aliosos tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

mesajıma cevap yazdığınız için çok çok teşekkür ediyorum gerçekten dediklerinize katılıyorum . tabiki 1000-2000 ytl verip profesyonel atıcıların kullanmış olduğu namlu çeliği yiv seti harika düzgün silahlar kullanmaktabiki de muhateşem olur. ama benimki bir zevk . 3-4 saat önce yaklaşık 30-40 metreden bir şişe vurdum bunu tabiki atış becerimden değil de denk geldi . 3 cm lik sert bir çamı 5 metreden kağıt gibi delmesi de harika. merminin yere çarpınca o cıvvlaması da muthiş . dediğiniz gibi dizel etkisi silahın ömrünü kısaltıyor ancak bu heyecana değer zannedersem. nammludan sürtünmeden dolayı kıvılcım çıkması da harika bir şey .

silahın parçaları muhim değil zaten şahit olduğum kadarıyla mustafa beyin de çoğu belirttiği konulara da bakarsanız ürün sonrası destek ileri seviyede . istediğiniz parçayı hatsan size ulaştırıyor. sanki reklam yapıyorum gibi de ama ben ne hatsan bilirim ne de başka bir firma. kral magnun alttan kurmalı 5.5 im var onun mermi yuvası ezildi yücel veya yasin bey diye biriyle görüştüm neredeyse 2 hafta oldu ama parçayı göndermediler. ben neyse onu söylüyorum .

yani şunu söylyeyim dürbün kullanmıyorum çünkü silah iki defa dürbünü attı . dizel etkisi ne kadar silaha zarar verse de evladiyelik olsun diye bu silahı almadım sonuçta kırılıncaya kadar kullanmayı düşünüyorum .b ir adet silahımın tetiğini bekliyorum hatsan4.5, bir silahımın mermi koyma yerini bekliyorum kral magnum 5.5 ,bu silahımı da onlar bozuldu diye aldım . bu da bozulursa hedefimde webley patriot var .mustafa bey beni çok etkiledi yani bir nevi bu silahın da haşatını çıkarıp webley patriot alacağım......

bana cevap yazan arkadaşlarıma tekrar çok çok teşekkür ederim . bu sitede bunca deneyimini ve tecrübesini paylaşan tüm arkadaşlarıma sonsuz saygılar.....(veli abiyi de asla unutmam...)

arkadaşlar herkes bu silahı kötülüyor mod125 . Veli Abiye çok çok teşekkür ediyorum . cuma günü sipariş ettiğim silahı bana bizzat kendisi deneyip test ederek bir gün sonra cumartesi gönderdi. silahı alır almaz testlere başladım 200 mermi kadar attım ilk denemelerimi genel olarak gücünü test için yaptım . gerçekten bu kadar güçlü çıkacağını hayal bile etmemiştim . silah neredeyse g-3 , m-16 tarzı askeri silahların 3 te biri hızında ve momentumu da işe katarsak 6 da biri kadar bir enerjiyle mermiyi sürüklüyor . 1mm lik bir sacı kaağıt gibi deliyor. 0.25 mm lik sacdan yapılan iki adet(dört cepheli) 18 kg lık tenekeyi kutu kola gibi delip geçiyor. yalan söylemeyeyim 200 mermi sonrası dizel etkisi sona erince silah ancak tenekenin sadece bir yüzünü delmeye başladı ilk aşamada hayal kırıklığına uğradım .

silahı sökmeye karar verdim . ama mekanizması biraz karışık gelince(ufak tefek çok pim yay v.s. var) vaz geçtim .silah kurulu iken gözüme piston ilişti. pistonun ucuna doğru zannedersem yağ koymak için yapılmış galiba bir yuva yapılmış . orayı görünce sırf deneme maksatlı oradan pistonun ucuna doğru ince şırınga ile birkaç damla yağ akıttım. arkadaşlar sonuca inanamadım . silah tekrar kendine geldi öyle ir geldiki. 2 tenekeyi delip 3ncü tenekenin ikinci yüzünde kalıyor. 2.7 cm lik sert bir çam tahtasını kağıy missali yapıyor . 2 mm lik sacı birkaç mermi de bir deliyor. akşam üzeri daha dün akşam farkettim silahın namlusundan zannedersem sürtünmeden kaynaklı 1 metre kadar uzağa ince bir ateş çıkıyor . bu ateş spiral taşından çıkana benziyor bu benim 4ncü silahım (ateşli silahlarım hariç) böyle güçlü bir silah beklemiyordum .200 metre de 3-4 metre kadar sapma yapıyor bu da bence normal.kum bir yüzeye attım nişanaldığım yerin 3-4 metre altına düşüyor. 50 metreden atılan mermiler 6-7 cm lik bir alnda toplanıyor .atışlarımı ayakta yapıyorum.

son olarak bu silah neredeyse ateşli silahlar kadar kuvvetli . istikrarlı . çok ucuz 225 ytl Veli abide. bence böyle bir hobi için bütçeye uygun bir zevk .

alnlara hayırlı olsun .