gaddar_53 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

ben hatsanın galation 1 unuversal regületörlü modelinden bahsettiydim evet pahalı ama hakkını vereceğine inanıyorum bunu yeni çıkarmış hatsan yani mod 125 de iyi bi dampa iyi bi dürbün le zaten 1 i buluyosun ben zevkim boğazımda kalsın istemiyorum parasında değilim açıkcası

tamamda abi dampanın fiyatına bi bakıyorumda 400 e kadar yolu var yaa kafam bulanıyo iş böle olunca tüfeğin yapısı ve gücü çok hoş ama o dürbün çok önemli benim için yani müşküldeyim anlıycağınız :/

Verdiğin değerli görüşlerin için teşekkür ederim istediğimde bu ben onda bi kaç düzenleme yaparım gibime geliyo alıştıkça dahada iyi olur ve hayvanları severim g;$i türkiye de havalı tüfekle avlanmak yasak zaten bunu biliyorum dediğim gibi atışlarımı geliştircem :) .. ve bişey daha bu dampa ayak ve dürbün sorunu varmış sanırım sende varmı böle bi durum vardıysa nasıl hallettin bilgilendirirsen sevinirim :)

sayın serhatzz bende size bir soru sorayım tetim bu vortex zımbırtısına şöle bi bakınıyorum da atışları güçlü falan denildi siz buna sahipsiniz acaba tüfeğinden memnunmusun görüşün benim için önemli her ayrıntısını istiyorum :D