anladm tesekkur ederim krom daha iyi gibi
zef77 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
elektrikten anlayan hobidaşlara soruyorum. ufak bi güç kaynagıyla çalışan motorlu mekanızmayı kurma koluna monte edebilirmiyiz?? düğmeyle kurma yapabilirmiyiz? kapı kilit motorları bu işe uygun gibime geldi acaba gücü yetermi. bi tuşla tüfeği atışa hazır hale getirebilirmiyiz?
-
parlasın istiyorum yada nikelajmı yaptrsam?? güzel durmazmı
-
hortlama için kusura bakmayın. benmde bi fikrim var at44 tact sahibiyim. kundak ve dipciği komple siyaha boyayıp namlu tüp moderatör ve dürbünüde zımpara yapıp metal rengınde bırakıcam tabi sprey vernıkte atıcam. nasıl olur sizce? adıda at44 silver olucak
-
şimdi oldu nezamandır ugrasıyorum becerememiştim çok tesekkur ederim @ProfesyonelAcemi
-
çok denedim ama yapamadım tüfekte sıkıntı var sanırım her yolu denedım olmuyo
-
at44 tact silahımın dipcigini bi türlü sökemedım düğmesı var basıyorum yinede çıkmıyo. tüfeği aldgım bayidede sökemedıler. daha önce söken varsa yardım edebilirmi? dipcik modifiyesi yapmayı düşünüyorum kesicem en sonunda dipciği uyuz oldum
-
tamamdr çok tesekkur ederim
-
tamamdr. peki hangi pelleti tavsiye edersiniz?
-
30 atış yeterlı benım için yeterkı güçlü olsun çok saolun tesekkur ederim denicem
-
böyle bişeyler buldum acaba işe yararmı
-
Önümüzdeki hafta crosman 1077 sipariş vermeyi düşünüorum. fakat anladıgım kadarıyla silah 20-25 metre kadar etkili. bunu güçlendirebilirmiyiz? daha önce yapan abilerim arkadaşlarım varssa bana yardımcı olabilirlermi? yabancı forumlarda çekiç yayını güçlendir,çekice ekstra parca yapıştır agır olsun gibi fikirler var sizce işe yararmı? menzil 15-20 metre kadar artsın istiyorum bu mumkünmü. tüfeği cO2 tüplerle kullanıcam bi tüple 20 tane bile atsam bana yater yeterkı güçlensin...