arkadaşlar yeni aldığım tüfekle gelen optima dürbüne bir ayar çekeyim dedim. sağ sol ayarında bir problem yok ancak çok fazla aşağı attığı için yukarı almaya çalıştım . belli bir yere kadar yukarı aldım ancak baktım ki klik sona dayanmış. yaklaşık 20 mt den sıfırlamayı yapamadım bu yüzden. artı kılın tam ortasını hedefe gelmiyor. ne yapmalıyım?
kemal832 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı olsun sarsılmazın tüfekleri güzel genelde.
-
avcılar için çok yararlı bir çalıma gerçekten. doğru fişek ve doğru şoklar kullanılarak hem en iyi sonucu almış oluruz hemde hayvanları yaralı bırakmamış oluruz...emeğiniz için teşekkürler...
-
bu tüfekle uçar avında başarı şansın çok düşük.konar hayvanıda vurmak bize yakışmaz dene ama randuman alman çok çok zor.
-
genel olarak söyledim kardeşim yanlış anlama
-
arkadaşlar forumu devamlı takip ediyorum.sanki soson zamnlarda belki biraz kaba tabir olucak ama laf sokma, açığını arama peşinde.bu konuyu takip ederkende bolca gördüm sanki.son günlerde çok gergin herkes, relax olalım biraz arkadaşlar
-
tebrikler
-
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar 4,5 kalibre alıcam sanırım.
-
arkadaşlar bende 1 tane supressor almayı düşünüyorum ama tavsiyelerinize ihtiyacım var. silindir hacminden ötürü 4,5 daha randımanlı olur deniyor, ama 5,5 de cezbediyor.kullanıcılar olarak sizlerin yorumları nedeir.şimdiden teşekkürler.....
-
ben 2 sezon oldu armsan 612 fonex modelini alalı, ortalama 2000 üzerinde fişek attım ve hiçbir tutukluk yapamadı.şiddetle tavsiye edebilirim.birçok marka model denedim ama armsan da karar kıldım.
poze ve çiftenin yeri ayrıdır ama otomatiklerde oldukça güzel.her üçündende bulundurmak lazım
bu arada yasal zorunluluk da fişek kapasitesi 2+1 dir. -
arkadaşlar bu merminin pompalılar için olanı çok kısa bir süre emniyet teşkilatında kullanıldı fakat çok ciddi sakatlanmalara sebebiyet verebileceği için kaldırıldı...eğitim dışında kıllanımı çok sakıncalı olur diye düşünüyorum.ama güzel bir ürün özkursan'ı tebrik ediyorum.
-
Herkes kaymadan dertli olduğu için kızaktan kaynak yaptırmalı arkadaşlar Nasıl olsa dürbün üstten sökülebiliyor ayak sabit kalıversin
-
arkadaşlar bu konuda, kendi denediğim bir yöntemi sizlere aktarmak istiyorum.tek parça ayakla tüfeğin kızağının arasına çiftaraflı ''metal yapıştırıcı bant'' tan yapıştırdım ve çok etkili oldu.kaymayı vs. oldukça güzel önledi.hırdavatçılarda rahatça bulabilirsiniz...
-
markaları karalamak istemem ama bu tüfekler 2. kalite diye tabir edilebilir.randıman alabileceğinizi düşünmüyorum...eğer av için düşünüyorsanız, kesinlikle pompalı değil yarı otomatik veya poze-çifte tarzı tüfekleri tavsiye ederim...savunma amaçlı evde dursun diyorsanızda, paranızı sokağa atmayın, biraz pahalı olsun evladiyelik olsun derim.sarsilmaz, ata,armsan, hatsan artık bu işi iyi yapan firmalar.umarım yardımcı olabilmişimdir...
-
bu tarife uyan bir köpek bulursan banada haber ver
-
DİANA 46 KURMA KOLU KIRILDI NERDE BULABİLİRİM
bu konuda seninle aynı parcası kırılan bir arkadas var alt tarafda
tşkrler barbaros aynen o şekilde kırıldı benim tüfeğin kurma koluda.demekki genelinde olan bir problem.arkadaşla irtibat kurmaya çalışıcam.
ayrıca mustafa serdar abimizde saolsun ilgilendi,pazartesi günü bulabilirse yardımcı olucak... -
resim eklermisiniz,benzer olayı daha önce 3 kere daha okudum,hatrımda kalan o parça nın diana servisin de bulunmayışı,parça nın sıparişini verdiriyorsunuz onlar getirtiyor 2 ay için de,bir arkadaşımız tornacıda yaptırmıştı hatırladığım kadarı ile, görürse yardımcı olacaktır,
mod460 ın en başlıca sorunu bu arıza olsa gerek,ciddi önemli bir bölge den sorun oluşturuyor,
yatagundan aldığım link üzerinden anlatmaya çalışayım isterseniz. aşağıda verdiğim linkte 29 numara olarak görünen yerde çatlak.kurma kolu o döküm parçanın içine giriyor.eğer yaptıran veya getiren arkadaşımız varsa,yardımcı olsun lütfen....resimlerinide çekip eklemeye çalışacağım.
http://www.yatagun.com.tr/detay.asp?Dian…E7a=&ID=952 -
diana 460 tüfeğimin kurma kolunun tüfekle birleştiği noktadaki,geçmeli döküm yer çatladı ve kurma kolu artık kapanmıyor.bunu nasıl teğmin edebileceğim konusunda bilgisi olan varmı acaba ?
-
Bu kafileye bende katılmak istiyorum.
-
yay kırılınca sıkıyor dostum.yaydan küçük bir parça kopmuşsa diğerinin içine giriyor ve sen farketmeden devam ediyorsun başıma geldi.gücü düşüyor silahın.