Güzel olmuş.3 ayaklı olması sallantı yaptımı, bende önce 3 ayaklı yapmıştım sallaninca 4 ayağa cevirdim.
batiegeli tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaşın tencere tava fabrikası var galiba:)
-
Görüntü güzel, fakat namlu olmamış.Ceketli namlu yerine normal puncherinki olsaymış daha istikrarlı olurmuş silah.Bunu bu şekilde satışa sunuyorlarsa yazık ederler silaha.
-
Enson izledigim videosunda hayabusayi tanitiyordu, bilinçli bir kullanıcı olduğu halde makinanın sesi onu hız yapmaya teşvik ediyordu , motor işi böyle malesef makina 4 silindir olunca sesi adamı raydan çıkartır.
Ulkemizdeki trafik kültürü ise bu taskinligi tolere edebilecek seviyede değil ne yazıkki, bu yüzden böyle değerli eğitmenler bile zayi olmaya devam edecektir, Allah mekanını cennet eylesin. -
İzmir'i ne kadar biliyorsunuz bilmiyorum, eski garaj civarında yerleri.En güzeli google haritalardan konumuna bakıp yeri tayin edebilirsiniz foça istikametine gidecekseniz ters düşmez zaten yolu.
-
140 metreden dürbünle kovanı net görebiliyormusunuz? dürbün ne marka acaba.
-
Güngör av mersinliye bir gidin, av bayisine biri 20-25tl ye dolduruyordu.Sürekli alışveriş yapanların tüplerini de doldurtturuyorlar bildiğim kadar.
-
Biz solid pelletlerden memnun kaldık bu tüfekte, lakin şöyle bir dezavantajı var silahın, tüpünü çabuk bitirdiği için basınç farkından dolayı sapmalar çok çabuk ceryan ediyor.Ya scuba tüpe bağlı atış yapılacak yada güzel bir regülatör uygulaması ile kullanılacak bu silah.
-
Şimdiye kadar kaç atış yaptınız tüfekle ?bu sorun oluştu.
-
-
Elinize sağlık bizde atislarda genelde şişe kullanıyoruz, en büyük sorun kenara denk gelen peletlerin siseleri devirmesi.Yaptiginiz barin uzerine 10 ar cm lik borular koyarsaniz şişeleri baş aşağı takıp sağlam oynamayan hedef haline getirebilirsiniz ,siseler ruzgardan ve kirilanlar digerlerini düşürmez bu şekilde .Eglenceli atışlar.
-
Bendekide hava kaciriyordu bir ara, bosta birkackez kurma kolunu hizlica cekip biraktim bir kac kezde kurup boş atis yaptim düzeldi.Bunlari bir deneyin sokmeden önce valfe pislik geldiyse atabilir bu sekilde.
-
Teşekkürler mega alcam kısa bi zamanda ama dürbünü sonra alcam bütçem yetmiyo dürbünler çok pahalı
Durbunu yurtdisindan alirsaniz fazla kulfet olmaz.Ben 2 adet aldim sorun olmadi, kalitesi de tatminkar.
-
Megadan memnun kalırsınız, pişman etmez.Evde pompa ile doldurup yarım güçte orta siklet peletleri 150 atış rahat yaparsınız, ilerde tüp alırsanız şyet kendinizi kaptırdınızmı 250 hatta 400 atış bile bıktırmaz hala atarsınız.Mekanizması çok rahat çalışır yormaz.
-
Ugraşmış becermiş birşeyler, fakat çok düşük basınçla çalışan birşey yapmış sanırım.Bisiklet pompasıyla nereye kadar?
-
Bu işlerle uğraşan araç tadilat mühendistlik şirketleri var, prosedürü ve maliyeti onlar daha iyi bilir.Düzgün bir dizel motor taktırırsan bence eskisiyle uğraşmandan mantıklı olur.
-
Başlık çok esprili olmuş :)tüfelte gayet güzel elinize sağlık üstadım.Namlu kısalınca kırıp kurmak zorlaşmıyormu acaba?
-
150 bar dolumdan sonra birkaç kez boş atış yaptım, 125 barda tüfek, 1 gün geçti hava düşmedi daha pislik gelip atılmış olabilir belkide, biraz bekleyip görelim bakalım.Sorun devam ederse bende fabrikaya götürürüm bu yorumlardan sonra.Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
-
Dürbünden pahalıymış meret:)Hemen kopyalıyalım bunu.
-
Garantisi bitmiş silahın hatsan tüpünü değiştirirmi ki?Değiştirirse parasını peşin peşin alırmı, yada ücretsiz olarak sorunu üretim hatası olduğu için kabullenirmi.