Long eye relief olması gerekmiş uzak bakışlı dürbün lerden işi bilen ustalar öyle diyor
hasan186 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Nikula 2 6 28 kullandım zorakide. Güzel boyut iyi arkada kurma için mesafede var ama kaynak mesafesi yanak geze yapışık
-
Co 2 ile çalışan bb atan tabanca aldım zoraki den sıkılıp ama mesafe kısalıp isabet azalıp sadece art arda seri atışlar başlayınca zorakiden gerçekten sıkılmadığımı anladım
-
İsabetli atışlar için pellet atan yiv set li namlu bir tabanca almalısınız zorakinin light ıda ultrasıda mükemmeldir ultra fazladan 4.pompa fazladan güç demek
-
İsabet güç kalite işletim maliyeti yani ZORAKİ
-
merhaba çok güzel bir çalışma olmuş hangi ağaç tan yapıldı.bende zorakime böyle bir dipçik yapmak isterdim ama yetenek işi tabi
-
isabeti güzel ama çok gürültülü kerata
zorali ile evde 14 m atışlarımı çocuk uyurken bile yapıyorum hedeften gelen ses dışında fısıltı bile yok moderatör % 90 kesiyor demişlerdi yalanmış % 100 kesti
-
hatsan mod 250xt tac boss
-
sanırım ruger mark 2 taklidi sanırım
-
bende bir tane aldım oldum olası ruger i hep beğenirim bir tabancam olsa (ateşli) ruger olsun isterdim.co2 sini aldım başarılı bir replica
-
merhaba çok eski bir konu ama şansımı denemek istedim fenix 400 almaya niyetim var memnun kaldınız mı uzak mesafe tahribat aramıyorum isabet olsa yeter
-
zoraki 4.5 ultra sahibi oldum bende fun gruba uye olmak isterim saygilar.