Eyw basarili calisma. Elibe saglik hocam.
o1kral tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaslar merhaba ;
2 gun once durbunle alakali bir konu acmistim arkadaslar yardimci oldular fakat bir konu danismak istiyorum tekrardan konu acip sayfayi kalabaliklastirmak istemedim. Klik uzerinde 1/4 25 100 yrd gibi bir birim var saniyorum tek klikde yaptigi satma bu birim kac cm ye tekamul eder bi hesaplamasi varmi yada bununla alakali bilgisi olan benimle paylasabilirmi. Simdiden hepinize tesekkur ediyorum. -
Bu kesisme konusunda bilgiyi bi arastiracagim. Tesekkurler yardimin icin.
-
. Kizmaniza gerek yok ya bilgi paylastikca cogalir siz bana ogreticeksiniz yarin deneyecem yapamazsam kizarsiniz sabaha kadar okuycam zaten forumu. Evin garajinda altinda 20 adimda sifirladim guzel 3 kose teskil yapt askerdeki gibi buraya kadar tamam ama acik havada sacmaliyorum. Bu 80 liraya satilan sifirlama lazerlerinden bile almayi dusundum fakat bununla alakali bilgi bulamadim ise yararliligi konusunda. Sormak istedigim birsey var. Her mesafede sifirlama yapmak gerekir mi yoksa belli bir mesafeden ayarlayip birakayim mi.
-
Devamli okuyorum yanliz net bi cvp bulamadim. Ben sorunun sifirlamada yada atista degil durbunde oldugunu dusunuyorum bunun icin destek istiyorum yada silahtan kaynaklimi bi sorun var bunu cozemiyorum.
-
Arkadaslar merhaba;
Hatsan striker 1000s 5.5 cal tufegim var. Yeni baslayan bir hobiciyim. Tufegimin ustune square marka durbun aldim fakat ayar tutturamiyorum sifirlama yapiyorum yine olmuyor. Bugun 65 adim uzakliktan soda sisesine atis yaptim gamo 1.47 grain pelletle durbunle vuramadim durbunu cikarttim dedim heralde bende bir ozur var 9x40 durbunle iyi gozukuyor cunku ama isin komigi durbunsuz 3 atis yaptim 3 ude basarili cildiricam acil yardim ve oneri bekliyorum. Hatalarimi ve yapmam gerekenleri soylerseniz memnun olurum.