ben bu davranış bozukluğunu bipolar affektif bozukluk olarak biliyorum. arkadaşların dediği gibi şizofreni ve narsist duygular içerdiğine de katılıyorum. bipolar bozukluk gerçek bir vucut kimyası eksikliğinden kaynaklanır. tedavisi mevcut. vericeksin lityumu :). tabi düzenli kullandırabilirsen....
bu insanlarla çalışmak bunları idare etmek son derece zordur. başlangıçta akılcı idare edilebilir gözüksede kendi başına kaldığında herşey eskisi ve bildiği gibidir. sabah gazetesindeki bu makalede yazar bayan konuyu güzelce anlatmış. konuyu uzatmamak ve kirletmemek adına işte linki
drezin tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
cobra 16 ga. tek kurşunun markası neydi?
-
hocam emeğinize saygı duyuyorum fakat bunu okuyup denemeyi düşünen arkadaşlara kesinlikle dampayı veya tek parça ayağı traşlamaları tornada aldırmalarını tavsiye etmiyorum ben.
-
Genelde uzak mesafe atışları için şaşma yapmaması ve daha etkili olması için 5.5 mm öneriliyor.Buna etken pelletin ağırlığımıdır yoksa büyüklüğümüdür.Yani 4.5 mm ağır pelletlerle de 5.5 mm pelletlere yakın performans elde edilebilir mi?
ufak bi ekleme yapmak istiyorum. elimizdeki tüfekte kullandığımız pelletlerin ağırlıkları arttıkça namlu hızlarının azaldığı bilindiktir. Ancak birkaçgün önce patriotla yaptığım ölçümlerde 14.3 grainlik gamo prohunter ile 750 fps ts 18 ile 700 fps ortalama namlu çıkış hızları alırken 16 gran lik fx pelletler ile 850-875 ortalama namlu çıkış hızları elde ettim. bu durumda fx pellet ile alınan sonucun 700-750 aralığında olması gerekirken en az 150 fps fazla çıkıyor. Bu durumuda tamamen pelletin sertliğine bağlıyorum. gamolar sert yapılı namluya zorlanarak oturuken fx ler yumuşak yapısıyla namluya cuk oturuyor. sözün özü fx airarm gibi yumuşak pelletler ile daha iyi sonuçlar elde edileceği aşikar.pelletin yapısıda son derece önemli. (namlu hızlarının patriot için düşük olduğunu düşünen arkadaşlar için tüfeğin yağsız olduğunu belirteyim.)
-
sadece kendi yaptığı bıcagı denemek için insan kesenler varmış
yuhhh....
-
chrono da olucakmı buluşmada acaba? olursa vedee izin çıkarsa patriotla bir iki pelleti ölçmek isterim
-
yada bu vatandaş arkadaşların kim olduğunu bilmeyen silahlı biri. avcı veya çoban mesela. korkudan verirmiş saçmayı
-
hmm o zaman bayağı eksiğimiz var
-
kadir hocam eline emeğine sağlık. sende olmasan forumda yaprak kıpırdamayacak ...
-
bizim köy yerinde dışar çeşmesinin başında bulunan el sabunlarını kargalar sürekli çalardı. daha sıvı sabunun icad edilmediği sırf hacı şakirli günler. şampuanın blendaks marka sadece mavi küçük sert yuvarlak şişesinde olduğu günler.elinizi yıkamak için çeşmenin başına gittiğinizde varın siz düşünün sinir durumunu. o zamanlar bir havalı tüfeğim yoktu
-
yatagun ailesine çalışmaların da başarılar dilerim. bu haberler hakikaten çok heyecan verici. sanırım ufukta bi ışık göründü
-
elinize sağlık resimleri görmek isteriz
-
ist. kadıköy civarında satılan kablosuz kameraları sorduğumda açık alanda 150-250 mt mesefesi vardı. mesafe sorun olur. ama daha pahalıya daha kaliteli bir şey varsa onu bilmiyorum. batarya için 9 voltluk pille çalışıyor enerji sorunu olmaz. bunlar 100 $ civarı kameralardı yanlız.
-
tebrikler haydar kardeş mildotlu dürbün bu hobinin olmazsa olmazı,
kadir sana yüzde yüz katılıyorum. belli bir tecrübeye ulaşınca mildotlu dürbünün ne kadar gerekli olduğunu anladık. keşke baştan mildotlu bir dürbün alsaymışım
-
hem atış hem av için ugur
-
5+1 beni keser hocam, ona sevindim. birde gaz basıncı dışında bolt action tüfeklerin otomatik tüfeğe başka bir artısı varmıdır. mesela gücü dolasıyla TOZ gözüme girerken, safir gibi neden otomatik değil diye düşünüyorum. Fazla bilgisi olmayan biri için mesela ben gibi, bana otomatik tüfek daha çekici geliyor. tabi bunu av için düşünüyorum
-
bu TOZ ların fişek kapasitesi arttırılabilirmi acaba? uygun şarjör varmı
-
Arkadaşlar ben her iki tüfeğide merakla takip ediyorum. Safir kullanıcısı oldukça var ama TOZ lar şimdilik yeni. Bu iki tüfeği karşılaştırabilirmiyiz? birbirlerine artıları eksileri neler olur?
-
namluda ve pellet üzerinde 12 adet yiv izi görüyorum benim tüfekte. pro hunter üzerinde saydım.
-
sen bu işe gönül vermiş gibisin hocam. kolaylıklar dilerim. Umarım istediğiniz sonucu elde edersiniz