artı kıl normalde sabit olduğu için yapıştırdıktan dürbün ayarlanmasında sorun olmaz
ayar esnasında artı kıl sabit duruyor bizim görüş alanımız değişiyor
3*9*32 optima dürbüne sac telinden artı kıl yaptım sorunsuz bir şekilde kullanıyorum
titreşimden veya tepmeden etkilenmedi webley patriot a tek parça ayak ile bağlı
denemek için yaptığımdan pek dikkat etmedim yenide güzel oldu
daha temiz işçilikle daha da gözel olur
90 metre denemesinde orjinal artı kıldan aşağı kalmadı
Hasanfuat tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
transfer deliği aşırı küçük değil ise ( normal dışı ) bencede genişletmeye değmez
-
% 2 ile %5 arasında güç artışı sağlar hava daha çabuk namluya aktarılacağından pistonun çarpma hızı yüksek olar haliyle tepmede artar
orta sınıf tüfeklerde titreşim cok artmamıştı istikrarlı atışı bozamadı ama magnum sınıfı silahlarda daha cok fark edilebilir -
hayırlı olsun
-
tekirdağdan biridi daha olursa bende gelirim
bizede yer varmı
tekniköğretmenle bir konuşayım -
yay ucu ağırlığını eski si ile değiştirip eski güzel günlere dünücez
-
abimde hancer light 2000 var silah hafif tutukluk sorunu hiç olmadı hareketli namlu filan ama alt kızak bölümünü abim duvara sürttürmüş üst kaplama gidince altından döküm gibi acayip bi madde cıktı ve zaman içinde parça parça döküldü fabrikayla konuştuk bi sakıncası yok ama en kısazamanda gönderin ücretsiz yenileyelim dedi
9x19 parabellum mermi kullanıyordu[Resim Engellendi: http://img367.imageshack.us/img367/5194/hancer2000l3fd1.th.jpg]
-
pistonu yağladım ama yanlışmı yağladım acaba
neresine yağ sürmemeliydım anlamadım biraz daha acık konuşursan sorunu gidermek daha kolay olur -
[Resim Engellendi: http://img220.imageshack.us/img220/4456/dampamountbq4.jpg]
Üst ve alt parça görüldüğü gibi raylı bir sistemle bağlı ve dürbünü tutan kelepçelerin içinde bu işi sağlayan vidalar var. Üst ve alt arasında o-ring yani silahın namlusunun girişinde hava kaçırmasını önleyen plastik halkalar benzeri yapılar var 4 adet. Darbe oluştuğu sırada üst parça bu ringler sayesinde darbeyi çok az hissediyor. Bunlar darbeyi emiyor. Tek parça ayak bu şekilde yapılır yapılmasına da ben yapabileceğimi sanmıyorum. Ayrıca üst ve altı birbirine bağlayan vidalar kademeli vida. Yani belli bir seviyeye kadar sıkıyor aradaki ringleri esneyebilecek kadar gevşek bırakıyor. Kendisi yuvasına oturuyor. Bu şekilde ringlerin esneyebilmesini sağlıyor.
yardımın için saol
ama ben yine anlamadım video ile anlatım yapılabilirmi
sistemi anladım ama haklımda net bi fikir oluşma dı en kısa zaman da tek parça ayak alıp tekrar yardımınızı isticem
bende dampaya cevrilir bende denicem -
bizim askerimize hepsi yakışır
onlar vatan koruyucuları -
-
benim ikisinide deneme fırsatım oldu bana göre yarı yarıya
125 2 tepiyorsa patriot 1 tepiyor ve patriot daha tok tepiyor yani titreşimi daha az
bana göre böyle
ama co2, pnömatik , pcp lere göre de top gibi tepiyor
mod 125 i sırf tepmesinden dolayı sattıysan patriotu önermem cfx gibi silahlara bakderim -
hepeyce diğer tüfeklere göre hemen fark ediliyor ses
yay önü ağırlığını hafiflettim ondan sonra cınlama sesi coğaldı titresimin güçü azaldı süresi arttı
yay ve diğer parçaları kontrol ettim sağlamlar -
selam
benim optima trio nun yay önü ağırlırlığını daha hafif bir malzeden yenisini yaptırdım(ismini hatırlamıyorum ama beyaz renkli) pistonu güzelce yağladım tüfeği topladım ama tüfekten eskisiden daha cok bi cınlama sesi geliyor bana yay sesi gibi geldi onun önüne nasıl gecebilirim yada azaltabilirimson atış buluşmamızda atış yaptıktan sonra havada pelletten cınlama sesi geldi( geri seken pellet sesi gibi) namluya baktım namlu temiz hasan abiye sordum pelletin baş kısmına diyey bi çizik yaparsan aynı sesi duyarsın dedi denemeye vaktım olmadı ama cok güzel bir sesi vardı ilk fırsatta denicem
denemenizi tavsiye ederim cok güzel bir ses cıkarıyor -
hiç bir şey yanma herşeyın çağresi bulunur hiç olmadı hatsan firması yardımcı olur ama bi av bayiğini gitmeni tavsiye ederim aradığın parçaları belki bulabilirsin başka tüfeklerin ki uyabilir tüfekle beraber gidersen deneme fırsatın olur
unutma kimse elinde tornavida çekiçle doğmadı bi dahaki toplaman cok daha kolay olucak
biraz morel vermeye çalıştım ama ihşalla başarılı olmuşumdur -
haklısınız her zaman pc başında olmazsınız
-
1. nesil patriot arayan için poligonda mevcut ama sayısını bilmiyorum
-
-
Bence sahte bunlar.
nerden anladın
biz pellet alırken nasıl anlayabilir nelere dikkat edelim -
ben ve arkadaşımda patriotcu olduk arkadaşa dövedöve aldırdım silahı ama olsun önemli olan bu hobiye başlatmak
bizde patriotcuyuzzz
bu fiyata patriot gibi kaliteli silah alma kararımda üstatlarımın payı büyük hepsine teşşekkür ederimiyi atışlar