Ben elden alacagim hocam. Son nokta gumruk deposu ordan alacagim.
ProfesyonelAcemi tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Bu gumruk isi bayaa sıkıntılı hocam
-
linke tıklayınca birçok ürün çıktı karşıma
6-24*50 olan hocam.
-
kozmetik ürünler ( parfüm, ruj fondoten vs vs ..) telefon, tablette yasakmış. napmanız gerek hiç bir bilgim yok ama p.tesi gümrükteki adamlara sorarım. belki başka bir yolu vardır. durumunuzada üzüldüm. sinir bozucu bir olay.
-
-
Aynen öyle yapıcaz hocam. görüştüm biraz önce
-
-
Denemeleri severim hocam
-
Ben muğla/bodrumda'yım. ürün singapurdan yola çıkmış istanbul gümrükten geçmiş ama bodrum gümrükte takıldı. ben bodrum gümrükle uğraşıyorum şuan.
-
Yok hocam alınmadım içeri Telefonda derdimi anlatamayınca gidip yüz yüze konuştum. Fatura, irsaliye, makpuz gibi bişey getir bu ürünün fiyatını görmem lazım dedi. siteden link gösterdim. olmaz belge lazım en azından kredi kartı extresi olur dedi onu bulurum dedim. ama arkadaşın kredi kartı üzerinden aldığım için arkadaşa ulaşamadım. Başka bi adam daha vardı oda bakmak istedi gösterdim dürbün fiyatını. ben dürbünlerden anlarım bunun fiyatı hiç 177 liraya benzemiyor bi tık daha kaliteli olsa bildiğin hawke dedi. yok abi bu işte dedim. sana yanlış dürbün göndermişler heralde baya kaliteli bi dürbündü çünkü dedi heyecanlandım :). Çinlileri kazıklayan ilk türk olabilirsin belki dedi ya yarına yada p.tesi'ye kaldı benim iş.
-
Yarin belli olacak hocam. Hic olmazsa icerden yazarim artik icerdeyim diye
-
Aynen oyle hocam. Bu gun tam 30 gun oldu.
-
Uzucu ve gicik bi durum.
-
Herseyi yazar paylasirim hocam. Tecrube bunlar
-
kendimi hiç şanslı bulmuyorum zaten
-
mektup derken davetiyeyimi kastettiniz ?
-
Cok haklisiniz hocam durduk yere is almayalim tufegi goturup. Tatli tatli konusucam bakalim anlar belki halimizden.
-
Bende oyle dusunuyorum hocam. Yarin yada yarinda sonra gorusmeye gidicem
-
gecmis olsun aldığınız ürünün fiyatı kaç dolardi
177 tl ye aldim hocam hatirlamiyorum dolar olarak. Ama 75 euro sinirlamasina takilmiyor
-
- Hocam adam bayaa inatci. Fatura yada fatura benzeri bisey istiyor. Kredi kartiyla aldiysan extresini getir ne kadar bunun fiyati bakicam diyor. Davetiyeyi kesinlikle istiyor. Ugrasicam bakalim tatli dille.