çok değerli bilgiler teşekkürler
abdull tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun kazasız belasız isabetli atışlar
-
tebrikler çok güzel olmuş
-
Tebrikler
Sizin çocuğunuz ne atıcı olur ama
+1 -
çok hoş teşekkürler
-
teşekkürler
ATATÜRK gibi bir insan bir daha dünyaya gelmez -
http://video.google.com/videoplay?docid=-680042511743914144
12 dakikanızı ayırıp izleyin lütfen ! -
teşekkürler sayın serdar
-
Estağfurullah, yanlış anlaşılacak bir durum söz konusu değil,
- Yeni model FX ler şimdilik gelmeyecek,
- Fiyat indirimi maalesef söz konusu olmadığı gibi, şayet satışlarda başarı sağlanamaz ise bayilik sistemine geçilecek ve bu durumda fiyatlar % 30 yukarı çıkabilecek, çünkü biz doğrudan yaptığımız ithalatlarda aracısız sizlere bu ürünleri sunuyoruz, Daha öncede söylediğim bir hatırlatmayı yapmak isterim " HW100 Fabrika fiyatı ile T12 fabrika fiyatları aynı, lütfen perakende fiyatlarını bir kıyaslayın" bu hafta içinde kredi kartı ile ödeme faal hale gelecek ama peşin fiyatına 12 taksit yapacak kadar kar marnjımızın olmadığınıda ayrıca belirtmiş olayım, Eskiler çok iyi bilir, bu çeşitlilik daha 6 ay öncesine kadar hayal idi. . .
- Bu konuda zaten oldukça düşünceli yaklaşımlar yaptığımıza inanıyoruz, Daha önce yurda ithal edilen AA pellet ile FX pellet her ikiside JSB marka ve aynı pellettir ve AA ların toptan satıldığı Euro fiyatına biz perakende satıyoruz, bunu bir örnekleme olsun diye belirtiyorum.
Mustafa bey ben bir kaç aksesuar almak isityorum(dampa ayarlı ayak vs) ama kredi kartım yok posta havelesi vb. şekilde ödeme nasıl oluyor nasıl haberleşiyoruz. mesela ben yatagun dampa almak istesem ne yapmalıyım.üye olmam şartmı size pm yoluyla şu hesabınıza yatırdım parayı şu adrese korgo edermisiniz lütfen desem olurmu ?
aydınlatırsanız sevinirim.
saygılarımla -
Bu sistemi gamo shadow sportuma da uygulayabilirmiyim???
bence bütün yaylılara uygulanabilir
tabi ustalar daha iyi bilirsaygılar
-
çok hoş ve orjinal olmuş silaha tam uyum sağlamış tebrikler