Evet güzel sığdırmışsınız, Bende bugün iş çıkışında zorakiye uygun bir ayak bakacam, ancak benim dürbünün o noktacıkları felan yok, mikdot du herhalde. Dürbün Optima 3-9x32.
ApAdamm tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
(0232) 878 9100 bu numaradan ulaşabilirsin.
-
Emir hocam sanırım benimkisi guatro tetik değil, kutusunda yazmıyor ve mod 25 superchargerden farklı, ayar yapılamıyor galiba, peki tetik de değişebiliyor mu acaba.
bence bir hatsanı arayıp sorun.
-
Yüksek ihtimal ile muhtemel fabrikadaki bakımdan kaynaklı diselleme yapıyordur.
-
Şuan yanımda değil zoraki 2 gün içinde fotoğrafını atabilirim
Eyvallah..
-
Şahsen hiç kullanmadım ama çok yakın bi arkadaşım reddotlara heveslenip almıştı zorakisine, sonrasında dürbüne döndü.Reddotun 20-25 metreye kadar iş görebildiğinden bahsediyodu..Ortalama atış mesafenize göre belirleyebilirsiniz ancak dürbün reddottan daha fazla iş görür bence.Tercihiniz dürbün olursa dipçiksiz kullanmak zor olur ayrıyeten dipçik ihtiyacıda doğacaktır.Dürbünlede kutusuna sığacaktır şahsen sadece zemin köpüğünü bırakıp içine dürbünü takılı şekilde zorakiyi moderatörünü dipçiğini ve 1 kutu pelletimi rahatlıkla sığdırabiliyorum
Ben tabanca dürbünü alamayı tercih ederim ozaman, bide dipcik için hem para vermek istemem hemde zoraki tabancadan tüfeğe döner bunu ben istemem. Bir resmini ekleyebilirmisiniz nasıl sığdırabildiniz bende öyle yapayım. Birde holosight reddot dan biraz farklı herhalde. Teşekkür ederim.
-
Bende mod 125 ve zoraki ikilisiyle takılıyorum emin olun pişman olmazsınız çünkü zorakiyle sürekli hedef vurmaktan sıkılıp mod 125in gücünü ve ara sıra ıskalamasını özlüyor insan hatta bu hobinin tadı ıskalamaktaymış diyorum kendime Başlarda garip geldiğinden alışamamıştım zorakiye ama dürbün takınca bi başka oluyor işler değişiyo hemen..Dahada önemlisi tahribat ihtiyacını mod 125 isabet ihtiyacınıda zoraki fazlasıyla karşıyo bende, Hatta mod 125i rafa kaldırdım desem yeridir yeterki alışın zorakiye
Teşekkür edeim, Bende holosight alayım diyodum üzerine takarım öyle kalır diyodum, dürbün dahamı iyi olur her kullanmak istediğinizde çıkarıp takmak zor olmuyormu, zira çantasına sığmaz dürbünle.
-
Hangi poligona gittiniz acaba antaresteki efe poligona mı ?
Anteresteki poligona gidiyorum. Çalışanları ve sahibi çok anlayışlı ve candan insanlar. Saatine 10 tl veriyorum.
-
10 mt için biraz dağınık bir grupman, zoraki daha iyi yapabilecek bir tabanca.
Biraz daha antrenman ile daha iyilerini yapabilirsiniz, tabi Pelet de önemli sadece namluya oturması değil isabeti de önemliTeşekkürler, O resimden sonra daha iyilerinide yaptım, gezini ayarlıyordum ilk atışlarımdı daha sonra bu resme bakar nerden nereye derim dedim. Hala tam sıfırlama yapamadım. Mod 125 le gitseydim çook daha iyisini yapardım. Ama tabi bunada alışmayacağım inşallah azimliyim.
-
merhaba atışlar kaç mt bilmiyorum ama isabetli yerli Pelet arıyorsanız KRM dome peletı deneyebilirsınız zoraki çok seviyor
10 metreden ayakta desteksiz attım. KRM dome pelleti Ankarada bulamadım, benim gittiğim av bayiindede bu vardı, namluyada güzel oturunca Avsan aldım.
-
En sonunda vaktim oldu ve zorakimin çantasını aldım ve rahat rahat poligona gittim. Mod 125 in yanında gözüme küçük göründüde, koca tüfek kılıfıyla poligona gitmekten bunalmıştım. Neyse ilk sıfırlamamı yaptım biraz.
Birde hem ucuz hem çapaksız kaliteli hemde yerli bir pellet keşfettim zorakinin namlusuna sıfıra sıfır oturdu adı Avsan. Mod 125 de beğenmemiştim ama zorakide gamo promach pellete göre çok isabetli gözüküyor. Tabi ben daha alışamadım zorakime ama inşallah oda çalışa çalışa olacak. -
Sorumun cevabını bu videoda buldum, videonun sonunda bide süpriz var.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Eyvallah, ozaman bir ayak alcam malesef, videonuzu merakla beklicem.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Hawke hk 3022 kullanıyorum eller biraz ufak olunca kurma işlemini gez ile dürbün arasından tutupta yapıyorum 4üncü pompa zor oluyo biraz..Ancak dürbünü takmadan önce ayakların yapısına göre elden geçirmeniz gerekebilir, ayağın biri arpacık kısmındaki oluğa tam otururken ikinci ayak için oluk olmadığından ayağın altını dümdüz yapmanız gerekebilir şahsen bu sorunu yaşadım iki ayağında raya oturan iç kısmını dümdüz yaptım.
Dipciğiniz çok güzel maşallah, ancak bir video olsada izlesek. Dürbünğn üstünden bastırmıyorsunuz sanırım. Bende mod 125 le gelen dürbün ve yüksek ayak var onu kullancam.
-
Bu benim yeni aldığım zorakim, dürbün takmam istiyorum fakat, pompa yaparken nerden tutuyorsunuz, şimdi dürbünü takıp denicem kıyamıyorum silaha bi zarar veririm diye, keşke kurarken çekilmiş bir video ekleseniz, çok makbule geçer.
-
Zoraki Fan Grup a benide eklermisiniz.
-
o zaman şöyle yapalım serbest atıcılar için bir fun grubu kuralım bizim gibi dürbünden sıkılıpta göz üne güvenenler meydanı olsun
Benide yazın zetax bey ilk sıralara, üstadlar kadar olmasada en azından gez, arpacıkla daha iyi atıyorum, dürbünle bi türlü barışamadım gitti.
-
On numara olmuş da. Şu geze birşeyler yapabilsek keşke.
-
Olabilir tabi neden olmasın, bende uzun zamandır böyle bişey olmasını istiyordum. Bakalım kaç kişi olur diyecek.
-
Peki tepmenin şiddeti yaylıya göre daha zayıf mı?
Tepmenin şiddeti arasında çok büyük bir fark yok (daha az tepme oluyor) fakat, tek bir defa oluyor. Kontrolü daha kolay.