AVCI tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

acaba 300 magnum nasıldır av tüfeklerinde magnum un menzili düşük oluyor yivlide nasıl acaba

300 magnum hem uzak atışlar için hem de yakından çok ii bi kalibredir. 30-06 dan farkı mermi çekirdeği brz daha büyük ve daha çok teper fazla baruttan dolayı. 30-06 ya göre 300 kalibre domuz avında daha avantajlıdır çünkü daha çok etki yapar ama dediğim gibi tepmesi brz daha az olsun diyosan 30-06 seç. Benim kişisel tercihim 300 win magnum.

Bence gamo bu işi bozdu. Eski promagnumlarda şimdiki yeniler kadar çapak yoktu. Ya adamların kalıpları sorun çıkardı yada bu peletleri gamo değilde başkaları üretiyo.
    Yeni çapaklı pro hunter ve promagnumu 10 metreden denedim. Benim hatsan mod 70 ile prohunterlar nerdeyse aynı delikten geçti ama promagnum için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bu arada deneyip hangisi daha iyi ise onu almanızda fayda var çünkü tüfekler pelet de seçiyolar.