Zaten ona hediye ediceğim ilerleyen zamanlarda da bir dipçik alıcam ister tabanca ister tüfek gibi kullansın artık Doğum gününde böyle bir hediye edicek olmam yadırganır mı artık bilemiyorum
baldiran tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yarın benimde zoraki'm elimde olacak Inşallah 4.5 cal. Ultra Hp 01-02 olanından sipariş verdim. Bizde bulaştık zoraki hastalıgına sabırsızlıkla makinanın gelmesini bekliyorum.
-
Bende zehirlendim az once verdim bakalim siparisi carsamba gunu elimde olur sanirim
-
Benimde ilgimi cekmeye basladi bu zoraki olayi yakinda bir surpriz yapabilirim :p gule gule keyifle kazasiz belasiz kullanin buarada
-
Hadi ya cok iyi oldu bunu ogrendigim yoksa gidip alivericektim daha hafif olan bir tufek bakayim ben ona ozaman yine hatsan olur ama mod kac olur fikrim yok, tufegin agirligi onemli bir bayan icin
-
Eşin kuramayabilir o tüfancayı
Dominator ü kurabiliyor, ama bu daha zorsa bilemem tabi abi
-
Bende esime mi alsam acaba bundan bir tane hafif ufak birsey ariyordum. Benim dominator 200w agir geldi esime. Onunda meraki var boyle hedefe atis yapmaya sansliyim o konuda ufak hafif birsey alip ona hediye edesim var hala arayis icindeyim
-
Bir de bt65 6.35 mi alsak ne
-
Zamani gelince benim dominatoru de hatsan a senin adina mi gondersek abi napsak
-
Ayarlayip beraberde gidilebilir. Antalyadan bir arkadasla daha tanistim bugun forumdan. Hep beraber gidilip atis yapilabilir herkese uygun bir zaman ayarlanirsa aslinda
-
Ilk basta uc dort atis 10 metreden yaptim sonra 15 metreye astim . Tufek 4.5 kilo olunca bir sure sonra kollarda titreme olmaya basladi ayakta desteksiz atinca e tabi bide nefes olayini yazilan bilgilerden ogrenerek deniyorum. Acemiyim daha baya
-
Kagida olan atislari desteksiz ayakta gez arpacik ile yaptim. Ilk tufek deneyimimdi buarada Kendimi denedim birazcik. Insallah gun gectikce gelistiririm kendimi
-
Cikti hocam. Aksu av dan aldim ben gecen hafta.
-
Bugun ilk atislarimi yapmaya basladim gez arpacikla yapiyorum atislari. Durbunu biraz tufek oturunca takmami tavsiye etti arkadaslar. Tabi dampada alicam bu esnada.Tufege bayildim buarada
Guzel bir ormanlik alan buldum kepezin ust taraflarinda ve insanda yok
-
Bende Antalya Merkezdeyim. Tanisalim goruselim bulusma ayarlayalim haftasonlari falan Yeni basladim bu hobiye Antalyada nerelerde atis yapiyorsunuz ogrenmek isterim. Kepez uzerindeki ormanlik alana gitme niyetim var lakin daha iyi yerler var ise beraber bulusup gidelim
-
Sagolasin abi yardimin cok oldu tesekkurler tekrardan carbine modelini gez arpacik ile daha cok kullanacagim icin tercih etmedim. Carbine modelide cok hos cidden.Forumda da kullanan arkadaslar gayet memnunlarmis okumustum bir konuda gecenlerde.
-
Dijital baskul yok hocam ya ama mutfak tartisi var oda 3 kiloya kadar tartiyormus Insallah bizim tufek sikintisiz cikar bakalim atis yaptikca gorucez
-
Butceden degilde daha cok Hatsan in fabrikasi burda oldugu icin servisinden dolayi tercih ettim yerli bir tufegi. Ilerki zamanlarda bir tanede pcp alma niyetim var ve sanirsam onda da yine Hatsan i tercih edicegim. Belki mercedes ve tofasi kiyaslamayin diyecek bazi arkadaslar fakat Hatsanda iyi isler cikartiyor artik. Yabancilarin sitelerindeki silah incelemelerinden de ben bu kanaate vardim. Lakin bir mercedes in her sehirde neredeyse servisi var fakat malesef yabanci tufeklerde bunu gormek mumkun degil o yuzden mercedes ve tofas karsilastirmasini yapan arkadaslara ben pek katilmiyorum unlu alman ve ispanyol markalarininda ulkemizde servisi olsaydi o zaman karsilastirma yapmaya calisirdik bence.
-
Dun elime gecen tufegimi bugun ancak cikartabildim kutusundan. Gercekten isciligi ve ceviz ahsabi cok hosuma gitti. Tufegi tuttugunuzda verdigi haz ise muhtesem Henuz atis yapmaya firsatim olmadi. Haftasonu ancak ilk denememi yapacagim bir aksilik olmaz ise . Durbunu hemen takmayip tufegin biraz oturmasini bekleyecegim. Birkac fotograf paylasayim sizlerlede
[Resim Engellendi: http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/14/d4ea7eaf5a7d5c8717bdff3adde5b395.jpg]
[Resim Engellendi: http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/14/5f8d35f1a601ac6800a410c8eff94378.jpg]
[Resim Engellendi: http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/14/198d197d64974444eca98d35569dff8d.jpg]
-
Bende ustadlarin yazilarini inceleyince ve onlardan tavsiyeler alinca ogrendim bu namluda egilme olayini. Alttan kurmanin daha stabil oldugu yonunde bir kanaate vardim. Dominator 200w icinde gerek yurtici gerek yurtdisi forumlarindan gayet olumlu izlenimler aldim gerek gucu gerek isabet ve dayanikliligi hakkinda. Tabi bu silahi arastirmamda en buyuk etken Emir Bey oldu tavsiyeleri ve tecrubesi dogrultusunda ilk havalimin siparisini verdim. Tesekkurler tekrar yardimlari icin .