Diğer bahsettiğin Gamo Bull Whisper ise Gamo nun çoğu tüfeğinde kullandığı 24 joule güce sahip yaylısıdır. Aynı namluya sahip Black Bull IGT Mach1 şuan kullandığım tüfektir. Bu namlu ses konusunda 24 joule de nasıl bir tepki verir bilemiyorum ama benimkinde baya bir sesli patladığını söyleyebilirim, sesten hoşlanıyor isen tabiki sorun değil. Yakın zamanda Gamo nun Whisper IGT sini aldık ve kullanıyoruz. Forumda kullanıcısı ve konusu çok olan bir tüfektir, yaylıda ısrar etmez isen bu tüfeğide araştırmanı tavsiye ederim.
Sn. Ziruh takdir edersiniz ki Gamo Euro bazlı satışa elverişli bir marka ve şuanda Dolar Euro yükseldikçe bana bir şeyler oluyor desem yerdir. Hem yivli silah fiyatları dolar bazından dolayı yükselmekte Euro yükseldikçe Havalı klasmanım daralmakta ve Gamo modellerini Euro bazında satılmakta yüksek fiyatlı oluyor ucuz olsa dahi, en yakın zamanda bu hobiye başlamak istiyorum ve bunu beni hobiden soğutmayacak bir yol arkadaşı ile yapmak istemekteyim dediğiniz model dürbün, dampa haricinde yaklaşık olarak 800 tl civarında buna dampa dürbünü ekleyince yaklaşık 1,500 TL. denk gelir her ne kadar hobi demek masraf demek olsa da başlangıç için düşündüğüm fiyatın 2 katı bir harcama söz konusu oluyor . Yazınızdan anladığım kadarı ile X20 gas-ram teklonojisi ile çalşıyor galiba ilk defa duydum desem yeridir.(Ben yaylı zannediyordum)
ger gaz pistonlu almaya karar verdiğini varsayar isek naçizane fikrimi belirteyim.
Stoeger x20 suppressor ü rüştünü kanıtlamış tüfek sınıfına koyabiliriz
Yardımlarınız için teşekkür ediyorum tercihim x20 olacak sanırım dampa + dürbün eklersek yaklaşık 700TL gibi bir fiyata mal olacak sanırım bu da ideal bir rakam tam set için teşekkür ederim. TH model kundakları seviyorum daha ergonomik geldi bana o yüzden Hatsan 150 düşünmüştüm fakat gerçekten gücünden emin değildim kontrol ve isabet gerçekten sağlaya bilir mi idim vs. benim için gerçekten yol gösterici öneriler oldu hepinize teşekkür ediyorum kısmetse grupmanlarımı da paylaşmak nasip olur umarım.
Söylediğiniz modeller yakınımızdaki adını biliyorsunuz av mağazasında bulunmamakta imiş ve elime alıp kontrol etmeden satın almak istemedim açıkçası birde o boyutu var . Şu an gözdem X20 Suppressor aldıktan sonra Forumun Adana takımı var ise onlarla ufak çaplı bir Target Field düzenlesek falan aslında harika bir aktivite olabilir . Sıcak bir ortam olacağından eminim tabiki bahar aylarında zira şimdi rüzgarlar ve hava iyiden iyiye armaya başlamak üzere .