Arkadaşlar merhaba,
kafama takılan ve arastırmalarım sonucu türkiyede fazla kullanılmadığını ve nedenini merak ettiğim iki silah hakkında görüş ve önerilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
maceste tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
arkadaşlar en geç 4 ay içinde elimizde olacak inşallah
-
çok teşekkür ederim hepinize sağolun kendimi doğru yerde hissetmeme sebeb oluyorsunuz.
şimdiden bi fiyat aralığı söylemem doğru olmaz fakat gayet uygun olacağına inanıyorum. -
tasarım bana ait değil fakat anlaşma sonucu seri üretime geçeceğiz benim çok hoşuma gitti ve herkesinde seveceğini düşünüyordum sanırım haksız çıkmadım. daha fazla detay derken tasarımı yurt dışından bi arkadaşa ait görüşmeler sonucu ülkemizde seri üretime geçilecek olay bu
bi arkadaş firma sormuş biz şu an bi marka yok öztürk makina silah diye geçer fakat üretim ruhsatımız herşeyimiz tamamlandı yavaş yavaş güzel işler yapacağız inşallah steyr fx evanix cometa bunlardan daha kaliteli ve çok daha ucuza yapabileceğimize inanıyorum.
ilginize teşekkür ederim hızı biraz daha yükselir eminim. -
5.5 mm 200br 750 fps güç 8 kapasiteli gizli şarjörlü
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
açtığım konu silindi sebebini nerden öğrenebilirim arkadaşlar
-
phonix şarjörlü değil galiba
-
bundan bahsediyorum bence en iyi pcp
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
pcp olacak en az 750 fps güç böyle bir ürün üretmek istiyorum size danışıyorum tercih edilir mi sizce ? bence gayet mükemmel bi tüfek olacak proje bitmek üzere
-
bende bir tüfek hayal ediyorum lever action gizli şarjörlü dış görünümünden pcp olduğu anlaşılmayan bir ürün sizce nasıl olur