Mersinlide güngör av var oradan aldım.Tüfeği biraz önce atış yaparak boşalttım.Bir kerede anca 80 bara getirdim dinlenerek devam ediyorum, sanırım 3 molada dolacak:)Ve doldu, şuan pompada bir sorun yok bu 2. dolumu.
batiegeli tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
benim tüfek dolu hafta sonu atarız kesin, boşalınca dolduracağız malum yazarım ozaman buraya.Yine kelek çıkarsa hatsana çevirtirim bu kez.
-
Bundan 7 yıl önce dış ortam access point getirtmiştim amerikadan, posta işleme merkezinden arandım çağırdılar beni bununla mahalleye internetmi yaycan diye sorular sormuştu memur, bende gayet ciddi bir şekilde adamı laptopumdan lcd tv ye görüntü aktarmada kullanıcağıma ikna ettim 2.5lira ardiye parasını ödeyip ürünümü aldım.Başka bir takılmada lazer kod alma cihazında gerçekleşmişti, onada özel kargo şirketi olduğu için bir aracı kurumun ayakcısına 50 tl bayılarak çıkarttırdım.Sizde iyi bir ikna ile dürbününüzü alabilirsiniz büyük ihtimal.Bu ürünler burada da satılıyor 3-5 kuruş karım olsun diye aldım dersiniz.
-
Aldığım yerde denedik, 150barlara düşmüş bir tüfek vardı onu doldurduk sorun çıkartmadı.
-
bugün gidip pompayı verdim 5 dkk. sonra yenisini getirdiler, kral müşteri memnuniyetine çok özen gösteriyor galiba, umarım buda sorun çıkartmaz.Satıcı pompa için iyi diyor bakalım nekadar dayanacak:)
-
ben tamamen söküyorum fakat 3. Pistonun olduğu kısma ulaşamadım nasıl söktünüz
Pompanın tabanına bağlı olan büyük boruyu sökün, daha sonra içinde tabana bağlı olan 2. bir boru görüceksiniz onu klitli pense veya mengenede sabitleyin ezilmesin diye üzerine bez sarın. Daha sonra tabana bağlıolan rekoru ayırıp sabitlediğiniz ince borunun ters istikametine çevirin, boru ayrılınca pompanın sap kısmında merkezde olan metrik altı somunu sökün ve o mili aşağı doğru itin, ince borunun içinden prinç ağızlı 3. piston çıkıcak altında ve merkezinde hava kanalı var üzerinde de o-rink işte sorunu çıkartan parça orası.Benimki tekrar parçalanmış yine değiştirdim bu 3. sü eğer yine arıza verirse değişim istiyeceğim hatalı imalat olabilir.Hill pompalar bildiğim kadarıyla 600 tl civarı bizim pompalar set olarak aldığımızdan 200 tl ye geliyor sanırım büyük fark var.
-
Pompa tekrar yaylanmaya başladı , bende komple dağıttım 3. pistonun o-rink i parçalanmış, değştirip yağladım düzeldi , tam tüfek doldu tekrar aynı sorunu yaptı , ya bir yerleri orink parçaları tıkadı yada başka bir sorun var yarın söküp bakıcam tekrardan artık.
-
peki 200-100 bar arası kaç şarjör atabuliyorsun, yani normal maxi gibi istikra
tam güçte 60 pelet attık, 50 bara düşünceye kadar 8 şarjör güçlü atabiliyor.
hayırlı olsun
teşekkürler:)
-
mega 330cc tuplu model ahşap dipçik.
-
kral arms ın tüfek ve pompa takımını aldım, 150 bardayken deneme amaçlı 210 a kadar bastık sorunsuz şekilde, daha sonra atış yaptık 50 bara düşene dek ve tekrar doldurmak istediğimizde pompa yukarı aşağı yaylanarak ortada kaldı.Muhtemel arıza kitapçığında 3. piston gevşemiştir falan yazıyordu silindire ve hava alma deliğine birkaç damla yağ damlattım yumuşadı ve düzeldi.Bu pompaların bakım peryodu nasıldır? her dolumdan sonra yağlamak şartmı olacak acaba.Birde pompa üzerindeki tahliye vanasını gevşetmeden hava rekorunu çıkartınca öndeki orink hasar görüp hava kaçırmaya başladı, buna çok dikkat etmek gerekiyor anlaşılan.
-
Motorlu testerede de depriyaj denen kısım var ,zinciri devir arttıkça çeviriyor, belli bir devri bulunca ağırlıklar yayın gücünü yenerek dış flanşı çeviriyor, eğer çevirme gücü yeterince kuvvetli olursa bisiklet tekerinide çevirebilir büyük ihtimal.Çoğu bisiklet motorunun gücüde destereninkinden çok değil zaten 45cc 2 strok motor kullanılıyor.Bisikletin vites sistemine uyarlanabilir sonuçta iki amaçta da incir çevrilecek.
-
bugün izmir de bir av bayisinden trophiyi inceledim, silah kısa hoşuma gitti, fakat mekanizma zorlanarak çalışıyor gibi geldi bana , şarjörü zor çeviriyor, bayağı zorlandım birazda nazik davranmış olabilirim teşhir silahı nede olsa.tetik düşürdüm epey güçlü sesi var hissettiriyor bunu 180cc tüp kaç atış yaptırabilir bu tüfeğe?