hunter2 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

bu tabancaya bir dipçik taktın mı al sana tüfek

sn kazimusta, evanix com da zaten bu tabancalara takılabilen dipçik mevcut(kasalı parabellumlarda ki gibi),fakat türkiyeye gelip gelmiyeceği konusunda bir malumat yok.selamlar.hunter2

arkadaşlar merhaba, gelecek olan evanix tabancalarda 2 çeşit var.renegade olan bir dolumla 20 atış yapıyor,detaylarda öyle yazıyor.bu tip silahlar tamamen kullanıcının beklentilerine göredir.bu arada evanix ile ilgilenen arkadaşlarımıza şunu belirtmek isterim.gelecek olan partide toplam 23 tüfek 2 adet tabanca var.ben 1 adet thumbhole evanix master ar6,1 adet renegade tabancayı almış bulunuyorum.ilgilenenlere duyurulur.selamlar.hunter2 ;şrofls;.;şrofls;.;şrofls;.

onur kardeşim merhaba, eline emeğine sağlık,güzel bir çalışma olmuş.benim merak ettiğim tüfeğin ana kısmı aynı.22 cal ve 6,35 cal namlu arasında güç ve hız farkı oluyormu?.bir de transfer port deliğini değiştirilebilir yapmayı düşündünüzmü?.selamlar,ahmet fahri özyurt

arkadaşlar merhaba, öncelikle şunun bilinmesinde fayda var: kolluk kuvvetleri bizlerin ve düzenin sağlanması amacıyla görev yapıyorlar.bizlere düşen vazife onların işlerini kolaylaştırmaktır.herhangi bir izne tabii olmasada havalı tüfek,tabanca alırken fatura almak (en azından yüksek fiyatlarla satılan silahların düşük fiyatla satışını önliyerek devletin kdv sini tam alması)ve alınan silahın üzerinde yazılı olan seri numarası ve çapını yazdırmak,ileride ortaya çıkabilecek bir sürü sorunun önceden tedbirini almaktır.silahımızı taşırken veya atış sırasında görevli kişilere usulu dahilinde durumu anlatarak adımıza olan faturayı da onlara ibraz edersek,hiçbir görevlinin zorluk çıkartmıyacağını biliyorum.alım satımlarda ise fatura arkasına en üstten başlıyarak(ileride silahın başkalarınada satılabileceği ve onlarında gereken yazılara yer olması için)alan satan,isim,tc kimlik numarası,satış tarihi,açık adres gibi gereken bilgilerin yazılması gerekmektedir.fatura aslından bir fotokopi alıp saklarsak ileride silahın yeni sahibinin düşeceği bir hatadan da kendimizi rahatlıkla soyutlarız.böylece silahın tarafımıza ait olduğu ilgililere açık bir şekilde ispatlanır ve onlarda daha fazla sizleri üzmez.meri ticaret kanunumuza göre müşterinin talbi halinde satıcı evsafı ve gereken bilgileri içeren FATURA vermek zorundadır.ben fiş keserim deme lüksüne sahip değildir.saygılar
    hunter2

arkadaşlar merhaba, havalı tüfek piyasası şenleniyor.ne mutlu bizlereki fx lerden sonra logun16 ve evanix ar6-ar4 serileride yakında ülkemizde olacak.şimdiden hazırlık yapmaya başlıyalım.selamlar.hunter2 :thumbup::thumbup::thumbup:

sn.serdar, bilgi ve cevap için teşekkürler.sorduklarım konusunda bunları uygulamaya en ufak bir niyetim dahi yoktur.sadece nasıl olacağını öğrenmek istedim.zaten ileride fx lerde bir modifikasyon yapılacak olursa bunu yatagun dan(sizlerden) rica ederiz.scuba tüpüne burada 220 bar bastırma imkanım var.dolayısıyla tüfek üstündeki basınç 150 bara düştümü hemen dolduruyorum.basınçlı hava konusunda bir sorunum yok.tüfeği devamlı basınçlı tutuyorum.selam ve saygılar.
    ahmet fahri özyurt

