sapa sağlam geldi hocam. tek sıkıntı lastikli koruma kapağının kenarı kırılmış, bi sorun değil yani. dürbün gayet net.
ProfesyonelAcemi tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
paypal dökümüde çok işinize yarar. benden istemişlerdi. umarım siz fazla uğraşmazsınız
-
sizede şimdiden hayırlı olsun. dürbünü yarışmalarda kullanacağını söyle ve dürbünün faturasını götür. ugrasmazsın. faturası yoksa banka ekstreside oluyor.
-
Cok tesekkur ederim.
-
Basliktan anlasildigi gibi el durbunune ihtiyacim var abiler ustalar. 100 metre gibi mesafede kagidin neresinden vurdugumu net gormek istiyorum. Max 200 300 tl butcem var. Simdiden tesekkurlerimi sunarim.
-
404 error not found
-
Thank you my teacher
-
Ustalar, abiler yardımınıza ihtiyaç var
-
her dürbünün mildot mesafesi aynı mı ? aynı değilse nasıl hesaplıycaz ben onu çözemedim.
-
Mantikli. Cift tarafli bant vardi saglam bisey. 10 cm olani 1 kilodan fazla tablo tutuyo duvarda. Ve kir falanda yapmiyo. Altarnatif olarak dusunulebilir
-
Hizli saglam yapistirici is gorebilir diye dusunuyorum. Biraz kesip bicmen lazim sanirim
-
Gayet basarili olmus tebrik ederim.
-
Bööö. Hortlattım konuyu. Banada 100 metre gibi mesafelerde el dürbünü lazım. Siz naptınız hocam aldınız mı ?
-
Tesekkurler hocam
-
Tesekkur ederim hocam
-
Tesekkurler hocam
-
Tesekkurler hocam
-
Sonunda uzun uğraslar sonunda durbunu alabildim. Tek sorun durbun camlarini korumaya yarayan lastikli koruma kapaginda kucuk bi kirik var bi sorun sayilmaz bana gore. Onun haricinde hic bi sorun yok. Fotolari aksam yukleyebilirim yardimci olur. Durbun fiyatina gore harika bisey gerek zoom gerek reticle gerek paralaks olsun cok hosuma gitti.
-
tüm öneriler denenecektir teşekkür ederim
-