İnternetten spariş verdiğim hedefliğim bugün geldi hemen bir grupman çalışması yaptım. Hiç sekme geri gelme olmuyor. Ön taraftan giren pellet arka tafartaki kısıma birikiyor. Gayet başarılı. Zorakiye de alışıyorum biraz biraz, göz gez arpacık.
ApAdamm tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun çok güzel.
-
hangi caliber light? buarada ben atak arms'a uğrayıp, 5.5 mm light. ve 4.5mm light 2 adet namlu satın aldım. ayrıca krono testine soktum. hiç bir sorun olmadığını, herşeyin yerli yerinde olduğunu söylediler. ufakta bir tüyo vereyim, yakın tarihte hw45 modeline benzer yaylı bir havalı tabancamız piyasaya sürülecek ilgilenen arkadaşlarımıza duyrulur.
Evet haklısınız, bende zorakiyi almadan önce fabrikayla görüşmüştüm daha üst modeli çıkacaksa bekleyimde onu alayım diye, ama zorakinin üç pompa gücünde yine zoraki boyutlarında yaylı bir silah yapacaklarını, henüz arge aşamasında olduğunu 6 ay 1 seneye kadar piyasada olabileceğini söylemişlerdi..
-
Güzel çakı hayırlı olsun. Bendede çakı hastalığı var, çocukluğumdan beri birsürü çakım oldu ve hep çevremdekilere hediye ettim. Genelde walther çakılarını seviyorum, yada hep öyle denk geliyor.
-
- guruba ekleseydiler iyiydi
Yok eklemiyorlar herhalde, belli kişiler o grupta. Her önüne gelen, yada zoraki alan giremiyor sanırsam. Yoksa o kadar dedik alın, diye ama bir cevap dahi verilmedi.
-
Ankarda gidilebilecek başka poligon bilen varmı acep.?
-
Maalesef Efe poligon kapanmış, geçen hafta gittiğim Anteres deki poligon talep yetersizliği yüzünden kapanmış.
Ankarada başka poligon varmıdır.?
-
sıkıntı olmaz ama çok tehlikeli zorakının tetiği çok yumuşak, bir kazaya neden olmaması için kontrol edin her zaman
Sağolun, herzaman defalarca kontrol ederim. Benim gibi iki küçük çocuk babası biri için emniyet herşeyin üstünde geliyor. Benim soruş amacım zorakinin sınırlarını öğrenmekti öğrenmiş oldum.
-
Bir amaç yok, kurdum atış yapacaktım unuttum diyelim öyle kaldı birkaç gün. Bir sıkıntı olurmu acaba. Yoksa kurup hemen atmakmı lazım yaylı gibi.
-
-
Zorakiyi, kurduktan sonra nekadar süre bekletebiliriz. İçinin valflerini bozmadan. Teşekkürler.
-
Merakla bekliyorum yazınızın devamını.
-
Ben de 2 tane optimayı ameliyata almıştım masada kaldılar sağ çıkamadılar bi daha da uğraşmadım.
Anlaşıldı.
-
Benim dürbünü çoktan açtımki. komple dağıttım topladım. ama ortadaki artıkıla dokunmadan. Neyse saten zorakiye ayak takmak içinde çentik felan açmak gerekiyormuş Emir abi sağolsun epey bilgi verdi bana. Şimdilik yattı benim dürbün takma hayalim. Sağolun.
-
Aslında asetatlı kalemle artıkıla zarar vermeden küçük noktalar koyulabilir fakat, eşit aralıkta koymak gerekeceği için ölçüyü tutturamam diye yanaşamıyorum.
-
Kimse cevap yazmadığına göre uğraşılabilecek bir şey değil sanırım.
-
Maşallah ne güzel işler yapıyorsunuz, sizin gibi uğraşan arkadaşlara gıpta ediyorum.
-
Sağolun, bi konu açtım şimdi sizin yazınızı görmeden, bakakım yapan varmı. Ankarada nerdesiniz. Ben yenimahalle.
-
Benim Optima 3-9x32 bir dürbünüm var, bu dürbünün artıkılında mildotlar yok, acaba buraya mildotlar yapabilirmiyiz. Yapan varmı yada fikri olan.
Şimdilik yeni bir dürbün alamayacağım için mod125 le geleni Zorakim de değerlendirmek istiyorum. -
Eyvallah bende böyle bişey alırım diyodum, o noktacıkları nasıl benim dürbüne çizebilirimki acaba.?