Gece yatmadan son bir deneme yaptim.Zetax ustanin dediğine yakin, kurma kolunu cekip kurmadan birkaç kez valfe sertçe vurdurdum.Tüpü taktim 150bar a kadar doldurdum sabah baktim 7 bar kadar düşmüş, hava en azindan komle gitmemiş.Tüfeği hatsana goturmekte kesin care değil anlasilan, yine burdan ariza cikartacaksa.Kalici bir çözüm yolu varmi bu işin.
batiegeli tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Fabrika ile de bi görüşeyim bakalım ne diyecekler, belki kendim götürürüm fabrikaya, nede olsa yakın mesafede.
-
Üstadım cevap için teşekkür ederim, boşta 10 a yakın kolu çekip tetik düşürdüm belki oturmayan bir yay v.s vardır diye yine hava kaçmaya devam ediyor.Tüpü söküp müdahalemi etmeliyim bir kaç video izledim çok zor görünmüyor.Yada hiç uğraşmadan hatsanamı göndereyim tüfeğin garantisi de bitik.
-
Daha tam hevesimizi alamadan tüfek arıza çıkarttı malesef.2 hafta önce tüpü 200 barda doldurup bırakmıştım, dün atışa çıktık, baktım hava sıfıra inmiş.Scubayı bağladım namlunun ucundan hava kaçırıyor, valf takılımı kaldı acaba arkadaşlar ne yapmalıyım.
-
100m kadar pelet çok bir düşüş yapmayacağı için , bu mesafelerde ölçüm yapmanın bir avantajı olmayacaktır bence.
-
Tüfeğin standart gücümü bu?
-
http://www.airgunnation.com/topic/kralav-p…anix-rainstorm/
Burda silahı parçalayıp topluyor bir arap, parçaların nerden çıktığına dair fikir verebilir size. -
Evet o kısmı yarım tur deneyerek gevşetin kurulana kadar.Halen kurulmıyorsa tetik mekanizmasında bir sorun olabilir.
-
çekiç yayinin arkasindaki ayar vidasini 1 tur gevsetip deneyin birde.
-
Maşallah diyelim, harika atışlar elinize sağlık.
-
Bu patlayan hedef hoş bir eğlence, fakat catapat dışında başka birşeyle ev icinde denemeyin sakın.Pazar günü ses kapsullerine yaptığımız atışlarda patlayan kapsuller 5 metre ileriye fırladı hemde tahtaya sıkı bir sekilde yerleştirmemize rağmen.
-
Güle güle kullanın, bu silah biraz aşırı tepiyor yaylı olduğu için, ara sıra vidaların boşluğunu kontrol edip sıkın, biz bir kaç vida kaybettik.
-
Eline sağlık kardeşim güzel detaylandırmışsın, KRM parasına göre fena olmayan bir marka bende kullanıyorum.Geçen gün 2 kutu pelet aldım yazın 10-12 ye aldığım ts22 ler 17tl, jsb heavy 18gr. lerde 23tl olmuş kısaca her kur yükselişinde biraz daha dışarı paramız kaçıyor mecbur veriyoruz:( yerlide de nizam standart yok malesef denemelik öztay almıştım bir ara eteklerin kimi geniş jarjöre girmiyor bunu yapan adam hiçmi kumpası eline alıp ölçmez!
-
330cc mega kullanıyorum, 50 bar ile çok atış yaptım sorun çıkmadı, 40 a kadar atıyor, fakat güç iyice düşüyor pelet zor çıkıyor neredeyse.Scuba kullanıyorsanız 50 ye kadar inmeye gerek yok bencede, 70 lere indimi tekrar dolum yapıp atışa devam.
-
Tam dolu tüple tam güç 100 bara kadar 5 şarjör atar, bunun altına 50 bara kadar 3 şarjör daha atar.Yarım güç 50 bara kadar 150 den fazla atıyor.Tam güç 100 bara kadar ağır pelet 1.4&1.6gram 100 barın altı ise 1&1.1gram seçilmelidir.Eğer çok atayım stabil atayım derseniz yine yarım güç 1gram civarı pelet seçilmeli.Hafif peletler tam güçte uçuyor, hedefi vurmuyor.Kalan havanıza göre pelet kullanırsanız havayı sonuna kadar verimli kullanırsınız, bu silah 50 barda bile 40m. den şişeleri dağıtıyor.Birde yarım güçte başladınız hava 70 lere indi gücü tam ayara açıp devam edin 50 ye kadar.
-
Silahınızı kazasız belasız kullanırsınız inş.Aynısından bende kullanıyorum, 50m ye kadar atışlarda gamo hunter kullanabilirsiniz yarım güçte, daha üstü mesafeler için ts22 tam güçte.Jsb ext. heavy de tam güçte uygundur.Bu silahın en güzel yanı güç ayarı ile tüpü en verimli şekilde kullanabilmek.Full dolu iken yüksek basınçta ağır peletlerle uzun mesafe, 120 barlara düşünce orta ağırlıktaki peletleri yine tam güç atarsınız.Kısaca nekadar hava kaldıysa ona göre pelet kullanır tüpü en iyi şekilde optimize etmiş olursunuz.
-
Evet her yapılan imalat yeni bir fikir uyandırıyor , başkaları tarafından geliştirilip daha iyi birşeylerde çıkabilir bu sayede.
-
Daha önceleri balık tripodu kullanıyordum, son bir kaç hafta bende sarnıçtaki izmir hit grubuna iştirak edip atış yaptım.Baktım herkez masa sandalye getirip atış yastığı destek kullanarak atıyor, bir hikmeti vardır dedim, bende masa götürdüm, fakat benim normal yastıkların üzerinde tüfek pek rahat durmadı hep sorun oldu.Hava doldurmak için şarjör doldurmak için bıraktığımda kendini masadan aşağıya atası geldi.Bende atış sehpası yapayım dedim, ama işi bittiğinde portatif olsun yer kaplamasın, atış esnasında yakın ve uzak hedefler için ayarı olsun sağa sola dönsün, biraz düşündüm ortaya bu sonuç çıktı, yapımı çok basit isteyenlere detaylarını ölçülerini verebilirim.
-
Sandalye iskeleti yapanlar yardımcı olur belki bir sorun çevrenizde ağaç sanayisi varsa.
-
Ayni sorun bende de var stylus kullanarak çözdüm işi.baska turlu alakasiz yaziyorum. bende.