Abi sana boşuna kanım ısınmamış demek ki
Sende hiç renk vermiyorsun ama:)
Buralara yolun düşerse muhakkak haberim olsun.
Gesi eski gesi değil ama bir atış organizasyonu yaparız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Abi sana boşuna kanım ısınmamış demek ki
Sende hiç renk vermiyorsun ama:)
Buralara yolun düşerse muhakkak haberim olsun.
Gesi eski gesi değil ama bir atış organizasyonu yaparız.
Keşke bizim de buralarda bir Osman abimiz olsa
Yaylı silahlar PCP'ye göre daha dikkatli kullanılması gereken silahlar.
Namlu açıkken tetik düşürülmemesi, namlu tam kurulurken namlunun kaçırılmaması gerekir.
Bu tip durumlarda ciddi yaralanmalarla birlikte namlunun yamulması da kaçınılmazdır.
Buluşma çok güzel ve sıcak geçmiş
Buluşmaya katılanları tebrik ederim.
Hayırlı olsun Mehmet bey.
Kazasız atıslar dilerim.
Mehmet bey Allah mesut bahtiyar eylesin.
İzzet abinin dediği gibi bir iyice düşündünüz mü, son kararınız mı?
Raider tekli ile bu noria peleti bende kullanmıştım.
Görünüş olarak kusursuz ama balistik değer olarak rezalet bir peletti, belki biraz düzelmiştirde...
Bende çok başarılı buldum.
Öncelikle verdiğiniz emek için sizi tebrik ederim.
Lakin sizin tüfekte bir sorun olabilir mi? Yada dürbününüz de?
Bende .177 cal mod 95 kullanıyorum.
Gama promagnum yada TS 10 ile 35 metreden şişe kapağını gez ve arpacıkla vuruyorum.
Bence grupmanlar torpedo dışında iyi değiller.
O peletle bun yapan tüfek bunlar la o mesafeden nasıl bu kadar dağılma yapmış anlamış değilim doğrusu.
Demem o ki dürbünle çok daha iyi iş çıkartması lazım bu tüfeğin.
Bir test te Light modelinin 3.pompa ile 4. pompa arası krono ölçümlerinde +20 fps olduğunu görmüştüm.
Ayrıca, uzun namlunun gücü artırmayacağını söylüyorsan, bence sen biraz daha forumları karıştır. Eminim edindiğin yeni bilgiler, eski bilgilerinin önyargılarını kıracaktır.
Hüseyin'in dediği gibi namlu uzadığında güç artıyor.
Ayrıca bu ultralar çıkmadan önce neredeyse 1 yıl kadar testleri yapıldı.
Ama ben ultra tercih edenlerinde çok fazla 4 pump kullancaklarını sanmıyorum, tabanca için 2 pump yetiyor, 35 metrede hedefi vuruyorsun.
Görüntü olarak light daha estetik ama güç olarak ultra daha ön planda.
Artık alıcılar hangisine önem veriyorsa ona dikkat edecekler.
Conta baya bir pişmiş Murat bey.
Teşekkürler bilgilendirme için.
Yaylı bir silah için 4.000 atış iyi atış yapan birisi için 1 yazda tamamlanacak bir rakam.
Gasram silahlarda zamanla isabette bozulmalar meydana geldiği söyleniyor.
Bu konuda bilgisi olanlar var mı acaba?
tşk.
Sinan bey kesinlikle tavsiye ederim dolu dolu bir hafta sonu geçirdik, gündüz bol bol atış yaptık, gece arazi gezisi ve pusu özellikle gece ayrı bir zevkliydi.
Açık hava yaradı ama resimlerde kuzuyu tek seferde mideye indirecekmişim gibi görüsnsede öyle değil, kuzu çevirme insanın ilgisini çeken bir olay, çok lezzetliydi iyide doyduk. Yusuf abi çok uğraştı Meenet Mehmet de baya bir çevirdi ellerine sağlık.
Kısmet olursa bir daha ki sefere katılmak için elimden geleni yapacağım.
Levent açık hava sana yaramış belli Açıkmış görünüyorsun.
Taylan abinin kuzuda çok süper görünüyor doğrusu
Bir daha ki sefere imkanlar elverirse bende katılmayı çok istiyorum.
Daha iyisini söyleyeyim, elinizde dremel türevi bir alet varsa o kalı olan arpacığı delin ve içine fiber fosforlu kablo takın.
Gezin kenarında zaten bir kalın u şeklinde kanal var, orayada farklı bir renk kablo takılabilir.
gamo yu güç için değil isabet ve grupman yapmak için tercih etmek daha doğru olur.
+1
Bakın arkadaşlar iş Yiv sette biter ... Dünyanın en iyi yivleri Diana, Gamo, Air Arms,weihrauch,vs. gibi markalardadır... (siz istediginiz kadar kötüleyin...tın )
Gamo elbette kendini ispat etmiş ve kaliteli bir marka ama şunu söylemeliyim bence hatsandan tek farkı malzeme kalitesinin bir nebze daha iyi olması.
Diana, AirArms ve Weihrauch ise Gamodan bir kaç gömlek daha üstün markalar. Bunlarla Gamo aynı kefede olsa fiyatı da bu markalarla eş değerde olurdu. Dünyada bir arz talep dengesi var ve her marka kalitesine göre bu dengede konumlanıyor.
Paylaşım için teşekkürler.
Gamo yumuşak peletler üretiyor, 500 atışta bir temizlerseniz namlu içi sıvanmaz.
Çok güzel olmuş.
Bu silahla fazla ortalıkta görünmemekte fayda var, malum işten anlayanın dibi düşer, anlamayanın da gözü korkar.
O kadar gerçekçi ki tam koleksiyonluk olmuş.
Hatsan Striker bence kraldan daha kaliteli görünüyor.
Fakat ben yinede o fiyata onu alacağıma ikinci el temiz bir tüfek alırdım.