ApAdamm tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Şahsen hiç kullanmadım ama çok yakın bi arkadaşım reddotlara heveslenip almıştı zorakisine, sonrasında dürbüne döndü.Reddotun 20-25 metreye kadar iş görebildiğinden bahsediyodu..Ortalama atış mesafenize göre belirleyebilirsiniz ancak dürbün reddottan daha fazla iş görür bence.Tercihiniz dürbün olursa dipçiksiz kullanmak zor olur ayrıyeten dipçik ihtiyacıda doğacaktır.Dürbünlede kutusuna sığacaktır şahsen sadece zemin köpüğünü bırakıp içine dürbünü takılı şekilde zorakiyi moderatörünü dipçiğini ve 1 kutu pelletimi rahatlıkla sığdırabiliyorum

Ben tabanca dürbünü alamayı tercih ederim ozaman, bide dipcik için hem para vermek istemem hemde zoraki tabancadan tüfeğe döner bunu ben istemem. Bir resmini ekleyebilirmisiniz nasıl sığdırabildiniz bende öyle yapayım. Birde holosight reddot dan biraz farklı herhalde. Teşekkür ederim. :)

Bende mod 125 ve zoraki ikilisiyle takılıyorum emin olun pişman olmazsınız çünkü zorakiyle sürekli hedef vurmaktan sıkılıp mod 125in gücünü ve ara sıra ıskalamasını özlüyor insan hatta bu hobinin tadı ıskalamaktaymış diyorum kendime :) Başlarda garip geldiğinden alışamamıştım zorakiye ama dürbün takınca bi başka oluyor işler değişiyo hemen..Dahada önemlisi tahribat ihtiyacını mod 125 isabet ihtiyacınıda zoraki fazlasıyla karşıyo bende, Hatta mod 125i rafa kaldırdım desem yeridir yeterki alışın zorakiye :D

Teşekkür edeim, Bende holosight alayım diyodum üzerine takarım öyle kalır diyodum, dürbün dahamı iyi olur her kullanmak istediğinizde çıkarıp takmak zor olmuyormu, zira çantasına sığmaz dürbünle.

10 mt için biraz dağınık bir grupman, zoraki daha iyi yapabilecek bir tabanca.
    Biraz daha antrenman ile daha iyilerini yapabilirsiniz, tabi Pelet de önemli sadece namluya oturması değil isabeti de önemli

Teşekkürler, O resimden sonra daha iyilerinide yaptım, gezini ayarlıyordum ilk atışlarımdı daha sonra bu resme bakar nerden nereye derim dedim. Hala tam sıfırlama yapamadım. Mod 125 le gitseydim çook daha iyisini yapardım. Ama tabi bunada alışmayacağım inşallah azimliyim.

En sonunda vaktim oldu ve zorakimin çantasını aldım ve rahat rahat poligona gittim. Mod 125 in yanında gözüme küçük göründüde, koca tüfek kılıfıyla poligona gitmekten bunalmıştım. Neyse ilk sıfırlamamı yaptım biraz.
    Birde hem ucuz hem çapaksız kaliteli hemde yerli bir pellet keşfettim zorakinin namlusuna sıfıra sıfır oturdu adı Avsan. Mod 125 de beğenmemiştim ama zorakide gamo promach pellete göre çok isabetli gözüküyor. Tabi ben daha alışamadım zorakime ama inşallah oda çalışa çalışa olacak.

Sorumun cevabını bu videoda buldum, videonun sonunda bide süpriz var. :thumbup:

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

The content cannot be displayed because it is no longer available.

Hawke hk 3022 kullanıyorum eller biraz ufak olunca kurma işlemini gez ile dürbün arasından tutupta yapıyorum 4üncü pompa zor oluyo biraz..Ancak dürbünü takmadan önce ayakların yapısına göre elden geçirmeniz gerekebilir, ayağın biri arpacık kısmındaki oluğa tam otururken ikinci ayak için oluk olmadığından ayağın altını dümdüz yapmanız gerekebilir şahsen bu sorunu yaşadım iki ayağında raya oturan iç kısmını dümdüz yaptım.

Dipciğiniz çok güzel maşallah, ancak bir video olsada izlesek. Dürbünğn üstünden bastırmıyorsunuz sanırım. Bende mod 125 le gelen dürbün ve yüksek ayak var onu kullancam.

Bu benim yeni aldığım zorakim, dürbün takmam istiyorum fakat, pompa yaparken nerden tutuyorsunuz, şimdi dürbünü takıp denicem kıyamıyorum silaha bi zarar veririm diye, keşke kurarken çekilmiş bir video ekleseniz, çok makbule geçer.