zef77 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

merhabalar. envanter azaltmak için bazı ürünlerimi satıyorum. fiyatlar en altta mevcut.

-kral bigmax x 6.35 orjınal kurcalanmamıstır. 100 atış bile yapılmadı çizik yok diyebilirim sıfır ayarında. 46 grain solidi 850-860 fps ile atmakta. kutu içeriği ile verilecek fatura tarihi 28,12,2023

-kral puncher breaker fabrikada regülatör taktırdım. 6.35 olarak aldım fakat şuan 4.5. isteyene 4.5-5.5-6.35 olarak verebilirim. regülatörü şuan 100 bar ayarlı jsb 8.44gr 997fps jsb10.34 928 fps ile atmakta. ekstradan kayış taktım. kutu içeriği ile verilecek. fatura tarihi 13,10,2023

-kral puncher np03 5.5 ikinci el satın aldım. yakın mesafede gayet yeterli. 180cc tüp ile jsb 15.89 ile 590-620 fps aralığında 100 adet atış yapıyor. istenirse gücü açılabilir ellenmemiş kurcalanmamıs silahtır. 2 adet şarjör ile beraber verilecek.fatura yok.

hatsan mod25 5.5. çiziksiz yıpranmamış bi silahtır. 2 sene önce aldım. fazla kullanma fırsatım olmadı kutu fatura yok.

t-eagle 6-24.50 sf dürbün temiz kullanılmıştır yandan parallaxlı güneşliği kapakları mevcut üzerinde hatsan 22mm no limit ayakla beraber. fatura tarihi 09,09,2024

kral boru tip regülatör. fazla kullanılmadı faturasını bulamadım oda bıkaç aylık.

istediğim fiyatlar

BİGMAX X 10.000

BREAKER 6.500

KRAL NP03 4.000

HATSAN MOD25 900

T-EAGLE 6-24.50 SF no limitle beraber 4.500

KRAL REGÜLATÖR 1.000 TL.

watsapp üzerinden iletişim kurabilirsiniz. isteyene detaylı fotograf atarım. np03 hariç hepsi aksu av yusuf abiden alınmıştır. yer yalova. 0545 265 45 77

evet bir sorum olacak. üyeliğimi nerden iptal edebilirim? sitenin yeni hali tam bir fıyasko. fotograf yukleme meselesıne hiç değinmicem çok gülünç. eskı admın arkadasların brakmalarınada cok uzuldugumu belırteyım. forumun tadının tuzunun kaçtıgı kanaatindeyim. üyeliğimi iptal ediniz lütfen..

ben genelde havalı tüfek oldugunu soylemıyorum. demir profil boru mdf tahta vs oldgunu soyluyorum sıkıntı cıkmıyo.ptt ile bile göndermışliğim var hatta 12 cal dolum malzemelerini bile yolladım

at44 modifiye konusunu arastırırken yabancı bı forumda bunları buldum. valfin hava portuna denk gelen kısımdakı delik büyütülmüş ve diğerlerı körlenmiş. bunu yapmanın bize ne gibi faydası olur. hava sarfiyatına atış sayısına ve isabete etkisi olurmu? ayrıca valfin iç kısmındakı beyaz teflon parcanın iç çapının genişletilmesi hava akışını rahatlatırmı? işin içine regülatörde girince sistem verimli çalışırmı?

yapmayin domuz falan aklima sokmayin kestanelik domuz kayniyo :) saka bi yana benim asil amacim silah alip modlamak. bi tufek alip haftalarca aylarca ugrasirim canim sklnca dagtr toplarim falan. orjinal silahtan haz etmiyorum e hatsan markasininda drumu belli modifiye etmeden pek zevk vermiyo. ufak tefek silahlar cok ilgimi cekiyo kucuk olsun sirtima asip gezeyim. ama 100 j duyunca isler degisiyo gibi. peki bt 65 tam gucte 42 gr vb pelletleri kac fps ile gonderir ve kac atis yapar kqc metreden soda sisesi vurur bilginiz varmi?

evet at44 u kafama koydum. burda mesele tufek degil kalibresi 6.35 kalibre nasil olur diye merakimdan buraya konu actim ki bu forum yardimlasma bilgilenme forumu. saolsunlar yorum yapanlarda beni bilgilendirdiler. ugrasmak istemeyende yorum yapmak zorunda degil.

evet pek fark yok ama at44e karsi bi sempatim var nedense. ilk pcp silahim pldugu icin olqbilir. novanin tup hacmi atis sayisi gucu tartisilmaz ama tupun sekli pek hosuma gtmiyo acikcasi. ayrica scuba tup qlmakta istemiyorum novayida pompayla birqz zor doldurucqgima gore at44 daha mantikli geliyo bana

merhabalar. 6.35 at44 long th kundak silah almayi dusunuyorum. kullanan veya bilgi sahibi olan hobidaslarin yardim edebilicegini dusunerek konuyu actim. daha once duz model 5.5 at44 um olmustu onu satip yine 5.5mod 135 qe aldm fakat pcp tadi daha baska. size sormak istedigim 6.35, at44 te nasil olur? regulator takilacak. forumdan mustafa ekiz 25gr jsb ile 800 fps hiz alabiliriz demisti. 800 fps ile tahribat ve menzilim ne olur . 42 grain ince mehmet pelletlerde performans nasil olur ve baska hangi pelletleri onerirsiniz? 6.35 at44e agirmi olur yoksa? tavsiye ve yorumlariniz icin smdiden tesekkur ederim.

yusuf bey gercekten iyi bi esnaf. cok sakin cok anlayisli. mod135imi alana kadar basini fazlasiyla sisirdim. baskasi olsa ugrasmazdi cevap bile vermezdi. tanimadigi halde bi abi gibi samimi sekilde davrandi. bulundugum yerde av bayileri var ama inanin insanin yuzune bakmiyolar alcaksan al modundalar. onlara kazandrmaktansa beklerim kargo parasida veririm iyi bi esnafa kazandririm daha iyi