o halde dm60 alayim dürbün olarak ne onerirsiniz Diana 4-16x42 artikili cama işli mildotlu aliexpress te veya aynı şekil Diana 6-24x42 yada sizin önerileriniz nelerdir?
tofita64 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
elimdeki torpedo 150 vortex eğer destekli atış yaparsam herşeyi vuruyor 60 metreye kadar armutu tek atışta mandalı 2-3 atışta vuruyor ama işte destekli yani kıpırdamıyor dürbün birde kullandığım dürbün optima 3-9x44E ve kutudan çıkan 2 parça dürbün ayağı ilk ayarladığımdan beri bozulmadı ayarı tüfeğin tepmesi çok az tek sorunu 5 kilonun üstünde ayakta atış yapmak belki 2 atış pek kuvvetli biride değilim
-
hocam şey yapsam hatsan at44-10w ve pompa alsam sizce nasıl olur şu videoyu izledim 50 metreden grupman yapıyo adam toplam 1000-1100 tl fln olucak sanırım
pellet olarakta elimde 5 kutu bundan var http://www.sanalpazar.com/Jsb-Diabolo-Ex…-T__isp50684860Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
yaa satacam tüfeği pcp alıcam kurtulucam bu dampadır, dürbün kırmadır, ayar kaydırmadır derdinden...daha 2-3 günde canıma tak etti
-
kuzenimde diana 46 var ona diyim bullseye alsın kendimede dm60 alayım o halde karşılaştırmış olurum ama arkadaşın dediğine göre yaylılar için dm60 gaz pistonlu için bullseye
-
http://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=3221#.
http://www.aliexpress.com/item/Picatinny…2348519551.html
ürün bu ancak onun yüzüğü torpedo 150 nin kurma koluna takılırsa kol kapanırmı acaba resimden anladığım kadarıyla 2 parça dürbün ayağının kalınlığından biraz daha fazla -
o bipodu hiç sevmedim düşüyor bide ayarsız başka alternatifler varmı torpedo 150 ye takılabilecek
-
ah birde sormayı unuttum alttan kurmalı tüfeklerde altta bipod takmak için rayı yok alttan kurmalılar için bipod varmı acaba bipodsuz atış yapmak epeyce zor
-
teşekkürler hepinize cevaplarınız için...gönlüm çeker bullseye ancak...dm60 dan memnun olmayan kimsede yok sanırım ne yapsam az parada değil benim için
-
evet bende dm60 düşünüyordum ama az evvel bir konuya denk geldim dm60 kurtarmadı bullseye aldım dedi kafam karıştı kullandığı silah sanırım diana airking ti
linke bakarsanız sevinirim:Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Merhaba arkadaşlar kafama takılan bir soru var... diana bullseye tek parça yaylı dürbün ayağımı ? yoksa sportsmatch dm60 mı? kullanacağım tüfek torpedo 150 sniper vortex...ikisi arasından bir seçim yapmalıyım...sizin düşünceleriniz nelerdir? bunlardan daha iyi bir dürbün ayağı bulma şansım varmı?