Süpersiniz Ankara team. Bugün bizde ailecek gençlik parkına gittik, oğlan lunaparkta çok eğlendi. Benimde aklım sizde ya gözüm etrafta balon silahı filan aradı ama yoktu malesef İnşaallah haftaya görüşürüz herkese selamlar.
baybars tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Eğer yoksa 1. Çamlıkta bekliyorum... İlk gelen çayı alır
Sevgiler,
Çayımı ayırın kaçamak yapıp geleceğim 6.30'da oradayım, 9.00 gibi ayrılacağım çünkü çocuğun okulda ...eli toplantısı var (yazarken sansüre takıldı ) hanımla papaz olmayayım
-
Sabah 08:30 gibi Erdem abi ile yolda rastlaştıktan sonra Paintsign'e gittim kimse yoktu tek başıma yarım saat takılıp sıkıldım, kalkıp arka taraftaki gölcüklere gittim, 80 metre civarında bir mesafeden göl kıyısında yüzen nesnelere biraz atış yaptım pellet suya çarpınca yarım metre su fışkırıyor acayip zevkliydi, oltacılar mekana gelince eve dönüş zamanı geldi. Bu arada scuba ile tüpü doldurmak inanılmaz bir konformuş, çöpe, ota b..ka atıyım derken 250'lik bir kutu gamo hunter bitirdim.
-
Ben 09.00 gibi birkaç saatliğine PS ye gelebilirim. Sonrası malum Bayram gezmelerine devam.
-
Sahurdan sonra uyumuşum kalktığımda saat 09.00 olmuş Halbuki yeni scuba tüp aldım sizlerden nasıl kullanacağımı öğrenecektim.
-
Bayramın 1.günü Eskişehirde olacağız ama cumartesi sabahı bayramlaşmaya gelirim. Görüşemediklerin şimdiden bayramını tebrik eder, Allahtan tekrarını dilerim.
Selamlar sevgiler
-
paintsign a dönmeden düz devam edin, ileride solda, bir inşaat firması var, adını hatırlayamadım erk inşaat mı nedir. Yüksek biryer karşı tarafı açık yoldan bakınca yukarı doğru bir toprak yol çıkıyor. Bu mekanın üzerine düşersek kışın üstü kapalı güzel bir mekan olabilir. Yazında olur ama graffitilerden buranın başkaları tarafından da kullanıldığı (ama ne için bilemiyorum) anlaşılıyor. Hatta etrafı gözetlemek için konulduğu sanılan bir kaç tane de koltuk var etrafta Avcılardır diye umuyorum. Zaten hepimiz silahlıyız cak cuk etmek biraz sıkar. Ankara team baskın yapar yok ederiz hepsini
Çok güzel yermiş. Önce gözetleme koltuklarını etkisiz hale getirip tam takım sızma harekatıyla mekana çökmeli
-
Tüp yoksada telaşa gerek yok, ben varım. Pompa varsa her türlü silaha hava basarım.
-
İyi dilekler için teşekkür ederim bu bela bir kayboluyor sonra aniden nüksediyor, artık bir doktora görünüp çaresine bakacağım. Osman abi tüp dolum teklifi için ayrıca teşekkürler.
-
Çok şık olmuş tüfeğin güle güle kullan. İyi mal kendini gösteriyor hemen.
-
Vaay, birader ortam ve atışlar 10 numaraymış iyi eğlenceler
-
Ben malesef yokum, bu ara pek keyfim yok. Kasığımda gençlikten beri fıtık var ve bu aralar biraz beni zorluyor. Tüfeği spor olsun diye pompayla dolduruyordum o da azdırdı, scuba almanın zamanı geldi gibi.
Belki PS'da muhabbete gelirim
Tüm arkadaşlara selamlar iyi eğlenceler
-
Yüce Türk adaletine güveniyorum
-
Benim oğlan bu sene okula başlıyor biraz tatlı telaşemiz var alışveriş, fotoğraf v.s buluşmaya katılamasamda sizi takip ediyorum.. Herkese selam
-
Ben erken uyanamadığımdan ancak saat 11.00 gibi P.S'ye gidebildim biraz orada kendim takıldım, çamlıktan gelen arkadaşlarla muhabbet filan derken 14:00 gibi kalktık, oradanda Osman abinin dükkanına uğradık herşeyi ile güzel bir gündü herkese teşekkürler.
Not: 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarına Allahtan rahmet dilerim.
"Ümidi bu milletin gömülmez
Beyhude bu gayretin mezarcı"
-
Bende gelirim inşallah
-
Teşekkürler görüşmek üzere
-
Teşekkürler Osman abi Allaha emanet olun
-
Bende yarın tatile gidiyorum iki hafta katılamayacağım herkese selamlar iyi eğlenceler.
-
Ben arabayı muayene istasyonuna götüreceğim yarın malesef yokum herkese iyi eğlenceler.