çok enteresan bi paylaşım olmuş!teşekkürler
<zoom> tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
çok güzel olmuş.cricket için de yapmayı düşünürmüsünüz?
-
ADANA DA ERSİN ABİMİZ VAR SAGOLSUN EMEGİNE SAGLIK BİZİ KIRMADI VE YAPTI GENELDE DEVAMLI YAPIYOR TÜM TÜFEKLERE KUNDAK YAPIMI VARDIR. TEŞEKKÜR EDERİM
çok şık olmuş ama.güle güle kullanın
-
güzel olmuş.kundağı kim yaptı
-
rüzgar olmasa daha derli toplu olacakmış.eline sağlık metehan
-
bende arıyorum andan ancak hep bu pellet var
-
merhabalar.pcp silahlarda en güzel sonucu aldığınız pelletleri bilmek açısından açılmış bir konu.şu an cricket kullanıyorum en güzel sonuçları 27 grain ince mehmet ile alıyorum uzun menzilde(200 mt ve üzeri).bu ağırlığa yakın başka pellet,lerden pek sonuç alamadım.
-
-
Dürbün ve bipot ile 7 kg yakın olur sanırım.kağıt üzerinde teknik özellikleri güzel.hadi hayırlısı
-
Merhabalar.ikisi ayrı kulvarlarda ilerliyor.yaylı,dan PCp ye geçen biri olarak konuşuyorum asla düşünmem yaylı,yı
-
Çok şık olmuş.elinize sağlık
-
Ekspertiz dışında bütün uygulamaları hemen hemen yapıyoruz zaten.
Ancak o kadar tuhaf insanlarla muhattap olmak zorunda kalıyoruz ki maalesef sert önlemler almak zorunda kalıyoruz.
İyi niyetli üye kendini belli ediyor evet ama biz o ayrımı kendimize göre yaparsak ortada herhangi "standart" olmaz. Bu sefer de keyfi iş yaptığımız konuşulur.
Size şöyle söyleyeyim altında binlerce teorinin olduğu temel devlet düzeninin belkemiği olan hukuk düzeni ve kanunlar bile birçok zaman yetersiz kalıyor. Binlerce üyenin hiç sıkıntı yaşamadan forumda barınabilmesi idea olarak güzel olsa da pratikte uygulaması maalesef sıfır. Üye sayısı arttıkça da herkesi mutlu etme iş daha da zorlaşacaktır.
Ha bu arada bundan önce moderatörler alışveriş işlerine çok gerekmedikçe pek müdahil olmadı. Sadece forumun genel işleyişi ve üslupla ilgilendiler. Biz siz değerli üyelerin foruma olan güveni artması adına böyle bir sorumluluk altına girdik ve pek tabii bunu yapmak zorunda da değildik. Zira bizim hukuken hiçbir sorumluluğumuz yok aslında sizin alım satımlarınızda. Diyorum ya bu aslında moderatörlerin mesaisinden işinden gücünden zaman ayırıp da sizi sunduğu bir hizmetten ibaretti.
Dilerseniz aramızda bir karar alıp denetimden vazgeçelim? Emin olun biz moderasyon olarak birşey kaybetmeyiz. Hatta ciddi zaman kazanırız.
Ayrıca sayın dost, memnun kalmadığınız alışverişleri bize bildirin. Bazı üyeler takip altında zaten. Onlardan biriyse biz hallederiz.
ne kadar pozitif ve çözüm odaklı yaklaşıyorsunuz olaylara.teşekkür ederim
-
bende o mesaj madurlarındanım.ve uzaklaştırma almıştım
-
Tüm modellerin iç piyasaya çıkacağını sanmıyorum
-
Eline sağlık kardeş
-
Pudralı uçan balonu denemiştik .çok zor ve keyifli bir hedef oluyor.bir tüp helyum ile onlarca balon şişirebiliyorsunuz.
-
Pellet imalatı ile ilgili ekipmanları temin konusunda yardımcı olur musunuz. (Ücret karşılığı tabiki)
-
İlk üretim aşamasında yapılaması gereken birşeydi bence.yinede tebrikler
-
Hepsini denedim:)
-
Kedi çok sevimli maşallah