Hocam benim tüfektede buna benzer bir sorun olmuştu belli bir zamandan sonra.Söküp dağıttım tüfeği, çekici merkezleyen ufak bir vida var yapıştırıcı ile sabitlenmesi gerekirken gevşeyip valf yatağına düşmüş, çekiçde vura vura ezmiş son zamanlarda peleti bile atmıyordu valfin önünde kalınlık yaptığı için, çekici söktüm ezilen vidayı çıkarttım başka vida uydurdum yerine tüm sorunlar bitti o an eski gücüne döndü silah.
batiegeli tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hortumdaki havayı boşaltmadanmı çıkartıyorsunuz dolum ucunu, bende bir iki sefer unutarak çektim orinkleri yırttı.
-
Cahilliğimi hoş görün arkadaşlar, bu FP ne tür güç birimi oluyor? şu bu silah için 150fp falan deniyor nedir bu?
-
Aklımın bir ucuna yazdım, kazayla birşey almıyalım.
-
Ben pek mac seyretmem:) eski bir cihazdı, beslemesini bir kaçkez elden geçirdim, bu kezde tunerden sorun yaptı az kanal buluyordu atıl hale gelince bize hedef tahtası olarak hizmetini sonlandırdı.
-
Mesafe 25m. pelet 22grain gamo, tam güçte aış yapıldı.Öndeki plastik paneli delen saçma uydunun iç malzemelerini buduyarak arka saçta bombe oluşturup kaldı.Deneme amaçlı attığım başka markalardan sadece ince mehmet sacı delip geçti, ucunun sivri ve hafif olmasının bir etkisi varmı bilmiyorum.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Duvarın üzerindeki deliklerden file görünüyor sanırım alçıpan duvar, tamiri kolay olur bir miktar saten alçı ile.
-
optima kullanmadım, fakat evimde körfezi gözlemlediğim konuspot 65 var(15-45x-65), neredeyse yakınlaştırması hariç aynı netlikte.
-
Hocam eline sağlık fena durmuyor, sesi nekadar düşürdü.
-
Aynı bölgede oturan arkadaşlar birleşip ortak bir makina alsanız ona buna minnet etmezsiniz, nette el yapımı olanların fazla pahalı olacağını pek düşünmüyorum, giden malzeme belli.
-
Bilye atanlarda isabet aramayın, tabancayı sabitleseniz bile 5cm sağa sola kafasına göre sapmalı atar.25metreden denk gelirse şişe kırar fakat dediğim gibi nokta atışı yapmadığı için belli bir süre sonra sıkıcı gelmeye başlar ve başka silah arayışına girersiniz.Pellet atanlara bakın direk.
-
ilk tufegini alicaksan yayli ile basla derim ben pcp aldim pisman oldum keske diyorum bi stoeger x20 alsaydim ilk basta
Hocam neden böyle düşünüyorsun, bizde ilk yaylı aldık , sonra pcp arkadaşla aynı anda atış yapıyoruz, ben pcp ile leblebi gibi saçma harcıyorum arkadaş tek tek kolu kopuyor kurcam diye, benim attığımın 3 de biri kadar da atmıyor.Pcp de tek dert scuba yoksa ve atışa devam etmek istiyorsanız pompayla aynı gün işiniz zor sadece.Tüp varsa sıkılana dek dağa taşa atarsınız.
-
China post gibi yerel kargolar fazla incelenmiyor, dağıtımda ptt yapınca geçme ihtimali yüksek.Ürünü çinli üreticilerden aldım noname sanırım, gerçi markalı olanlarda aynı fabrikadan çıktığı kesindir çünkü çoğunun dış kalıpları aynı görünüyor.
-
Türkiye de 250-300 lira arası satılan 6-24x50 dürbünü 110tl ye aliexs. den aldım , netlik konusunda fena değil, ışıklandırması zoomu da iyi, tavsiye ediyorum.Bu paralara alınıp kullanılabilir bir ürün olduğunu söyleyebilirim.
-
Bende sürekli üzerinde bırakıyordum, bir hafta 10 gün falan kaldığıda oldu.Son bıraktığımda yine bir haftalıkken bir atayım dedim tüm tüp coss diye boşaldı, sanırım şarjördeki valf takılı kaldı , tüpü sökeyim dedim üzerindeki allen boşa dönmeye başladı, bakalit bir malzeme içine metal allen yerleştirilmiş aşırı sıkmalarda allen boşa dönerek depriyaj etkisi yapıyor. somunu parçaladım hala çıkartamadım ısıtarak çıkartmayı deniyeceğim, bu sw jericho tabancada oldu bilginize.
-
teşşekkür ederim bu grupmanları yapmamdaki tek sebep meganında maxi kadar artık istikrarlı olduğunu
ispatlamaktır.Sn. lagger tüfeğin alış tarihi nedir?Benimde 330cc var.Tam güçte 100 e inene dek 5 şarjör attırıyor.Birde dürbünü kaç metrede sıfırladınız.
-
Hocam elinize sağlık, itici kısma konik havşa açmayı düşünüyormusunuz merminin?Bende kalıp yapmayı düşünüyorum her gittiğimizde 150 atıyoruz birde tüpü ayarlarsak mühimmattan batacağız bu gidişle:)
-
Geçmiş olsun, güle güle kullanın dürbününüzü.
-
Arkadaşlar dürbün yerine Hdd video camera monte etsek aynı işi görürmü? yeni kameralar çok küçük hafif ve 50x optik zoomlu.
-
50 bara kadar atıyorum ben, hala şişe kırıyor.