Arkadaşlar merhaba,siahı bir aydır kullanıyorum bu gün atışa gittik tetik sorun çıkardı,sonuna kadar basıyorum ve atmıyor iki üç kere deniyorum bazen en sona gelince atıyor bazen boştayken atıyor bazen düzelip atmaya başlıyor ayar vidalarıyla oynadık düzelmedi,sorun ne olabilir acaba basit bir şeyse halledebilirmiyim yada servisemi yollamalıyım.
Naimnaci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yinede rahatsız edici bir tepme yok ama silahta.
-
Çok teşekkürler saolun,inşallah yakın zamanda denerim.
-
Sıkıntı olmaz dedi adam dayanıklı durbunmus.
-
Mod 470 aldım bu gün arkadaşlar avdogadan deneme fırsatım olmadı tabiki orda bir iki atış yaptik tepmesi fazla gelmedi bana.
Elimde kral puncher maxi ve at-44 tactical Lw long namlu var artı sucuba tüp300 bar artı dolum aparati hepsi bir aylık ve faturali bunların hepsini airarms prosport la takas etmek istiyorum temiz bir aletle elinde veya çevresinde düşünen olursa gorusebiliriz. -
470 kullananların mesajlarını bulamadım sadece bir konu var oda aldıktan sonra bir şey yazmamış.
-
5.5 mm alacağım nasıl bir pellet öneriyorsunuz.
-
Diana 470 100 metreye kadar kırar herhalde,satıcı kıracağını söyledi sitedede bu yönde yorumlar var dianayı alayım o zaman, ama sırf karizması için prosportuda alıcağım ilerde varsın kırmasın kısa mesafe atarız.
-
Arda bey kaç metreye kadar tahribat gücü var prosportun 70-80 metrede kıramazmı şişeyi.
-
Aslında air arms prosport gönlümde yatan aslan ama 50 metreden sonra biraz güçsüz kalıyor galiba kullanan varmı bu silahı acaba forumda.
-
İki silah arasında ne gibi farklar var acaba kullanan arkadaşlar yorum yaparsa.
-
Arkadaşalar merhaba diana mod 470 almaya karar verdim 50-100 metre arası şişe kırma amaçlı pcpleri pek sevemedim,kullanan varsa yorumlarını duymak isterim neden mod54 değil diye sorarasanız daha estetik daha hafif ve daha ucuz olmasından dolayı bu silahı tcih ettim.
-
Arkadaşlar bu gün aldım tüfeği4.5 mm olarak,dampa ayak almama gerek varmı yoksa bu ayaklar sabit tutarmı bu dürbünü.
-
Teşekkür ederim 4.5 karar kılalyım o zaman herkesin önerisi bu yönde boyda 1,75 zaten
-
Aseyhan bey sizinkidemi 4.5 kalibre.
-
Herkes 4.5 öneriyor demekki.
-
50 ye kadar kırdğığ 60 ve 70 gibi metrelerde sadece ses çıktığı yönünde bazı yazılar okudum.kesmece karpuz diye bir blok var bu konuda bayağı deneyimli birisi.
-
Benim okuduğum inceleme yazılarında 50 metreden sonra şişe kırmadığımyönünde yorumlar var hep.
-
sayın kafa avcısı o videoda sanırım modifiye edilmiş bir tüfek var yanılımıyorsam.
-
4.5 alayım o zaman bir süre kendi dürbünüyle idare edip sonra birde dürbün alırım.