pellet namluya ağızlasın diye giriş setleri biraz siliktir bu normaldir
barbar tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaşlar,
Bende hemtüplü hem tüpsüz dalıp zıpkınla balık avlamak istiyorum ama bunlara yünelik hiçbir bilgim yok Ben sadece yüzmeyi biliyorum. Bana bu eğitimleri alabileceğim düzgün bir yer tavsiye edebilirmisiniz.
Lütfen yardımlarınızı özelden gönderin.
Saygılarımla,
bu konu ile ilgili su altı forumlarına bakabılırsınız, adana bölgesi gayet verimli bir yer , her zıpkıncının dalmak isteyebılecegı bir mera
-
fiyatı ne acaba bunların? t12 parası ister diana bunlara
-
insan hiç attan inip eşeğe biner mi?
evet tüpü pompayı vesaireyi taşımak için eşek lazım olabilir :))) böylede düşünülebilir
-
sayın stronga katılıyorum eğer araziye cıkınca 1 kutu pellet atarım en az dıyorsanız işiniz zor ,tabi maddi olay en önemlısı , pcp demek pompa demek iyi pompa 350-500 tl demek , olmadı scuba tüpü deseniz oda pompa parası ,eğer scuba tüpü alırım derseniz otomobil şart , ha derseniz bunların hepsine eyvallah alırsınız , yoksa imkanınız ,bir eline yaylı bir eline pellet kur kur at , hemde her atış stabil
-
tatar yayı bu buda zevklıdır , ya gerçi ben sapanla taş atarken bile keyif alıyorum,
-
Anadolu yakasında kavacıktan sağa sapınca riva istikametine doğru yol komple otoban gibi çokkısa bir surede rivaya gidilebiliyor , ve arazı çok musaıt yeşil çayır cımen orman , keşif kolu olarak önce gidip bir çalışma yapmak lazım.
-
termopl ilker abini sılahını kaçırma ozaman
-
Bende Ümraniyedeyim
-
Kainat yaşadıkça son nokta diye birşey olmaz sistemler gelişir hızlar artar , ama son nokta koyulamaz
-
bu konuyu iyi okuyalım , iyi anlayalım Dianalar Ülkemizde satılan en kuvvetli , en kaliteli ve en pahalı yaylıların basında gelıyor , bugun ben elimdeki standart 350 magnum ile 100 metreden 4 atış 1 ıska 3 şişe vurabiliyorum , bu üfekler küçümsenmeyecek kadar kaliteli ve istikrarlı tüfekler ,standart güçleri bile gayet tatmin edici , Türkiyede iyi bir yaylı alınacaksa bu ya DİANA ya WEIHRAUCH dır, gerisini tartışmam bile.
-
Bende diana 350 magnum var 5,5 mm ben promagnum kullanıyorum , gayet başarılı benim tüfekte, crosmanlarda gayet düzgün pelletler , ince mehmet dersen 20-30 metre lık atışlarda belkı iş görebilir , ama bende 70-80 metreden sonra pellet kayıp bulamıyoruz nereye gittiği belli değil havada eriyormu ne , bence piyasadaki en ucuz ve en iş gören gamolar , denemeye değer. 5,5 mm lık 250 adet gamo promagnum 7,5 tl civarlarında fazlada para verme.
-
İşte bu silahtan ve atıcısından korkulur, bravo
-
kıyma mı onu bulsam yanına kuru soğan sivri biber koyarım tavaya kavurur yerim sarmayıda suya atar biber li soğanlı kıymaya ekmek banarım bu arada
-
Abi tekrar güle güle kullan çok şık bir tüfek
-
evet arkasındakı 3 hanelı guvenlık kodunuda alalım şaka bir yana kartın yazılarını editlersen uygun olur
-
Gamonun hep alttan kurmalı tüfeklerini kullandım gayet kibar hafif tüfekler , ama nezamanki dianayla tanıştım , eski günler kafamdan silindi , ben gamo cfx kullanırken 60-70-80 metreler iyi mesafeler idi benim için , şimdi 100 metrede şişe patlatmak kolay oldu diana sayesinde Bence sizin beklentiniz çok önemli dersenizki ben 50-60 metre de istikrarlı atışlar yapacağım gamolar bunu fazlasıyla sağlar (fakat tetikleri halter gibidir), ama alacagınız bir Diana mod 54, 350 magnum yada 460 magnum 5,5 mm tüfek 0-120 metre arasında iyi atışlar çıkartacaktır , mod 54 ile kartalcin arakadaşımızın 150 metreden şişe kırma videosu bile vardır ,
-
organizasyon guzel olmuş ,ama daha ziyade ayrıca buluşma yerinizde güzel , hani wc için ağaç dibine falan gidilmiyor hehalde.
-
Silahlar yapılırken eskiden vursun ve öldürsün diye düşünülmüş hep , artık daha kapsamlı düşünülüyor 5.56 mermi ye geçiste g3 10 mermi daha fazla alıyor , (örnek hk 33) namlu capı küçülüyor , şarjör eskisi gibi düz değilde ak-47 deki gibi hafif tambur şeklini alıyor , birinci resimdeki MKE'nin T-50de kullandığı şarjör ,hk 33 üzerinde görünüyor polycarbonate malzemeden ve içi görünüyor ,askere buyuk avantaj saglıyor, kısacası tüfeğin 5.56 mermiye dönmesi büyük avantajlar getiriyor ,birde şuvarki düşmandan 1 kişiyi vurup yaraladıgınızda enaz 1-2 kişi o yaralıyla meşkul oluyor buda size avantaj saglıyor , gerçi 5.56 iyi yerine denk gelirse gayette iyi öldürüyor.
[Resim Engellendi: http://img236.imageshack.us/img236/1941/hk33karlatrmavp8.jpg]
-
Olabilir yusuf , yanlız şunu söylemeliyim tüfeği söküp mazotla termemiz yıkamak ve yeşil gresle çok az yağlayıp toplamak tüfeği çok değiştirdi,