Bende 1 adet pcp tüfek 1 adet dürbün sattım gerçi bana gelen müşteriler bilgiliydi dilim döndükçe bende anlatmaya çalıştım yazdıklarınıza katılıyorum kötü niyetli insanlar genel değişik platformlarda bolca var ürün alıyor bozuluyor sıfır die satıyor vs vs ben ürünleri sattığım kişilere herzaman dedim ben ürünümün arkasındayım die bakın iyice sağına soluna bişey varsa yollayın geri paranızı iade ederim derim herzaman sonuçta 200-300 ₺ ile zengin olmayız önemli olan dürüstlük zaten elimde bi zorakim kaldı oda bana kalsın bu arada atak arms satış sonrası desteğine gerçekten hayran kaldım saygılar
Vurkacoglu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hatsanın zam yaptığını görünce aksu avda zam yapmış. büyük ihtimallede zamdan önceki fiyata aldıkları tüfekler. dediğiniz gibi fırsatçı zihniyet
Ben sizle aynı fikirde değilim hani av bayim yok ama bu ürünler bir meyve suyu yada içecek gibi fabrikadan alıp 25 kuruş kearla satılan ürünşer olacağını sanmıyorum bir av bayisine ürün yollanır satışından yüzde kazanılırr gibi düşünüyorum yani x av bayi acaba zam gelirmi die gidip 100 tane pcp tüfek stoklamaz die düşünüyorum bilmiyorum belkide yanlış düşünüyorum ama yukarıdada yazdığım gibi malesef çöpümüz bile ithal...
-
Bu video biraz vasat olmuş aslında o petşişe bi torpil kadar olmasada çok yakın bir sesçıkarıyor birde şöle bir vatandaş var birara izlemiştim 15dk sürdü videoyu bulmam bu arada denendi ve onaylandı ben işyerinde bastım havayı :)) ayrıca bunda sibop derdinizde yok..
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Bu video biraz vasat olmuş aslında o petşişe bi torpil kadar olmasada çok yakın bir sesçıkarıyor birde şöle bir vatandaş var birara izlemiştim 15dk sürdü videoyu bulmam bu arada denendi ve onaylandı ben işyerinde bastım havayı :))
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
-
gelin bodruma hem tatil yaptırayım hem atış:)
Bodruma en son 7 yıl önce gelmiştim su 5₺ idi şuan kaç lira :))
-
Güzel çalışma teşekkürler
-
-
Bende biara denedim siyah boya renkli mukava koli bandı sonra ali exprese bakınca vaz geçtim :))
-
-
Jsb gerisi hikaye
-
-
Nice mutlu başarılı yıllara
-
Herhan gibi hırdavatcıda her nevi oring bula bilirsiniz
-
-
Sonuna artık ilan berip sata bilirsiniz yazmamışsınız :)))
-
:)) güzel olmuş
-
Amazonda görmüştüm plastik kola kapağı gibi ortasında böle hava basma subabı vardı adam oto lastik şişirme cihazı ile şişiriyordu oet şişeleri ismi blast boom muydu neydi 8-9 ps hava basıp patlatıyodu çok zevliydi keşke onlardan olsa buralarda
-
Güzel video olmuş
-
Şu tüfekle atış yapamayan bitek benim heralde