Ornek olarak onu buldum. En kisa zamanda gumruge gidip o ornegi gostericem bakalim ne olcak.
ProfesyonelAcemi tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu durbunler atesli silahlardada kullaniliyor dedi. O yuzden benden bir davetiye ornegi istiyor. Kaldim ortada.
-
Arkadaşlar abiler. Gümrüğe takılan dürbünü alabilmem için gümrük müdürü yarışmalara katılacaksan bana davetiye gibi birşey göstermen lazım dedi. Nereden bulabilirim böyle bir şey. yardımlarınızı bekliyorum.
-
Abii bence aşırı tatlı duruyo. Çok güzel olmuş elinize sağlık. Tek kelimeyle harika.
-
tüfekte denemeden önce profesyonel birine tüfeğin fotosonu götürüp kafanızdaki projeyi söylerseniz photoshop programında falan oynama yapıp, ortaya nasıl bi ürün çıkacağını görmüş olursunuz. bence dahada aydınlatıcı olur
-
krom özelliği gereği güneşte çok parlar. dürbünden bakınca görüşü etkilermi bilemiycem. ama tüm metal parçaları ( namlu tüp vs ) krom yapıp geri kalan plastik aksamları parlak siyaha boyanırsa bence harika olur
-
krom çok tatlı durur. dipçik falanda siyah olucaksa adı ' black silver ' olsun
-
-
bastığınız düğme çıkan parçada kalıcak. biraz kuvvet uygulayıp bi yandanda çekmeniz lazım
-
o düğmeyi sonuna kadar bastırın öyle çıkıyor bende şimdi denedim
-
bence %80'i kullanışlı. tabanca yada tüfek farketmez diye düşünüyorum.
-
Başka bir dürbünle deneme şansın varsa çok iyi olur. sorunu çözmüş olursun.
-
2 ay olmadı alalı
-
tahribat iyi 50 metreden bira şişesini kırmadan delip geçiyor. yine 50 metreden küçük doğum günü pastasının mumlarını rahatça vurabiliyorum. bende at44-10 tactical modeli var. önereririm.
-
denenirse herhangi bir tüfek şarjörünün 5 TL'yi geçeceğini sanmıyorum.
incelerseniz gopro ve drone'lar için koruma yapıyorlar. bende aliminyum kadar sağlıklı olacağını sanmam ama ya olursaHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.?
-
Çok farklı plastikten yapılıyor bazıları, sert plastik gibi. bence çok kullanışlı olabilir
-
At44 kullaniyorum. Silahin ve benim en sevdigim pellet jsb 18.13. 100 m üstü atışlar deneme fırsatım olmadı.
-
Ayni sorun at44'ümde başıma gelmişti. Arkadaşlarimizin abilerimizin tavsiyesine uyarak jsb pellet aldım. Bütün sorun ortadan kalktı. Denemenden zarar çıkmaz diye düşünüyorum.
-
3d yazıcı bulunabilirse çok daha ucuza yapilabilir diye düşünüyorum. Bkz: ultimaker 2 go
-
Evet arkadaşlarım abilerim, 26 gün önce siparişini verdiğim dürbünüm İstanbul'a gelmiş. ( dürbün link'i altta )
https://www.wish.com/search/scope#c…c36ca123dd99f29Ama kutu içeriğini bilemiycem. Neden diye sorarsanız alttaki linki inceleyebilirsiniz. Siteyi denemek için sipariş verdim ürün gelecek mi diye . O kadar ahım şahım bişey beklemiyorum.
Kendimi kobay olarak kullandım. Ben yanarsam siz yanmayın :). Buradada madur arkadaşların paylaşımları. https://www.sikayetvar.com/wishcom