şimdi tekrardan kral Arms aradım. aynı dayı çıktı telefona; gönderdiği yay 28cm miş. uyar dedi. piston conta ve yayı göndermiş. borcumuz ne dedim. canın sağolsun dedi. Teşekkürler dayı teşekkürler kral
mzhosbas tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
şimdi Kral Arms'ı aradım. Dayının birisi çıktı telefona dedim bana piston contası lazım birde yay, adresi ver dedi verdim tamam dedi kapattı
ellerinde iki tip yay varmış kısa ve uzun, kısa olan 26 cm, uzun olan 30 cm miş kısa olandan istedim.
sizce hangisiydi acaba ???
geç olmadan düzelteyim varsa yanlışlık.
-
eyvallah üstad hemen sipariş vereyim o zaman.
-
tüfeği kurulu bırakıyosun sanırım yay kısalmış ve keçe iyi görünmüyo yay ve keçe değişirse süper olur.yay normalde 33-34 spir orjinali 28-30 cm arasıdır.yay kaç cm olmuş bi ölç.yeni yayı takmak biraz sıkıntı yaratabilir.ama bu kadar sökebildiğine göre takabilirsin bence.kolaygelsin.
yayın uzunluğu 20,5 cm
-
yay biraz eğri duruyordu zaten akşam ölçüp bakayım
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. acaba sorun keçedemidir ? ben herhangi bir problrm göremedim herhangi bir malzemede yani bir deforme yoktu ? krala göndermeden kendim yapamazmıyım
-
Merhabalar,
benim kral magnum namludan kırma 5.5 mm tüfekte şöyle bir sorun var;"Atış yapıyorum ama pellet aynı yerinde duruyor. Yani pelleti atmıyor. Namluyu kırıp bir kaç kez daha deniyorum atmayı 4. denememde atıyor. bende tüfeği tamamen söktüm, ama içinde kırılmış yada tahrif olmuş herhangi bir parça göremedim."
Sizce neden pelleti atmıyor olabilir.
tüfeğin parçalarının resmini akşam eve döndüğümde çekip burada paylaşacağım.
-
bence bütlere çalış, hoca çaktıysa sizin durumu senide tanıyorsa bilerek vermiştir o notu :))) benim kanaatim bu.
-
Yatagun dampa ayağı yaylı mod 125tede kullandım vortexe çevrildikten sonrada kullandım hatta 3-9x32 optimayı yaylıda dampaya rağmen paramparça etti ama dampaya yinede bişey olmadı şuanda dampayı sağlam şekilde kullanıyorum. .Önceki yorumumdada bahsettiğim gibi dampanın vidalarıyla oynanmadığı sürece genelde ilk giden dürbün oluyor.. Gez arpacık atışlarında isabet sorunu yaşıyorsanız tüfektende kaynaklı olabilir ?
hocam ben şimdi merak ettim, mod125, yatagun dampayla birlikte optima 3-9x32 dürbünümü parçaladı ? bendede mod125 var yatagun dampa alayım diyorum optima 3-12x44AOE dürbünüm varhasar görür mü ya ? atalım bu mod125 çöpe o zaman ?