hakan66 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

oncelikle herkese merhaba arkadaslar daha onceki durbun ayarları bolumunde actıgım konu içeriğinde sıfırlayamama sorunu ve tufekte gucsuzluk adı altında paylaşmış oldugum baslıktan sonra tufegımı HATSAN fırmasına garanti kapsamında gonderdim ve namlu dogrulutulma ve keçe vs değiştirme gibi çalışmalardan sonra tufeğim gerek nısanlama ve atıs yonunden gerek guc bakımından uzay cagına geçmiş gibi :) sonrasında kendı yapmıs oldugum drubune askeri kamuflajı sizlerle paylaşmaktan keyif duyarım herkese kazasız hobıler sağlıcakla... ^^^^

pelletim gamo pro magnum bazilarinda press izleri var belkide dediginiz gibi pelletten olma ihtimali yuksek sifirlamami 10 metreden yapinca milimetrik vuruyorum sorun yok ama hedef uzaklastikca saga sola uste kacmasi galiba pelletten kaynaklaniyor bugunde 4 kutu pellet altim pro magnum bitince tekrardan pelletten olup olmadigina bakmam gerekecek sanirsam

meraba arkadaşlar oncelikle gununuzun iyi geçmesi dileği ile, benim tüfeğim hatsan mod 75 uzerinde verdikleri 20 tl lik durbun ile 400-500 e yakın atışlar yaptım. fazla beklentim olmasada 20 tl lik durbunden istediği performansı verecek tipte idi. daha sonra lazer 3-9x50 durbune geçis yaptım, ayrıca yanında sportsmatch dm 60 dampa ayak alarak isabetli atışlar sağlamak amacı ile kullanırım gibisinden ikisinde gerektiği gibi montaj yaptım. atıslarımı 30 mt ye ayarladıktan sonra sıfırlama bolumune geçtim, ama attıgım her atıslar aralarında 5-7 cm ara olacak sekılde sağa sola veya yukarıya gidiyor. normalde sıfırlama seklı 3 atıs ve hedef nerde toplandı ise ona gore durbunu sıfırlamaktır, ama onu bile yapamıyorum sorunun tufekte oldugunu zannetmiyorum nefes kontrolu ve diğer butun gerekli ayarlamaları yapmama rağmen gerektiği gibi atışlarımı bir noktada toplamakta gucluk cekıyorum fakat desteksiz atıslarımda 50 mt den siseyi kırabiliyorum durbunum ayarsız olmasına ragmen ne hıkmettır bende anlamıs değilim sizce durbun sıfırlarken veya atıs yaparken kacırdıgım ince puf noktası olma olasılıgı mı var ?