Hayırlı olsun güle güle kullanın .
abdull tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu kanas dediğiniz nedir acaba Kim uydurmuş ki bunu
-
Silahımda optima 3-9*44 dürbün tek parça ayak takılı.
üzerinde kaymadan duruyor.
Silahım yeni olduğundan ve boş zamanım olmadığından çeşitli marka fişek ve 25+ atışları deneme fırsatım olmadı.
fişek olarak yaf yerli fişek kullanıyorum 25 metre tek kurşun atışları gayet başarılı.
Barutun çok az bir kısmının yanmaması dışında fiyatına göre iyi fişek.
Fişek dikme ,ezilme sıkışma yapmadı hiç.
Benim gibi hedef atışı ve güvenlik için kullanacaksanız ucuz olmasından dolayı yaf fişek öneririm öneririm.
Bu arada dededen kalma tek kırmada 16 numara M.K.E.'nin hollow point tek kurşunlarıda gayet iyi.
Bilginize... -
Piston toplam 4 parça ve ikisi birbirine vidalı geçmeymiş. Vidalı kısmı gevşeltecek yönde çevirerek piston boyunu uzattım az önce. Şimdi arkasındaki parçaya hafifçe basıyor. Tüfekten gelen metalik bir ses vardı. Belki artık oda düzelir. Yardımınız için çok teşekkür ederim.Yardımcı olabildiysem ne mutlu .Gaz ayarıda o vidalı parçadan yapılıyor galiba. Ayrıca geçmiş olsun kazasız belasız atışlar.
[Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/090403/temp/8kh86lf5.jpg] -
Benim silahımda capitol ve hiç bir boşluk yok.Hatta boşluk olması imkansız gibi görünüyor.Hatta namlu yerine tam oturduğunda gaz pistonu mekanizmayı 2-3 cm geriye itiyor. sizin silahınızın ya namlusu tam oturmuyor yada mekanizmada bir sorun vardır. tekrar söküp takın isterseniz.
[Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/090403/wqkkg4lg.jpg] -
Hayalimdeki yivli .308 remington m700 gibi olmuş
-
Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Benim silahımda aynısıydı ikikez arıza yaptı torpedo ile değiştirdiler. Hatsan'ı arayıp bir sor. belki garanti kapsamında,olmazsa parasıyla yaparlar.Ama mutlaka yaparlar.
-
hayırlı olsun . kolunuza kuvvet
-
Hayırlı olsun çok güzel bir alet darısı başımıza
-
Kısa mesafelerde ve hedef kağıdına atmak için bence iyi bir saçma
Yatagun'a üye olursanız ordada 12 ytl
ayrıca saçma çeşitleri yeteri kadar mevcut
https://www.yatagun.com.tr/detay.asp?Cros…ter=&ID=368+ Adana'da malum satıcıda iki katı fiyatla satıyor .bana göre Yatagun en uygunu. bilginize ...
-
Güzel bıçaklar
-
Olsada satsak
Bizde alsak .
-
konudaki gereksiz mesajlar temizlenmiş güzel olmuş
-
güzel grup olmuş elinize sağlık
-
tavşan mı yoksam
bu arada adrenalin isteyenler küt uçlu peletle patatese atın çok fena farçalanıyor bomba gibi dağılıyor -
-
hayırlı olsun. kazasız belasız kullanmanız dileğiyle....
-
çok estetik olmuş. çok beğendim tebrikler
-
Evet Gamo'lar da çakma, özellikle ProHunter modeli zaten gamo'nun sitesinde bile yok
+1 hemde ne çakma 7 metreden 10cm grup mu olur ayrıca bazıları atım yatağına girmiyor bazıları bol geliyor bir pelet ancak bu kadar kötü olabilir . ince memet bile daha iyi grup çıkardı
ben en iyi sonuçları crosman'de alıyorum .bilginize . -
Tetikci(Shooter) filminden bahsediyor arkadaş galiba
güzel bir film izlemenizi tavsiye ederim