Ciğer şiş lavaş şalgam ayran sohbet muhabbet karpuz çay karnımızda doydu gözümüzde, emeği geçenlere çok teşekkür ederim, yemekten sonra atış kısmına geçildi A Takımı hedeflere acımadı
baybars tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Dereceye giren ve giremeyen ama katılanları yürekten kutlarım.
-
Ömer hayırlı olsun çok yakışıklıymış
-
Başta şampiyon Erdinç olmak üzere tüm katılımcıları tebrik ederim. Galip evet var ama mağlup yok, alınan keyif bile yeter
-
Hepinize başarılar dilerim arkadaşlar inş. sağ salim ve derece ile dönersiniz, video da çok güzel fikir biz katılamayanlar izler avunuruz.
-
Bendekinde namlu ağzında diş yok namlu kilidide yok bu tüfeği hatsan kafası iyiyken yapmış herhalde. Şaka tabiki. Ben gez arpacıkla atmak için almıştım bayağı isabetli çıktı. JSB türevi pelletleri seviyor. Bu pelletler BC değerleri iyi olduğundan kendinden hafif pelletlerden daha düz bir uçuş yoluna sahip. Namlu çıkışında 700 fps gibi değer veriyor.
-
Tebrikler sıfır rüzgar bu hobinin piyangosu, hakkını vermişsiniz.
-
99 L.E. bendede var, sas sistemi yok ama tepme çok az, quattro yok ama tetiği 2 kademe ve yumuşak, garip namlu kilidide yok, gücü az değil 100 metrede bira şişesini rahat patlatıyor 16 grain ile 700 fps gibi tahmin ediyorum. Fiyatına göre keyifli bir alettir.
-
Muhabbetiniz bol olsun, güzel vakit geçirmişsiniz.
-
Güzel buluşma oldu hava güzeldi rüzgar yine vardı. Herzamanki gibi muhabbet arası atış şeklinde hoş vakit geçirdik. Steyr'le de atış yaptım özellikle tetik inanılmazdı. Misafirimiz vardı, forumdan Şuayip'lede tanışma fırsatı oldu iyi anlaştık AA ile atışa bekleriz herzaman. Herkese selam.
-
Hafta içi hava çok güzeldi bizde heveslendik erkenden mekana gittik ama malesef tipiye yakalandık, kar rüzgarla dürbünün ön camına doluyordu resmen . Neyse öğlene doğru kar dindi biraz hevesimizi aldık güzel gündü.
-
İşler dolayısıyla uzun bir aradan sonra bu hafta sonu buluşmaya gittim inanın herşeyi çok özlemişim A Takımında değişen birşey yok, temeli bir hobi uğruna aynı soğukta titremiş aynı sıcakta terlemiş insanların karşılıksız dostluğudur. İyiki zamanında bu hobiye bulaşmışım. Herkese selam.
-
Arkadaşlar benim evde tadilat ve tamirat işleri başladığından bu aralar katılamıyorum, sizlere iyi eğlenceler dilerim.
-
-
Cumartesi buluşması yine çok güzeldi, sabah kahvaltı yaptık, ara ara yağmur attı güneş açtı, dostlarla muhabbet atış derken öğlen nasıl oldu anlamadım, Erdem abi ve Furkan fotoğraflarda bayaa havalı çıkmış çok teşekkürler.
-
Buluşma çok güzel geçti, sincap, tavşan, karga derken vakit nasıl geçti anlamadık. Mehmet resimler için çok teşekkürler, seni çeken olmamış yine
-
Serdar ve Mehmet çok emeğiniz geçiyor hakkınız zor ödenir, hafta içi işyerinde pestilim çıkıyor bu mekanın değeri maddiyatla ölçülmeyecek birşey bizim gibiler için.
-
Çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler ve tüfeğiniz hayırlı olsun.
-
Ben üstüme düşeni EFT ile hesaba gönderirirm, emeği geçenlere çok teşekkürler.
-
Sabah iş çıktı saat 12 gibi gelebilirim, mekanda görüşmek üzere.