tüfek izmirde yapılıyor,tüfek izmirde ki bayilerde yok,bu nasıl iş anlaşılır gibi değil
suzendora tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
çok güzel bir atısdı,bu tüfek hakkını veriyor ardındaki yeterki atıcı olsun....tebrikler
-
biraz önce kemeraltını dolaştım av bayilerini hatsanın otomatik pcp sini sordum önümüzdeki ay gelecek dediler aynı bayiye bir kişi geldi o da sordu
-
biraz önce kemeraltını dolaştım av bayilerini hatsanın otomatik pcp sini sordum önümüzdeki ay gelecek dediler aynı bayiye bir kişi geldi o da sordu
-
ufacık bir sorun gibi görünen seyler buyuk sıkıntılara sebeb olabilir
-
ufacık bir sorun gibi görünen seyler buyuk sıkıntılara sebeb olabilir
-
100 metreden su dolu tenekeyi deldi geçti arkadaşa atma dedik ama attı,siz siz olun bu tüfeği kimseye attırmayın yok ya o kadarda değil diyip küçümsüyorlar başınıza iş çıkmasın
-
hava gücüyle otomatik yapıyor galiba
-
pompa var ama artık tüp kullanıyorum
-
benim ilk psp tüfeğim halen kullanıyorum ve çok memnunum grupmanı mükemmel
-
gurur duydum uluslararası pazarda takip edilen bir türk firması
-
hayırlı müşteriler ama bir kullansan keşke vazgeçemezsin 175 metre de 10 cm içine grupman yapıyorum ki pellet ince memed yivli tadında atışlar yapıyor bu alet
-
işte tam beklediğim tüfekçok sağlıklı çalışıyor gibi hatsan bitirmiş bu işi,fiyatı uygun olursa kesin alırım inşallahh abatılı olmaz
-
kaliteli bir dürbün alın olmazsa olmazı bu tüfeğin ondan sonra 42 grain pelleti yükle gönder gitsin 150-200-250 metreye bunun keyfi bir başka oluyor
-
bence hatsan ın eniyi grupman yapılacak tüfeği tanıtımı iyi yapılmadı pahalı oluşu bir kaç gez niyetimi değiştirdi almak istediğim tüfek aslında ama pcp ağır bastı
-
alparslan şen isminde bir vatandaş inceleme yapmış ayrıntılı face de ayrıntılı ve uzun faydalanabilirsiniz ben tam izlemedim ama bir bakın
-
bende hatsan tropy var gayet güzel tavsiye ederim fiyatı da uygun
-
herkülü böyle yaparlarsa bu hobi kaldırmaz bunubende herkül var daha fazlasına gerek yok kesinlikle gerek yok pazar günü attım yer 150 metre saç levha idi pelletler papatya olmuştu
-
bravo,bu ülkeye böyle adamlar lazım,durmam artık arkasını getitirim diyor,yolu açık olsun,zaten bir dünya markası yarattı
-
hatsan tropy çıktı aldım,zar zor imkanları zorladım herkul aldım,hatsan yarı otomatk gördüm şimdi video izledim fuarda tanıtmışlar çatır çatır saydırıyor otomatik hatsan,bu ne ya,inadına inadına bunuda alıcam ulen hatsan ama hemen çıkarma para biriktirek