tüfek mumyalanmış gibi duruyor tüfeği ayrı dürbünü ayrı sarsaydın hatta ayrı renklerde bence daha iiyi görünürdü
tripot güzel olmuş
Hasanfuat tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
herkeze selamlar
iki kafadar kendi silahımızı kendimiz yapmaya karar vardik
denemeler yapmak bişeyler üretmek
bize göre en basıt co2 li silahlar geldi crosman 1077 yi inceledik onun çaşılma sıstemine benzer ama şekil olarak ondan farklı bi silaha çalışıcaz
oturduk namlu nasıl olur tüp nasıl olur kundak nasıl olur filan konuştuk coğuna bi şekilde çözüm bulduk ama co2 valf konusu bizi aştı
bir anlık etki ile bir süra acılan valf lazım 1077 veya tabancalarda kullanılan lar gibi
co2 valf nerden bulabiliriz yada 1077 veya co2 li tabanca valf i nerden bulabilriz
bu konuda üstatlara danışmak lazım
silah daha proje düzeyinde sizce ne kadar yapılabilirliği var ve en önemlisi sizin fikirleriniz -
önümüzdeki hafta olmaması daha iyi gibi çarşambaya kadar kar yağışı gösteriyor
-
tekirdağ için pazar günü yağmurlu gözüküyor buluşmayı iptal mi ettik erteledik mi
-
8. hasanfuat
-
1077 bu kadar cok parca varmıydı
şemadan bakınca gözüm korktu ama içine bakınca 4 tane parca var
benim ilk haklıma gellen 1077-030 (çekic) a bağlı olan 106-035 (çekic yayı) yayını biraz daha güçlü olanla değiştirmek -
benim için " her yol ankara ya cıkar "
ben ordaki lokantakarı pek bilmiyorum -
bizim araba pickup arkasına odun kömür mangal işi olur
mangalda normal büyüklükte bi kactane buluruz
biraz zor olur ama olmadı ateşi bir yerde yakıp sonra mangallara koyarız
sizin gönlünüzden hangisi geçiyor mangal yakmak mı lokanta mı -
kurşunsuz pelletlerin türkiye satış fiyatı yaklaşık ne kadar olur ?
-
hayırlı olsun
88gr airsource tüpümü kullanıyorsun
150 atış yapmışın güç ve tüfek hakkında izlenimlerini biraz daha detaylı anlatırmısın -
buluşamadık
ama 10 şubattttt -
iyi bir ızgaracı değilimde yardım konusunda gönüllüyüm
saat kac gibi atış alanında olmayı planlıyorsunuz
2 arkadaşımıda cağırdım bi sorun olmazsa onlarda gelicek bu hastalığıda onlara aşılamaya çalışıyorum -
şu anda türkiyede satışı olmayan kurşunsuz pelletleri (bildiğim kadar ile ) dünyada var diye kurşun pelletleri yasaklamak tek kelime ile komik olur
tabiki bu pelletler türkiye pazarında bolca ve sorunsuzca bulunur makul fiyatlar içinde alınabilirse kurşun pelletlerden 3-5 pahalı olması önemli değil
ben kurşunsuz pellet kullanırım
eminimki pek cok insanda kurşunsuz pellet alır -
bi kaza bela olmadığı sürece gelicem
biz tekirdağlıyız buluşmayı çorlu ekibi düzenliyor
tekirdağ ekibi yemek işini biz organize edelim
misafir gelcek
misafir ac geri gönderilmez -
mustafa abi desene çin bizim için cennet 250 marka dilekolay
-
ben başlığı kurşunsuz benzın diye okudum
yakında 95 oktan 97 oktan diyede pellet modellerı cıkarmıı
-
bunu için havalı silah poligonunla konuşmanı tavsiye ederim (çünkü ben bilgiyi ordan aldım )
en basıt olarak cekic yayı güçlendiriliyor tüfeğin içini actıysan orda siyah tekice benzer kocaman bi metal var tetiğin üstünde tam ortada bir ucu cekiçte bir ucu gövdeye bağlı bir yay var o güçlendiriliyor
içini acarsan ne kadar basıt bi sistemi olduğunu görürsün
sistemi görünce maliyet hesaplamasını yakşalık olarak yapabilirsin
625fbs den 700-750 cıkıyordu galiba
engin1992 nin tüfeğinde bu modifiye vardı -
bu hatsan iç piyasaya 2. kalitelerimi veriyor
yok dışarıda böyle veriyorlarsa bunu alan adamların hakli dengesinde bi sorun olduğunu düşünürüm ordaki satış fiyatı daha yüksek ve aynı paraya daha kaliteli mallar bulamıyorlarmı
burda hatsan ucuz ordada kendi ürettiği silahları buraya göre daha ucuz değilmi -
dürbün gibi olanmı yoksa önünde üstü acık cam olanlarmı daha iyi
dayanıklılık netlik konusun da kullanım kolaylığıda önemli -
türkiye satan biyer varmı