Reximex ve kuzey arm gibi bunlarında piyasaya dahil olması güzel. Rekabet ve yeni nitelikli ürün gelişi hızlanır diye umuyorum.
Field hunter 34 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yeni model baya guzel görünüyor. Daystate ye benzemiş ama inşallah choke uygulaması iyidir.
-
Bundan sonraki yarısmalara yerli silahla girme kararımın sonuçları meyve verdi. baya bir uğraştırdı beni öncelikle namlumu işleyen Esayar07 Emrah arkadaşıma teşekkür ederim.
Silahın oynanmadık yeri kalmadı ama tam istediğim gibide oldu.
Namlu 30cm e kısaltıldı,
Sas sistemi komple değişti kundağa ahşap kısma kayar yatak yapıldı
47 spir ve 40 küsür cm yay 32 spir ve 28 cm yayla değişti
Kısalan yay sayesinde pistona lastik takoz icad edildi aynı şekilde klavuzada lastik takoz tasarlandı
Quattro sistem komple elden geçti. Hassasiyeti diana tetiğinden daha hassas oldu. Sinek konsa düşüyor.
Yay takozu ve hatsanın webleyden aldığı ve biraz yanlış uyguladığı power lok sistemi düzeltildi.
Kundağada bir zımpara sonra vazeline muhabbeti.
Sonuç
25m mesafeden minder oturuşu pozisyonunda desteksiz 10 atış ve 25 kuruştan ufak grupman yapan bir canavar oldu. O pozisyonda pek çok pcp bu grupmanı veremez.4.5mm 8.44 jsb exact 754 fps hız.
Merak ettim namlu choke olayı 30 cm e kesilince nasıl yapıldı bildiğim kadarıyla namlunun son 10 cm lik kısmı içinde kısmi choke var. Yoksa yeni namlu mu yapıldı?
Güzel olmuş elinize sağlık...
-
Bide model long lw mi?
-
Maşallah güzel grupman yapıyor. Silahta modifiye varmı?
-
2 dakkada çöpe attınız alemsiniz vallahi...
-
Görüntü kurşun sıvaması gibi duruyor. Wd40 sıkıp 1 parça bulaşık telini tel fırça önüne kalem gibi sarıp ekleyin ve fırçayada wd40 sıkıp ileri geri harbi çekin ayna gibi olacaktır. Korkmayın çeliği kolay bozamazsınız. Eğer gerçekten bozulmuşsa harbiden şaşırız. ...
-
Elimde 1986 yılında okul hediyesi olarak bana alınmış ilk havalım 4.5mm hatsan var heryeri metal ve kundak ahşap olup hala çalışıyor.
1 adet mod 70 var izmirde duruyor ve üzerinde mod 70 Edgar Brothers yazıyor.
Yani hatsan fason üretimde yapıyor bazı markalara. Kurcalandığı vakit iyi işler çıkartıyor bence. İyiki var hatsan...
-
o zaman cankatsan ın verdiği tabloya göre jsb exact heavy 18.13 grain ile 623 fps değeriyle uygun bir pellet. demek ki max 18. grain ideal olanı 5.5 cal için..
Aynen öyle görünüyor orta sınıf yaylı için.
-
ayrıca ağır tüfek iyidir. Biseps, triseps abdominaller açısından.
6 kilo olacak okkalı olacak şööyle stabil stabilaynen Türk işi yani
-
Hay allah arkadaş at44 long lw yi boşuna harcamışım. Galiba Hatsanda fena değilmiş.
-
Regili s410 un 100 metrede 3 cm grup yaptığını gördüm jsb 18 ile belki daha kaliteli pellet ve uygun hava şartlarında daha da iyisini yapıcaktır.Bu arada 25 kalibre bt65 in inceleme videosunda 100 yardda 5 atış 6 cm grup yapıyor airarms için 8 cm hakaret gibi olur sanırım forumda zorakiyle 6 cm e toplayanda vardı aynı mesafede
Murathan bey bilgi maksatlı soruyorum ozaman standart s410 6-8cm arası grupmanı 100 metrede kolaylıkla veriyor öylemi?
-
arkadaşlar enteresan bişey diyeceğim ama kızmayın
1. Si regülatör iyidir hoştur. Atıcıya kolaylıktır. Ancak ben sevmem neden? Çünkü bence stabilite getirerek maksimum güçten feragat edersiniz. Güç mod. U ile uğraşan arkadaşlar ise valla ister taktırır ister taktırmaz. Elimden dünya kadar pcp geçti ben regülatörü sevmedim kardeşim zaten pcp yi de sevmedim.
2. Si regülatörsüz tüfekler tu kaka değil
Otur kardeşim bir hafta sonunu ver bir pelletin olsun 20 tane pellet değistirme
Atmaya başla hangi basınçta silahın nereyi vuruyor gör not al ona göre at. İşe heyecan gelsin.Ha uğraşmam dersen taktır bir reg. Zaten 3 aşagı beş yukarı hepsi seni idare eder tıkır tıkır kafa yormadan at
Aynen katılıyorum. 10 çeşit pellet aldım dominatör ve at44 ile çalışma yapınca paylaşacağım. Yurt dışında At44 ile fx grupman testleri var heyecan verici.
Merak ediyorum airarms s410/510 100 metrede 8cm grupmanı gerçekten veriyorum? -
Teşekkür ederim Kadir bey
-
Elinize sağlık müthiş olmuş
-
Evet tiner varsa sentetik bazlidır. Su ile bağdaşmayabilir
yok yok bu sadece pigment çözeltisi sentetik bişey yok merak etmeyin. Bu arada su ile direk kullanabiliyorsunuz. Bilgisi;
http://www.dyo.com.tr/dyo/UrunDetay/…p-renklendirici -
bir deneyeyim ev içinde hatun tinerli materyal kullandırtmıyor . her halde balkonda yaparız. Ben su bazlı ecoline boya kullanıyorum renklendirmek için. Kokusuz olduğu icin sadece silahla geçirdiğim zaman laf konusu oluyor
bildiğim kadarıyla su ilede kullanılıyor ama tiner ve su biarada olmuyordu.
-
Merhaba
Ahşap renklendirme için dewilux markasının ecocolor serisi var bence ona bir bakın. Vernik içermez sadece renklendirici. Gri mavi yeşil açık meşe yada koyu meşe renk alırsınız. Rengi açmak için tiner eklenir.Üstelik ahşap desenleri aynen kalır. Üzerine yine vazeline devam edebilirsiniz. Bende çok uğraştım biara ahşap ile. Tavsiye ederim. ..
Haa bu arada uygulama pamuk,üstübü yada sünger ile yapılır azar azar...
-
Can alıcı nokta : choked barrel for accuracy diyor hatsan...
-
Elinize sağlık.