Mustafa bey çok iyi düşünmüşsünüz.Faydalı olacağı muhakkak.. ;d;;d;;d;

elimizdeki aletlerden (bu tüfek olabilir başka aletler olabilir) maksimum yararlanmak ve doğru kullanmak onları en ince ayrıntılarına kadar iyi tanımaktan geçer diye düşünüyorum.bilginin kötüsü olmaz ama kişilerin bunları kullanmasının sorumluluğu kendilerine aittir.forumun amacı da bilgi paylaşımı değilmi?.fx lr hakkında herkes aklına gelen soruları üstadlara sorarsa tüfeklerimizi daha iyi tanıyabiliriz.
    saygılar.hunter2

sn.ejlover merhaba,
    glad üzerinde tüp basıncını boşaltacak bir düzenek yok(belkide ben bilmiyorum)40-50 bar basınçlara düşünce atış yapılmasını üstatlar tavsiye etmiyor.yani devamlı sıkarak basıncı boşaltamayız.basıncı sıfırlamanın tüfeğe zarar vermeden bir yolu varmı merak ettim.
    ikinci olarak sorduğum ise tüfeğin gücünü arttırmak içindi. bakalım üstadlar bu konularda ne gibi bir çözüm yazacaklar.bekliyorum.saygılar.hunter2

arkadaşlar merhaba,
    üstadlara 2 soru sormak istiyorum:
    1-gladiatör tüpünde ki havayı tamamen boşaltmak için nasıl bir yol izlemeliyiz,
    2-gladiatörün basıncını artırmak için kurma koluna bağlı mil üzerinde arka delikten görülen allen anahtar başlı vidayı sadece çevirmek yetiyormu(çevirmeden önce yapılması gereken başka bir işlem varmı).birde yanlış anlamadıysam sağa çevirince artma,sola çevirince azalma oluyor diye biliyorum. ;tese;kkur
    üstadların açıklamalarını bekliyorum.saygılar.hunter2

selam,acaba bumu??????????????? ;şrofls;.;şrofls;.;şrofls;.

Career Infinity .22 Caliber 1220 fps
    .25 Caliber 1056 fps PCP Evanix Pellet Pistol .22 Caliber 1000 fps PCP
    Our Price: $579.00
    Our Price: $495.00

Almost 53 ft-lbs of energy! The Career Infinity is a 6-shot hunting rifle that knocks down game with great authority. Whether you choose .22 caliber or .25, you'll enjoy one of the finest hunting rifles to come out of Korea's ShinSung factory.
    Estimated in stock date 07-03-2008

sn.tacir, rahat olun,bende de gamo cf-30 var,gerçi bu güne kadar servise bir ihtiyacı olmadı ama bahsettiğiniz ideal av ve çalışanları iyi niyetli ve dürüst insanlar.uzun zamandır ihtiyacım olduğunda gider gelirim.bu güne kadar bir yanlışları olmadı.olaki bir hatalarını görürseniz uygun bir dille uyarırsınız ve gereğini yaparlar.bu arada forum sayesinde güzel sözlerde öğreniyoruz "harmana giren dirgene katlanır ". ;lol;
    saygılar,hunter2

sn.ejlover, merhaba .arkadaşlarımızın uyarılarına katılıyorum.benim eklemek istediğim tüfeği wd40 veya temizleme yağı(solventte olabilir) ile güzelce bir temizleyin.namlu üzerinde tüfeği tekrar kurarken kullanılan gazın geçtiği küçük delikler var.bunları özellikle çok iyi temizleyin.(ben bunların temizliğinde küçük pipo temizleme fırçalarından kullanıyorum).ve sonra bu delikleri tekrar yağlamayın.sadece mekanik olarak çalışan parçaların yağlanması gerektiğini düşünüyorum.elbetteki neme maruz kalan yerlerin uygun koruma yağları ile hafifçe yağlanması fayda sağlıyacaktır.tüfeği alırken 2 adet sarjör vermeleri gerekiyordu.bunların ağız kısımlarını karşılaştırarak ve deniyerek bir fikir sahibi de olabilrsiniz.bunların ötesinde fabrikayı arıyarak bilgi iteyebilir ve ardından tüfeği fabrikaya bakıma da gönderebilirsiniz.oradaki arkadaşlar konularında uzman ve baya ilgililer.umarım en kısa sürede bir çözüm bulursunuz.keyifle ve iyi günlerde kullanmanız dileğiyle selamlar.hunter2

