O lazeri namluya sararıp tutturursan 1, 2 cm lik sapmayla daha net sonuçlar alırsın.
ApAdamm tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
İlginiz için, Teşekkürler.
-
Hiç bilgisi olan yokmu yaaa.
-
Benim mod125 klasik model tüfeğim şimdi vortex piston değişiminde. Aklıma takılan şu.
Vortex pistonu yayla değiştirdiklerinde sadece yayı çıkarıp yerine pistonmu takıyorlar yoksa diğer aksamlarında bir güçlendirmeye yapıyorlarmı.?
Üstadlar konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz? Teşekkür ederim. -
Sağolun Komser bey. Faydalı tespitleriniz için.
-
Var diye duymuştum ama tam olarak bir marka model veremem. Ama genelinde zoom yok. Rahat hedef almak için merceğin üzerine laser gönderilerek yapılmış bir şey.
-
Ozaman dürbün kırılana kadar paket lastiği felan. Ondan sonrada bakarız artık. Dürbünün içindeki merceğin kenarları kırılmış. Merceği tutan vida gevşemiş.
Birde yaylı tüfeklerle musabakalara felan katılabiliyormuyuz. Bilen varmıdır. -
Acaba bu işin profesörlerine sorsak, onlar biliyorlardır. Benim dürbün dağılmadan reddot la değiştirebileceğim bi yer var ordan değiştirsem. Ama reddotta dağılacaksa boşuna maceraya girmeyeyim.
-
Teşekkür ederim, ben dürbüne yada ayağa okadar paralar vermek istemiyorum. Ozaman reddot alsam daha mantıklı. Onuda kırmaz demi.
-
Oooo tamam çok mantıklı. Teşekkür ederim.
-
Paketlastiğini nereye sarıyorsunuz ?
-
Neyse artık reddot alcam herhalde, oda olmazsa gez göz arpacık.
-
Peki hediye gelen dürbünle ve ayakla kullansam vortex oluncada dürbünü kırarmı?
-
Eyvallah cok yardımcı oldunuz. İyi geceler.
-
Ankarada nerden alırım bilmiyorum. Artık bakacaz sağa sola.
-
İnşallah banda öyle bir fiyat çıkarmazlar. Tüfeği daha kullanamadan bide okadar para vermek üzer insanı. Oparda06
-
Haklısınız arka arkaya farklı pelletlerle atış yaptım gamo expender sağ aşagı vururken gâmo promagnum sağ yukarı vuruyor, mach ise 5 cm ye topluyor. Acaba hamgi saçma mantıklı olur.
-
Teşekkür ederim ziyagg, reddot alıcam inşallah. Tüfek fabrikada artık gelince görecem bakalım inşallah iyi olur.
-
Merhabalar, ben 2 ay önce mod125 klasik âldım emniyeti bozuldu tabi yay içerisinde nde kurulu kaldı. Garantiye gönderdim emniyetini yapacaklar buarada gitmişken vortex pistonda taktırayım dedim. 115 tl dediler. Bende kabul ettim kargo onlara ait. Sizce iyimi yaptım. Vortex dahamı güçlüdür. Birde dürbünüm parçalanmak üzere. Reddot alasam daha dayanıklı olurmu? Teşekkür ederim.