hkspecial tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Selam arkadaşlar

Ben de az önce Blowbackin cazibesine daha fazla dayanamayıp Crosman pro77 set ve 25 adet tüp aldım (yatagun'dan tabiki)
    Gerçekten üyeler çok güzel indirimler var.. 8o8o
    elime geçince görüşlerimi uyazarım hatta detaylı bir inceleme hazırlayasım bile var...

Öncelikle Hayırlı olsun ;d;

Ben de bu aralar merak sardım CO2 tabanca işine ....

Crosman C11 gücünden ;box;x, Crosman Pro77 Blowback lı oluşundan £tabanxalı$ , Crosman T-4 BB ve Pellet atmasından ;tufey# dolayı düşünüyorum bu 3ü arasında kaldım ?( ?( ... Malum Şu ana Yatagun da güzel indirimler var :thumbup: .... Bunların birini almak istiyorum ;tese;kkur ....

Ne dersiniz arkadaşlar...

İlker Bey Siz silahı alalı yaklaşık 10 gün falan oldu galiba son yorumlarınız nelerdir...

Teşekkürler

o pompayla ancak top şişirirsin...
    Bulunduğum tesiste soğutma sisteminde kullanılan ve buzdolabı motorlarınınyaklaşık 3-4 kat büyüklüğünde pompalar var ve üzerinde yazan pasınç değeri max 22 bar kiiiii

Buzdolabı motoru ne kadardır siz tahmin edin.....

Fakat bu pompa tipini hemen hemen her soğutma işi ile uğraşanlar kullanır... Soğurma sistemine gaz basmak, pompa içindeki yağı vakum yoluyla dışarı almak, ya da bakımını yaptıpığı motora yağ basmak gibi...

isterseniz bizim soğutmacıdan max ne kadar basınç üretebileceğini yarın öğrenebilirim..

Bu yüzden artık kendim dolduruyorum fişeklerimi...

Saygılar,,,

Aaaaaaaaahhh ah eski günlerimi hatırladım şimdiiii...

Lise yıllarında haftalığımla beraber 50 gr barut alır hafta sonu kendimi köye atardım... akşamları fişeklerimi doldurur sabaha ava giderdim...

Fişek doldurması ayrı bir zevktir. bilen bilir....
    Birde 50 gr barut ile 30-40 fişek dolduruyordum galiba buna göre fişek başı yakalaşık 1.25gr ile 1.5gr arasına denk geliyor... 20 numara tüfek için Tek kırma emaktar ;kihhik,

Dürbün + Laser Sight daha hoş bir uygulama olur diye düşünüyorum fakat zannedersem laser sight yasak...(emin olmamakla beraber...)
    Ben Havalıda bu ikili kombinasyonu kullandı. harika oluyor... Laser Sight ile iki göz açık atış yapması gerçekten çok zevkli oluyor.. en azından kırmızı noktayı hedef üzerinde görmek işin farklı bir boyutu

Abi o yasak bu yasak nolcak bizim bu halimiz yavvvvvv...!!!!

Bende tüfeği geçenlerde bir av bayiiinde gördüm acayip hoşuma gitti hemen nette araştırmaya başladım.... Hatta dün akşam safirin sitesinde dolaştım biraz... Maddi durumu düzeltir düzeltmez alacaklarım listesinde 1. sıraya koydum bu tüfeği...
    Biz türk milletiyiz kardeşim silah tutkusu bizim ruhumuzda var.... olmazsa olmazlardan yani...

Selam Arkadaşlar
    Tamamen zevk ve renk meselesi olmakla beraber, ahşap tercihimdir......
    Ahşapın doğallığı bana daha çekici geliyor...

Ayrıca çizilme olayına gelince plastik de çizilebilir. Ama ahşabın bir avantajı çizilse bile zımpara ve cila ile tekrar yeni gibi olabilir. Yok ben illa ki plastik alacam derseniz Thumbhole (başparmak delikli) olanını alın derim...

Lakin bende torpedo 155 ve 150 TH arasında kalmıştım ama uzun düşüncelerim sonunda 155 i tercih ettim (ama henüz almadım)

Selam arkadaşlar

Yaylı tüfeklerde tercihim dampa ayak gerisi yalan arkadaşlar...
    Stoper koysanız bile atış yaptıkça dürbün ayakları stopere zamanla baskı yapacak, kauçuk malzemeyi sıkıştıracak ve o kauçuğu sertbir metale dönüştürecektir.... daha sonrada malum olan dürbüne olacak....

Niçin dampa ayak kullanılır...??? :him:s
    1- Ucuz dürbünler dağılmasın diye
    2- Kaliteli dürbunlerde ise o kadar para verip başına bir iş gelmesin diye
    3- Dürbün ayağı ayaraladığımız yerde dursun diye (galiba bu 1. madde olacaktı)

Ayrıyetten Drocone arkadaşım madem torpedo 155 kullandın zahmet olmazsa biraz anlat bu tüfeği bize ....millet forumda bu tüfek hakkında bilgi almak için aç kurtlar gibi bekliyor (içlerinde ben de varım) yorumlarını bekliyoruz arkadaşım ....detaylı anlatırsan daha çok seviniriz ;şrofls;.

Saygılar Halil

Selam ,

Hazır konu açılmışken ben de başkakonu açmak istemedim...
    Ben de bu silahtan (sanırım aynısı) Torpedo155 alam istiyorum... Yay sertliği, Dürbün sabitleme sorunu ve tetiğin kalitesiz olması dışında silahın durummu genel olarak nasıldır...

Yani isabetlilik durumu, atış mesafesi beni en çok ilgilendiren bunlar ...
    Yayın sert olması problem değil (biraz antremanlıyım) ;keyf;
    Dürbün için dampa ayakla montaj :thumbup:
    Tetik için düşüncem Lazerde kromdan aynısını kestirip, eğe ve zımpara ile düzeltmeler yaptıktan sonra pasta (oto boyasında kullanılan) ile parlatabilirim. Böylece Gümüş tetik görüntüsü verebilirim. Yada sarı bir levhdan aynısını kesip yine eğe ve zımpara yardımıyla sarı tetik yapabilirim.. :thumbup:
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler