Çok güzel olmuş, elinize sağlık. Dipçik almaktan vazgeçmiştim şimdi alabilirim artık.
ApAdamm tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Gazi Mustafa Kemal bulvarı üzerinde, avfoniden hemen önce zigana av var.
-
dipçik taktığınızda göz Mesafesi malesef kurtarmıyor epey uzak kalıyoruz
Anladım,
-
long eye relief dürbün ile veya reddot ile kullanacaksanız alabilirsiniz ama elinizde tüfek dürbünü var ise sıkıntı
tüfek dürbünüyle kullanacağım vede kurabilmek için dürbünü iyice öne aldım, o yüzden nerdeyse yanağımı silahın gezine yaslamam gerekiyor.
-
Bende tam zorakiye dipçik almak üzereydim, almamalımıyım. Ne dersiniz. Sorunlumu?
-
Sandalye iskeleti yapanlar yardımcı olur belki bir sorun çevrenizde ağaç sanayisi varsa.
Ewet olabilir hafta sonu siteler sanyisine gitmek lazım, çizimi de olsa iyiydi.
-
Yeni yapmış olduğum kundaktan kareler..
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Zorakim için Böyle bir dipçik nasıl edinebilirim acaba. Benim ahşap oymacılığında yeteğim pek yok.
-
Çok güzel olmuş, elinize sağlık.
-
Tabiki inşallah, bende çok isterim.
-
Ankara'nın birçok yerinden gelen arkadaşlarımız var, Etimesgut tarafı, Dikmen tarafı, Kazan ilçesi, Yenimahalle ve Çankaya ilçeleri ve hatırlayamadıgım bi kaç yerde daha.
ilk gelecek arkadaşlarla ortak bi yerde buluşup geçebiliriz atış yerine.Tamam inşallah en kısa zamanda geleceğim.
-
Ne takımı bu? Bende katılayım.
-
basit bi elektrik bandı ile buradaki contadan kaçağı önleyebilirdiniz. Zoraki 2 üstü pompada bi de sıkı giren yada ağır saçmalarda bıradan biraz hava kaçırıyo. 1-2-3 ya da 4 kat elektrik bandı sorunu çözüyo. Benim zoraki hem güçlendi hem de moderatörün aslında sesi ne kadar iyi kestiğini anladım asıl ses barrel girişinden çıkıyomuş meğerki yasin kardeşime tekrar sevgi ve saygılarımla
Bantı tam olarak nereye yapıştırdınız, hava çıkışınadır muhtemelen ama bir foto eklerseniz net olarak görelim.
-
Maaşallah maaşallah oğlunuza. Aynı duyguları paylaşıyoruz, benimde oğlumun adı tuğra 5.5 yaşında ve bende evde atış yaptırıyorum. 8.5 metreden zorakiyle gazoz kapağını her seferinde vuruyor. Videoları var yakın zamanda paylaşırım.
-
güçte değişiklik oldu mu
Evet küçük bir miktar oluyor. Ancak hız ölçümü yapılmadan anlayamayacağımız kadar az bir fark, tam değeri hatırlayamadım şimdi. Ancak isabeti çoook artıyor.
-
Ben mod125 imde yaylıdan vortex e çevirttiğimde isabet çook artmıştı. Tüfek sınıf atladı resmen. Ben vortex i kesinlikle öneririm.
-
atışlar çok güzel tebrikler
Arkadaşlar bu tüfeğin 4,5mm olanını almak istiyorum. kullanan varmı hiç. kime sorsam 4.5 grupmanı çok kötü diyor. ama bunu diyenler hiç atış yapmamış ve hiç atış yapılırken görmemiş. yani atış durumu var. kullanan gören bilen var mı?
Sağolun, ben kullanmadımda görmedimde hiç. Ama tüfek magnum sınıfı tüfek oldupu için, 4,5 olduğunda namlu çıkış hızı artacağından attığınız pellet istediğiniz noktaya gitmeyecektir, diye düşünüyorum. Ayrıca dışardaki atışlarınızda da pellet daha hafif olduğundan yan rüzgarlarda grupmanı dağıtacaktır.
-
Çok güzel bir grupman, tebrikler. Size dipcik şart olmuş gözüküyor.
-
Evet haklısınız pazar gününü tavsiye ediyorlar. Sağolun. Pazar günü sabahtan geleceğim inşallah.
-
Ben cumartesi yada pazar günü gelebileceğim acaba hangi gün gelsem. Bilemedim
-
Benimde mod125 vortex im var, en iyisi gez göz arpacık. Ben alıştım şimdi 80 - 100 merteye kadar istediğim hedefi zorlanmadan vuruyorum. Bence sizde öyle alışın yada dampa ayak ve çok dayanıklı bir dürbün alın ama oda astarı yüzünü geçecektir. Dürbün markası konusunda çok bilgim yok.