Casillas tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Kral için soruyorsanız kralın tüpü 280 cc bt nin 255cc lik tüpünden bile fazla ama ben ilk pcp ve pompa deneyimim olmasına rağmen zorlanmadım 10 dakka içinde tüpü doldurma ve dinlenmeyle hazır hale getirebiliyorum min 60 atışım olduğu için olsa gerek tüp pek aramadım yani kişise kişiye elbette değişir ama benim için bahsedildiği kadar zor değildi pompa basması belki atış sayısından dolayı bir daha ki tüp doldurma işlemine kadar olan vaktin yeterli olmasından belki bana zor gelmiyor oluşundandır ben atışlara kuzenle gittiğim için scuba alalım dedik 2. El bir tane aldık bundan sonra ihtiyaç olmadıjça pompayı kuklanmam gibi sonuçta 5 saniyede tüpü doldurabilirim artık :) 400-500 2. El scuba artı aparat bulmanız mümkün daha keyifli olsun derseniz ne kadar kolay da doluyor olsa scuba keyfini veremez pompa yani karar sizin

Pompa olarak kral mi kullaniyordunuz bende baktim tup 500 liralara fln mantikli olabilir. Tup ile 40-50 dolum yapior mu acaba ?

Araç varsa bence yada atış yapıcağınız yer yakınsa bütçe biraz daha artırılıp 400-500 tl ye ikinci el scuba ve dolum aparatı almak çok yerinde olucaktır istanbuldaysanız güvenilir bir tane temin etmenize yardımcı olabilirim pompaya 350 vermektense 100 lira daha koyup pompa zahmetinden kurtulabilir 5 saniyede tüfeği atışaa hazır hale getirerek atış keyfini arttırabilirsiniz :)

Evet istanbuldayim suan degil ama Hatay dortyolda askerim :) oturdugum yerde Ayazaga atis icin bol bol arazi var. ilkte yayli arastirdim sonra pcpleri ogrenince onlar hosuma gitti derken scuba tupleri cok arastirmadim doldurmasi ne kadardir dolu tup ne kdr doldurur acaba ?