Arkadaşlar hepinizi Facebook daki
Zoraki Fan Club e beklerim.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Arkadaşlar hepinizi Facebook daki
Zoraki Fan Club e beklerim.
daha hassas atışlar yapmak için kullanılıyor. Ama dipciksizde gayet isabetli.
Daha Çok GösterMerhaba,
Biz onu yerine puanlama sistemi yaptık ,
Yeni Üye 0 ile 3000 Bin puan arası
Normal üye 3000 bin ile 15000 bin puan arası.
Tecrübeli Üye İse 15000 bin üzeri
Peki bu puanlar nasıl kazanıyorluyor
Mesaj konu beğenir gibi faktörlere göre değerlendirme yapılıyor yani
1 kişi çok faydalı bir paylaşım yaparsa 3 bin puan kapar gibi
daha stabil ve daha sade olması için böyle yaptık.
Ama biz sonuçta havalıda olsa silahla uğraşıyoruz. Rütbe olursa insanlar daha çok bağlanır formumuza. Burada general olmuş biri burayı bırakıpta başka foruma yeni kullacı olarak başlamaz. Bence rütbe iyidir.
eski olmaya göre değil de mesaj sayısına göre olsa daha doğru olur zira çok eski olup katkı sağlamamış üye de olabilir. düşünsene general olmuşsun ama haberin yok.
Ewet bende üyelik tarihi ve aktifliğe göre de demiştim. bence böyle bir düzenleme hoş.olur.
Yeni üyelerden eski üyelere ve aktifliğe göre er, onbaşı , çavuş , astsubay gib gibi rütbeler versek. Bakıyorum herk s ya vip ya yeni üye. Böylece herkes kim daha eski yada tecrübeli kim daha yeni daha kolay görür. Güvenir soru sorar.
Rica ederim iyi günler.
Tabi açayım, dürbünü optik merkeze alıyoruz ve tüfeğe takıp atış yapıyoruz normalinde aynı düşey elsende atış yapması getekirken benimki bir dot sağdan vuruyordu. Dürbün ayaklarından şimleme yapmama rağmen düzelmemişti. O yüzden servise gönderdim onlarda sağılsunlar namluyu komple değiştirmişler.
Optik merkezleme sorunum vardı. O yüzden namlu değişti, manometre 15 bar az gösteriyordu öanometre değişti tüpünde oringinde kaçak varmış komple tüpü değiştirmişler. Terik yumuşasın istemiştim. Yapmışlar. Tüfek susturuculu şekilde çantaya sığmıyordu. Muhtemelen orjinal çantası değildi. O yüzden çanta hediye ettiker. Kral gibi firma.
Bu benim ilk kral tüfeğim. O yüzden tecrübem yok ama bence gösterirler.
Tabiki estağfirullah.
Yapılan işlemler;
Namlu değişimi,
Tüp ve manometre değişimi,
Tetik ve binimum parça bakımı.
Taşıma çantası hediyesi
0 TL hiç ücret ödemedim.
Kral ARMS a servise tüfeğimi gönderdim. Bakım yapılsın ve sorunları düzeltilsin diye. Sorunları düzeltmişler. Birde yeni taşıma çantası hediye etmişler. Onuda karton kutuya koyup göndermişler. Her telefon açışımda son derece nazik ve saygılıydılar. Kargom gelince kralı tekrar arayıp teşekkür ettim.
Kral a çook teşekkür ederim. Bundan sonra benim için başka marka yok.
Elinize sağlık güzel olmuş. Tabi alışmak biraz zaman alacak. Öncekine çok alışmıştık.
Hep yenilik hep yenilik. Hep farklı şeymi olur canım.
Bakalım bu hafta sonu ne süprizler olacak. Bizi takibe devam.
Çok eğlenceli ve güzel bir buluşmalıydı, Ateşlilerlede güzel stres attık.
25 metreden atış yapıyoruz. Sıkıntı olmuyor. Ama daha uzak olursa daha güvenli olur.
O hakan yavaş değilmiydi.....
çok eğlenceli bir gündü.
Yeni takımımız 01.11.2017 itibariyle kuruldu Ankara ya ve camiaya hayırlı olsun inşallah. @ApAdamm @ReyCo @biGGipsy @Senses @ParamedikTimur @zavrakoglu @oparda06 @murat6606
Tabi kargocu bulunabilirse , bence önce telefon edip hangi anlaşmalı kargoyla çalışırlar öğrenip öyle yollayın
Aras kargoyla anlaşmaları var. Garanti dahilindeyse alıcı ödemeli gönderiyorsunuz. Sorunla ilgili kargonun içine not koymayı unutmayın. Size ulaşabikecekleri bir telefonda yazın mutlaka teknik servisteki arkadaşlar bizzat arayıp bilgilendirme yapıyorlar. Ben geçenlerde gönderdim servise çok ilgilendiker ve yardımcı oldular sağolsunlar. Atakarms ı yürekten kutluyorum.
Çok güzel, masallah Allah (c.c) saglik sihat versin. Okumadan bu dede dürbünle göremez dedim.Siz bi dürbüne alisamadi yazmissiniz zaten.
Onların zamanında dürbün yokmuş naapsın dedem.
Ömrü uzun olsun, maşallah.
Amin inşallah.