23 nisanda bende orda olucam. forum uyeleri olarak toplanirsak herkesin birbiriyle tanisma firsatida olur.
zef77 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
gamoyu sevmedi benim namlu 5.52 jsb 18.13de aldgm verimi hic bi pelletden alamadim her namlu pellet seciyo
-
atislar cok guzel tebrik ederim. at44 ekiz regulatorle birlesince gercekten guzel bi silah ortaya cikiyo. bendede ayni silahin long olmayanindan var her atista mavi su sisesi kapagini vuruyorum. regulator sart bu silahlara
-
aynen zaten ucundaki arpacik kismida pek hos gorunmuyo hem gorsel amacli moderatorde takilabilir peki bu silahla destekli 50 metreden sise kapagi vurulabilirmi?
-
bakalim hocam isabete etkisi olucaksa.. birazda tahribat istiyorum bu sefer cnku bundan sonra bidaha tufek almicam omurluk olsun istiyorum
-
emir hocam bende faceden yaxicaktm size dominator icin tavsiye isticektim namluya herhangi bisy yapabilirmiyiz diye alfamaxda guzel verim almistim
-
sagol bi aliyim foto paylascam 6.35 banada ideal geliyo ama 200s i 6.35 bulmak zor kuvvetli bi cap kodummu oturtan cinsten
-
bende suan dominator 200s carbine alma arefesindeyim. fabrikaya yollayip vortexe ceviricem. once su at44u satayimda yaylinin yani kurmali silahin tadi baska
-
mod 135 benmde cok hosuma giden bi tufek. 6.35ide bayagi guclu olur kanisindayim. bide jsb 6.35 alsaydiniz iyi olurdu. 6.35 hic kullanmadim ama tahribat gucu inanilmaz diye dusunuyorum. ilerde tahribat ve grupman fotolarini paypasirsaniz cok guzel olur. hayrli ugurlu olsun yeni silahiniz
-
estagfrullah. elimdeki 3 hatsan namlusunda denemistim hicbirine olmamsti ama eser es55 namlusuna cuk oturmustu garip bi sekilde.
-
siyah yumusak su borusundan 10 cm kadar kesip durbune takmistim.arkasinada telefonumun plastik kabini yapistrmistim gayet kullanisliydi
-
bu pelletler 5.52 capindadir namluya grerken sknti olucaktr. pellet silaha agir gelicektir silaha zarari olucagini dusunuyorum. 16 grain pelletler daha uygun olucaktr silahiniza
-
nasil ve nerden ayar yapiliyor peki? bi zahmet kisaca ozet gecseniz
-
bndede 110 bar ayarli ekiz reg. var 120-130 lara yukseltebilirmiyiz
-
herkese merhaba. 1 saattir gamo match 5.5 pelletlerle ugrasıyorum. bıkmadan üşenmeden 250 tane pelletin cımbızla eteklerin altındaki fazlalıklarını ve çapaklarını temizliyorum. bunlarda çıkan parçalar. şunuda söyliyim her aldıgım pellet gibi bunlarıda bulaşık detarjanıyla güzelce yıkamıstım ve bi kabın içine havlu serip pelletleri salladım pelletler aşırı derecede pis. havlu siyaha boyandı pelletler ise parladı. her neyse elinde bu pelletlerden olan varsa daha fazla kullanmamalarını tavsıye ederım..
-
bende at44ü ilk aldıgımda şarjör mekanizması bozulmuştu ve tüpü hava kaçırıyodu. silahımın ustası oldum tamir ede ede. bu adamlar malın iyisini yurt dışına gönderiyo bizede defolular kalıyo sonra garanti garanti uğraşıp duruyoruz. yazık değilmi verilen paralara?
-
gerçi dürbün güzel bişeye benziyo insan kıyamaz benmkı 80 tl oldugu için acımicam.. :))
-
maşallah çok güzel gözüküyo abi bnde boyle bişey dşünüyorum. ama kundagı kaplama değilde boya düşünüyorum dipcigide biraz modifiye etmem lazım. bu arada dürbünde parlasaymıs daha iyi olurmus sanki
-
dürbün guneşliği olursa fazla yansımaz sanıyorum güzel bi proje olucak inşallah. fikirler için tesekkur ederim
-
güzel fikir yada komple kundak dipcik kamuflaj desenide yapablırım namlula tüp krom kararsızım hangisi güzel olur acaba