sn.ejlover, adana hilalavın sitesine bakın orada red dot,el tutamağı ,dipçik pedi,bağlantı için parçalar gibi birkaç aksesuar daha var.gamo nun red dot ı olmaz,sizinde söyladiğiniz gibi onlar 11mm dir.bende de var zamanında denemiştim olmadı.ayrıca ideal av da da gamo "wampır 4x32 wr" dürbün ile beraber satılan lazer ve flash light var.ayrı satmıyorlar diye biliyorum.fotoğraflarını ekliyorum hoşunuza giderse araştırısınız.şarjör olayında plastik olanlara pek sıcak bakmıyorum.standart şarjörleri zaten 10 tane alıyor.yeterli bir miktar olduğunu düşünüyorum.forumda yazılanları okursanız safir t14 ün en büyük handikapı fişeklerdir.atış sırasında fazla beklenmeden atışların yapılması tavsiye edilmekte bekliyerek yapılan atışlarda ise namlu agzına gelen plastik fişeklerin ısınarak yamulduğu ve tutukluğa sebep olduğu yazılmaktadır.safirler uygun metal kovanlı fişek araştırması yapıldığı(uygun miktarlara ulaşılması halinde usa da yapılabileceği) yazılmıştı.sonuç olarak bu gün için ülkemizde bu şartlarda alınabilecek kendi sınıfında tek tüfek olduğunu düşünüyorum.şimdiden hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın.bu arada siparişiniz olan bipod ve moderatör gelince bizleride aydınlatırsanız seviniriz.saygılar.hunter2
    [Resim Engellendi: http://img209.imageshack.us/img209/1207/010920083111024x768zi1.th.jpg]
    [Resim Engellendi: http://img209.imageshack.us/img209/748/010920083121024x768pv4.th.jpg]

arkadaşlar merhaba, yapıcı eleştiriler için teşekkürler.mesafenin 13.60mt olması tamamen atış yolu sınırları ve mekan ile ilgili .yer bu kadar.tam ölçerek yazdım.grupman ille olacak diye yapılmamış olup deneme amaçlı atılmıştır.tüfek üzerindeki hawke 3x12*44ao dürbün arazide 25 mt ye göre sıfırlanmıştır.ayarı ile oynamak istemediğimden dolayı mil dot ta alt1 ve ikinci noktalardan atış yapılmış olup takdir edersinizki bu ufak noktaları sabit tutmak çok da kolay olmuyor.bana göre baya bir çalışmayla tüfekle bütünleşebilirim.her aletin huyu suyu ayrı oluyor.birde ;şrofls;.;şrofls;. destek olarak kullandığım tripod dan bozma ayak üst bağlantısı ne kadar sıkarsanız sıkın tamamen sabitlenmiyor.bu iş üretlmiş restlerden kullanmak galiba en iyisi,onuda denemek lazım.zaman içinde zannediyorumki daha iyi grupmanlar çıkacaktır.atış sayısına gelince 1 şarjör herhalde en idealidir.cahit kardeşim maalesef patriottan başka hatsan a ait bir ürün elimde yok.gamo hunter ı diana mod.52,patriot ve gamo cfx ilede denedim aynı isabetlilikte olduğunu da gördüm.eğer zedelenmemiş pelletlerle atış yapılırsa bu tüfeklerde de güzel sonuçlar veriyor.hepimize keyifli atışlar.saygılar.hunter2

erdem bey,merhaba. ev ortamında en düşük güç ,160 bar ile yapılmıştır.malum daha moderatörüm gelmedi.çok fazla ses yapıyor.aslan kükremesi gibi #hims#hims#hims ,kısmet olurda hafta içi elime geçerse orta ve yüksek kademe ilede atış yapabileceğim.saygılar.ahmet fahri özyurt