Long eye relief olması gerekmiş uzak bakışlı dürbün lerden işi bilen ustalar öyle diyor
hasan186 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Nikula 2 6 28 kullandım zorakide. Güzel boyut iyi arkada kurma için mesafede var ama kaynak mesafesi yanak geze yapışık
-
Co 2 ile çalışan bb atan tabanca aldım zoraki den sıkılıp ama mesafe kısalıp isabet azalıp sadece art arda seri atışlar başlayınca zorakiden gerçekten sıkılmadığımı anladım
-
İsabetli atışlar için pellet atan yiv set li namlu bir tabanca almalısınız zorakinin light ıda ultrasıda mükemmeldir ultra fazladan 4.pompa fazladan güç demek
-
İsabet güç kalite işletim maliyeti yani ZORAKİ
-
merhaba çok güzel bir çalışma olmuş hangi ağaç tan yapıldı.bende zorakime böyle bir dipçik yapmak isterdim ama yetenek işi tabi
-
isabeti güzel ama çok gürültülü kerata zorali ile evde 14 m atışlarımı çocuk uyurken bile yapıyorum hedeften gelen ses dışında fısıltı bile yok moderatör % 90 kesiyor demişlerdi yalanmış % 100 kesti
-
hatsan mod 250xt tac boss
-
sanırım ruger mark 2 taklidi sanırım
-
bende bir tane aldım oldum olası ruger i hep beğenirim bir tabancam olsa (ateşli) ruger olsun isterdim.co2 sini aldım başarılı bir replica
-
merhaba çok eski bir konu ama şansımı denemek istedim fenix 400 almaya niyetim var memnun kaldınız mı uzak mesafe tahribat aramıyorum isabet olsa yeter
-
zoraki 4.5 ultra sahibi oldum bende fun gruba uye olmak isterim saygilar.