Elinize sağlık
teşekkür ederim...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Elinize sağlık
teşekkür ederim...
elinize sağlık güzel olmuş atışlar.
teşekkürler...umarım daha güzellerinide yapacağım zamanla
20 Metreden arka arkaya 20 atış:
50 Metre 10'ar atış grupman testi rüzgarsız hava resimler ekte:
ürün bu evet ama aliexpresten hiç alışveriş yapmadım gümrükten geçme işlemleri nasıl oluyo bilmiyorum. Birde bekleme süresi çok uzun olduğu için ödeme otomatik onaylanirmi bilmediğim için turkiyede arıyorum ama yok sanırım. Birde ürünü elinize aldığınızda kalitesi olarak ne hissettiriyor yorumlarinizi alabilirmiyim.
sebene göre biraz dandik kalıyor ama işini fazlasıyla görür birde gümrükte takılmaz bu aparat sıkıntı olmaz yani 1 aya gelir
Eagle vision cam almak istiyorum bende ancak Türkiyede nerede bulabilirim?
bu arada hill mk4 pompa hakkinda bilgisi olan varsa tecrübelerinden faydalanmak isterim
ben hill mk4 aldım, at44 kullanıyorum pompayıda sıfır aldım, 5 kutu 250 lik jsb 18,13, 3 tanede 500 lük kutu attım hepsini pompayla doldurdum yaklaşık 40 atışta 100 bara iniyodu 200 e bastım 2750 pellet civarı attım yaklaşık 68 kere doldurdum pompayla...oringlerini hiçbişeyini değiştirmedim pompa basarken arada vermedim hiç soğuması için, çünki ısınmıyor pompa şimdiye kadarda hiçbi sıkıntım veya arızam olmadı
önümüzdeki zamanlarda hillin sitesinden ingiltereden dry air packını ve hill gres yağını getirmeyi düşünüyorum firma ile konuştum yollanabiliyor dediler
keşke birilerini bulabilsem uşakta beraber giderdik atış yapmaya falan eğlenceli olurdu...
ben cesaret edemem oraya tüfekle gitmeye
2005-2009 yillari arasinda Ben de cok aradim karaagac goletine hep yalniz giderdim atisa anilar ah ah
karaagac sakat yer gibi bu hobi için...balık tutulur ancak ama balıkta yok duyarsız halk vahşi gibi orada bir kanunda yok zamanıda yok oltayı alan orda soyunu kuruttular oranın
Merhaba arkadaşlar bu hobi tek başıma sıkıcı oluyor...
Acaba Uşak ilinden kimse varmıdır? Havalı tüfek ve Pcp ile ilgilenen...
selam arkadaşlar. Dürbüne telefon bağlamak için tasarladığımız aparatı paylaşmak istedim. Hayırlı akşamlar...
Bu kez oldu umarımHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
ooo süper ufacık tam telefona göre cillop gibi kolay kullanım
selam arkadaşlar. Dürbüne telefon bağlamak için tasarladığımız aparatı paylaşmak istedim. Hayırlı akşamlar...
this HTML class. Value isHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
malesef açılmıyor
teşekkürler deneyeceğim
uygun genişlikte tornavidayi kızdırıp plastiğe yuva açın sonra wd40 sıkıp sokebilirsiniz.
teşekkürler peki wd40'ı neresine sıkacağım acaba?
Merhaba arkadaşlar...resimdeki gibi bir sıkınıtım var. Bu plastiği nasıl çıkarabilirim? parça dişli plastik, yuvası ise demir, ancak başı kırık...bunu nasıl çıkarabilirim? Teşekkürler şimdiden
hım satıcısı pek alışveriş yapmamış güvenilirmi bilemem hayırlısı
Telefonumu bağladım aparata...satın aldığım aparatın linki var videonun altında resim koyulmuyor hata veriyor site bozuk sanırım
aynı dürbünü bende kullanıyorum, gayet güzel bir dürbün, fiyatına göre, acaba kamera aparatı kaç günde elinize ulaştı? bende almak istiyorum bir tane.
15-20 Gün içinde ulaştı elime
Merhaba arkadaşlar...deneme amaçlı bir video çekmiştim...geçen gün aliexpressten elime ulaştı parçalar...sizlerle paylaşmak istedim
aynen abi Ted'in kanalında gördüm acayip şekilde özendim