beni de guruba ekleyebilirsiniz 05326950896
Yusufii tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
evet arkadaşlar bilgi paylaşım amaçlı yeni bir soru
Piyasada satılan pompaların birbirlerinden farkı varmı hepsi aynı mı farkları nedir avantajları nedir kıyaslamaları nedır
-
Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.
Hayırlı olsun:)
-
tüfenk çıkmadan fiyat belirlemekte ayrı bi beceri
-
Net cevap icin biraz beklemeniz gerekecek.
bencede
-
efecto daha piyasaya çıkmadı
av bayi sitelerinde fiyat yazmışlar alıp kullanan varmı acaba
-
Huğlu efekto mu Hatsan hercules mi
kulanan arkadaşlardan yorumları bekliyoruz Artıları eksileri nelerdir kıyaslama yapilabilirmi -
-
Bende bt65 var ama en kısa zamanda bir Herkülü birde at44 alacam ozaman bakak görek Herkül nasıl
-
İç piyasaya süreceklermi ne kadar bekliyeceğiz fiyatı ne olacak ?
Herkülü böle yapsalardı tadından yenmezdi
-
Çok teşekkür ederim adresi bekliyorum
-
Sayın yusufi kargo fişini buldum dilerseniz özelden adresi size verebilirim. Daha önce de forumdan soldier332 kullanıcı adlı bir ağabeyimiz sizin problemin aynısıyla karşılaştı, tüfeği gönderdi bir hafta içinde sorunu halledip tüfeğin bakımlarını yapıp geri gönderdiler.
memnun olurum çok sağolasın kendi kutusunda yedek şarjörleriylemi gönderyim
-
Normal de tetik kurulmaz ise sertleşmesi yerinden kıpırdamaması lazım. Lakin sizin tüfeğin tetik tertibatında sıkıntı var gibi. Ben de pompayı bakıma göndermiştim. Adresi bulursam size yazarım. Vereceğim adrese gönderirseniz kargo parasını hatsan öder yok hatsanın dediği yere gönderirseniz kargo parasını siz ödersizniz.
teşekkür ederim
-
İşin garip tarafı 4 5 şarjörü kusursuz atıyorum sonrasında böyle oluyor
-
Kurma kolunu çektiniz, tekrar namluya sürdünüz, pellet namluda ama tetik taş gibi kaskatı, bu şekilde mi oluyor yoksa sanki tüfek hiç kurulmamış gibi tetik yüksüz mü.
Tetik hiç kurulmamış gibi ki böyle olunca 2 defa kurmadan önce şarjörü çıkarıp tekrar kuruyorum tekrar şarjörü takmadan atış yapıyorum
-
bendeki peletler ince Memed solid 42 gr ve Hn baracuda hunter ve Hn baracuda hunter extreme
-
Sayın yusufi sorunu tam olarak anlatırsnız belki çözüm bulabilirim.
Adım adım sorun şu 4-5 şarjör attıktan sonra tüfeğe şarjörü taktık kurma kolunu herzamanki gibi çektik ( bendeki yandan kurma) yerine geri aldık ( Hn ve ince memet solid fark etmiyor aynı problem) pelet namluda Tetik işlevisiz mekanizma yani çekiç ve yayı kurulmamış şarjörü çıkarıyorum tekrar kurma kolunu kuruyorum yine aynı birkaç tekrardan sonra tamam oluyor atıyorum
-
Nasıl gönderiyoruz bakım için benim tüfekte arda tutukluk yapıyor pelet alıyor her şey tamam mekanizma kurulmuyor
-
6.35 güzeldir. 180m den fazlaydı demirli bir 4m x 4m işaret dubasının levhasına attım duba üzerinde adam koşturuyor gibi sallanmıştı.
20m den 3 cm ahşap levhayı delip duvarıda 3 cm delmişti. İşte böyle bişey. Zaten peder silahı görünce kaptı benden. 2 tane engerek öldürdü bt ileEmir Hocamın taktiklerine bilgi ve tecrübesine ihtiyaç var ki
Kendisine tavsiyeleri için çok teşekür ederim onun sayesinde bt65 6.35 aldım memnunum ama birde benim bt65 6.35 i bukadar güçlendirebilsem yemede yanında yat olacak -
Bir ara oto için 12 volt seyyar kompresör yapmışlardı ki halada piyasada mevcut ürünler alıp memnun olanı görmedim ki bu kopresörler yanlış hatırlamıyorsam 4-5 bar basıyordu ki PCP için300 bardan söz ediyoruz nekadar sağlıklı olur şüpheliyim
Yüksek basınç işin içine girince çok farklı sistem