bence öyle bir dürbüne böyle şeyler yakışmaz...ayarlı bir fx no limit almalısın, bu şekilde alırsan her türlü sorunu çözebilirsin ve kliklerin yetmese bile ayağı ayarlayıp çok uzak mesafelere atabilirsin
tofita64 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı AkŞamlar
Bir Kaç gün önce gelen jumboyu bugun sıfırlamaya gittim. Ve böylebir grupman cıktı. Problemım ise şu yukarı aşağı aldıgım ayar yerının sonuna geldiğimde bu atışları yakalaya bildim Ne yapmam gerekir
Not: Dürbün Hawke 8-32x56 20 Half mildot
The content cannot be displayed because it is no longer available. Bu arada 4 numarada ki olan sonradan sağ sol ayarını tam yaptıktan dikey ayarını bir miktar diğer yöne cevirdiğimde oraya attı
BU konuda ne yapmam gerekiyor acaba sorun ayaklardamı yoksa başka bir hatamı yaptım
dürbünün ayağını besle
-
parlayan hedef kağını nasıl yaptın?
sarı renkli fotokopi kağıdı üzerine koli bandıyla güzelce heryerini bantlıyorsun tek taraf, daha sonra siyah parlak sprey boya ile boyuyorsun ortasına 25 kuruş koyup sıkarsan ortası sarı olur yani o noktaya nişan alıp atabilirsin. yakın zamanda video ya da resimlerle anlatmaya çalışacağım ancak internette birçok video mevcut
-
tebrikler ne marka regülatör var üzerinde
teşekkür ederim, mustafa ekiz regülatörü var üzeirnde ancak fps ölçmek için bir cihazım yok sanırım 890 fps ayarlıydı
-
Tebrikler...
teşekkür ederim
-
atışlar muazza
teşekkür ederim, havalar güzelleşince kesinlikle daha iyi çekimlerle çok daha iyi atışlar yapacağım
-
Hocam elinize sağlık yerimi aldım. Tüfeğin maşallahı var. Pcpye geçersem alacağım ilk silahtır at44 long lw.
isabeti gayet yerinde bir tüfek, bu grupman bile tam sabitlemeden aceleyle yapılmış...havalar güzelleşince tam olarak sabit atmayı planlıyorum
-
güzel tüfek hayırlı olsun
-
video gayet güzel tüfekte maşallah hep aynı yere atıyor ses yok sadece
evet ağır çekim özelliğini açınca ses kapanıyor nedense belki ilerki çekimlerimde ayarlayabilirim xiaomi mi5 64gb telefonumun modeli
-
Merhaba arkadaşlar...Kendi yaptığım parlayan kağıdı ve telefonun ağır çekimini denemek için bir video hazırladım...sizlerlede paylaşmak istedim, ilk ağır çekim videom tam ayarlayamadım telefonu, genede sizlerle paylaşmak istedim.
mesafe 52 metre 8 atış...keyifli seyirler not: 1080p izleyinHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Merhaba arkadaşlar, abiler, güzel bir dürbün almak istiyorum, ancak kafam karıştı...Hawke marka dürbünler hakkındada pek bilgim yok sizlere danışmak istedim. Fx no limit ayak alacağım ayarlı, önceliğim güzel grupmanlar yapabilmek ve net bir görüş. Yeni ve eski serileri varmış bunların bir farkı varmı acaba?
https://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=4067
https://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=3610
https://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=3805
https://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=1247
https://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=3836
https://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=3803 -
gayet başarılı güzel atışlar. tebrik ederim.
teşekkür ederim
-
Tofita64 arkadaşda herhalde benimkinden almış, farklı marka olabilir. Eğer zorakide kullanacaksanız bu ürün ideal, ancak daha güçlü bir havalıyla kullanacaksanız daha sağlamına bakmanız gerekir, yada benim mod125 de kullandığım gibi demir işi yapan birine yaptırabilirsiniz.
ASG metal hedef kutusu diye geçiyor benimkinin adı, hatta 20 metre grupman videomdada görürsünüz 20 atış dedim arka arkaya 3. veya 4. atışta arkası göründü ama, 4.5mm 3 pompada zoraki çok zor deler arkasına bir destek kaynakmakta fayda var bende birdahakine öyle yapacağım
-
Hayırlı uğurlu olsun, ancak merak ettim 3üncü yada 4üncü pompada hedefliğe zarar verme imkanı var mı ?
tüfeği aldığım zaman bir hevesle bende bundan almıştım, at44 (870 fps jsb 18.13) elek etti bunu...birde herculesle denedim, hedefliğinde yarısını parçaladı...arkasına biraz kalın 3-5mm gibi bi demir plaka ile güçlendirilirse hiçbir sorun çıkarmaz kanımca hiçbir airgun delemez.
-
otomatik pcp pil ile çalışıyor, daha önce yayınladıkları videolardan kral yöneticisi bundan bahsetmişti, elektronik tetik olarak bir cümle geçiyordu, ayrıca otomatikten ziyade condor tarzında bir model daha çıkarmışlar ki hasta oldum, inşallah kaliteli birşeydir, bize de almak düşer, anlaşılan pazar kızışacak kredi kartları zorlanacak
evet hocam, o tüfeği bende gördüm yusuf bey paylaşmıştı 500c tüp sanırım...ancak her yüksek tüp hacimli tüfekte olduğu gibi eğer regülatör koymazlarsa nova gibi 120 fps farkla biter...eğer güzel bir namlu (Lw) ve regülatör olursa at44 ün yanına birde o güzel tüfekten alırımki çok hoşuma gitti görünüşü
-
fx revolution diye bir tüfek videosuna bakmıştım namludan çıkan artık havayla şarjörü döndürüyor sanırım çok isabetli pil v.s gerekmiyor ted amca tanıtıyodu videosuda bu:
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Evet arkadaşlar, bugünkü atışımı biraz önce bitirdim ve sizlerle paylaşmak istedim... mesafe 80 metre rüzgar gücü az 7 atış.
-
Atalarımızında dediği gibi alet çalışır el öğünür. Mustafa Ekiz in sanatı, atıcının kabiliyeti ile birleşince seyirlik olmuş. Tebrik ederim
teşekkür ederim saolasınız
-
Daha ne olsun
50 metreden tek delik değil, tek pellet olmalı
-
elinize sağlık güzel çalışma atışlarda süper
teşekkür ederim