suzendora tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

tahribat müthiş,isabet yüksek,tek olumsuzluğu fiyatı yüksek,yatarak sniper tipi atışlar için mükemmel,birde ağır ve düzgün pellet kullanmak lazım bu tüfekte ki tadı çıksın dün atış yaptım herkülle,uzun mesafe atışlarda denedim ve istediğimi verdi

en sonunda dayanamadım aldım herkul pcp yi kemeraltında bir mağazadan,urlada atış yarışmalarında görmüştüm o zamandan beri aklımdaydı tüpüyle beraber 2900 tl ye bitirdim,şimdilik elimdeki optima dürbünle idare etcez ileride hawke dürbün alırım 2 kutu saçma hediye

5000 tl ye tüfek alıp marka arkasına saklanıp iyi atıcıyım ben demeye gerek yok,bunu 1000 tl lik tüfek kullanıp da gerçekçi çekimler yapan paylaşan arkadaşlar var tebrik etmek lazım bunu anlatmaya çalışıyorum

ben iyi atış yaparım diye video yayınlayanlar ama sadece hedefi çekenler,ne atıcı ne tüfek ne hedef bir arada görüntü vermeyen videolardan bahsediyorum gerçekçi gelmeyen paylaşmalardan

kamerayı hedefin dibine yerleştirip 15 metreden atış yapıp youtupe 100 metreden grupmanım diye yayınlayanları bilakis görenler var,sosyal medyadan sallayanlar bu yarışmaya katılmamış,ortadan kaybolmuş

izmir havalı silah atış yarışmasında 150 metrede 6 cm içine grupman yapmışbir tüfekten bahsediyoruz,anladığım kadarı ile tek sorun hava sarfiyatı eh o kadar olacak sonuçta bu bir hava silahı,kullanan atıcı bunu düşünerek alacak ve gücün,menzilin,tahribatın keyfini çıkaracak,elimdeki trohpy den sonra almak istediğim tüfek kesinlikle hercules ama tüfek ve ekipman için 3500 tl gider bu da beni zorlar

bu tüfekte te regülatör ne işe yarıyacak anlamadım,yarışmada air arms ları daystate leri 150 metrede ezmiş geçmiş bir tüfek bu tüfek tahribat ve uzun atışlar için yapılmış satın alanlar buna dikkat etmeli öncelikle yanlış seçim yapmamalı

scuba ve kaliteli bir dürbün bu tüfeği tamamlar ayrıca pellet çok düzgün olmalı ince mehmet solid pek o kadarda randıman vermez gibi,arkadaş teraziyle tartıp seçiyormuş bir yorumda okudum

dün urla da trap atışlarında gördüm herkül ü,çok etkili ve güçlü bir makine,aşırı rüzgarlı bir havada bile etkili vuruşları vardı,fakat pahalı 2500 tl