akamanlar tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

herkese ıyı aksamlar
    ben memnunıyet ıcın yazıcam kesınlıkle reklam amaclı degıldır
    ben de kral pullbup5,5 var kullanmaktayım gecen 10 gun once hava pompası arızalandı kargoyla fabrıkaya yolladım arıza bendenmı degılmı bılmıyorum kraldan aradılar pompanızı yenısıyle degıstıryoruz denıldı gercekten degıstırılmıs bılgı amaclı kralı aradım 2 kez bılgı derken pcp hakkında her aradıgımda muhattrab buldum karsımda gercekten acıklayıcı bılgı verıcı konusmalar oldu pullbub ıcın yay ıstedım 4 tane yolladılar dolum ucu 2 tane yolladılar bana bunları yolladılar dıye memnun kaldım demıyorum ben fabrıkayı arayıpta bır muhattab karsıma cıkıyor ya cok mukemmel ıdrıs ustayla gorustum cok mukemmel acıklamalarda bulundu ben sahsen cok memnunum bılıyorum kı bır sıkıntım oldugunda urunde arkasında KRAL var sallamıyorlar musterıye deger verıyrorlar ben sahsen tebrık edıyorum kralı (reklam amaclı yazmadım yasadıgım olayı yazdım ) saygılarımla

hocam bendede kral pullpup 5.5 var (reklam ıcın yazmıyorum sadece kullandıgım ıcın yazıyorum )
    1 jcb 5,52 18,13 kullanıyorum ( gamo vs vs pek ıstıkrarlı degıl benım sahsı kanatım )jcb bıraz fıyat olarak olarak pahalıdır ama deger
    2 yuksek graın palet kullandım ama herhamdı bır sorun yasamadım tek sorun paletlerı tam oturtmadıgında sarsor atlama yapmıyor takılıyor palet oturması sart toppedo palet attım 20,5 ve ustu garamaj hıc sıkıntı yasamadım (ve ben eskı tıp sorjor kullanmaktayım yenı tıplerde hıc hata yok dıye duydum ve gordum )
    3 gelısım derken ben memnunum tabı sende memnun olcaksın dıye bır kaıde yok modıfıyeyle guclendırebılırsın
    metehan (kafaavcısı nıklı arkdastan gereklı bılgıyı alabılırsın
    bunlar benım sahsı dusuncemdır saygılarımla

hocam firma yampış bize sunmuş rekabet itibarıyla x firmada yapacak e otamtıkman fiyat düiecek kime faydası var bize benim paraam TÜRKİYE firmasına gitsin muhattab bulurum benim insanım ekmek yesin .helal olsun yapanı tebrik ederim bende pcp kullanıyorum kullandıgım silahın markasını bıle vermıyorum kı tartısma olmasın kullandıgım model yurt dısında 4000 tl gibi yerlı uretım olldu oldu aldım 1000tl ye gayet memnunum bize faydası var saygılarımla

iyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır gırş yapmıyordum forma sırf bu dalaşmalar yok o bunu yapmış yok budaha ıyı budaha kotu bırakalım bu tartısmaları rekabet fırmalar arasında bız son kullanıcıyız ve burada paylasım ıcın bulunuyoruz her şey dört dörtlük olmaya bılır .bir marka savunması gıdıyor anlam veremıyrum hatsan vs kral hatsancı hatsan formuna yassın kralcı kral formuna .ben fırma ismi vermeden konusmayı genelde tercıh eden bırıyım kımı fırma gelenekseksel pazarlama usulu ıle calışır kımı firma crm ile (crm müşteri odaklı) bizlerde son kullanıcıyız altın musterıyız söz bizimdir memnun kalmadıgın konuyu acarsın firmaya telefon bilği alırsın bu nedir yahu bir paylasım oluyor karalam kampanyasını donuyor bırsey paylasmaya korkar ınsan ...saygılarımla

hacam ben görüntü olaylarından gerrcekten pek anlamam ama Bursada bir hobidaşımdan yardım alıp 1 veyahut 2 güne video yükletirim
    tavsiyemi reklam amaclı yapmadım para verıyoruz 100 tl 200 tl den kacıp sonra arıza ve randımansızlıklarla ugraşmak ınsanın sogutuyor hocam 1 kere alalım ıyısını alalım arkamıza pek bakmayalım tabı bu benım fıkrım marka vermıyorum su marka bu marka demıyorum
    15 gun once bır dürbün aldım 380 tl idi üstüne 100 tl daha koysaydım hawke alırdım ama almadım 100tl için dürbün arıza verdı yolladım gerı gelmesını bıle beklemeden faarklı bır durbun aldım sınırlenıpte hafta sonu atış yapacaktım yapamadım optık sorundan dolayı (optık bırazda şans işi) video yükleticegim incelersınız saygılarımla

carter 15 arkadasım distiribütör ve av bayı arasındakı fark av bayısı bır dürbün markasından bızım gıbı 1 tane almıyor fazlaca alıyor e dolyısyla da av bayısı dıstırıbıtorle herturlu sıkıntıda mahattab bulabılır ama bız pek bulamaya bılırız arızalı bır durbun dusun sen yoladıgında dırek servıse farklı av bayısı yolladıgında farklı .budurum bence kotu ama pazar boyle elden negelır .
    darbeye dayanıklı durbun bırcok markada var pcp de bu darbe oloyı olmadıgından darbe dayanıklı olması çokta önemlı degıl yaylılarda önemlı ve exstra dampa ayak şart

hocam mod 125 siper hakkında formda bir sürü konu var blki bulamamış olabılırsın silah magnum bende bu urunden kullanıyordum bende senın gıbı care bulabılırmıyım dıye bu formda ve internette bırcok arastırma yaptım sonucta memenun olanda var memenun olmayanda .dampa ayak yatagun aksu av da var dogru bende aradım gorustum aksu avla .şıdi kimi kesim bu silah ıyı diyecek kımı kesım dampayla eh bir nevze ttutar kımı kesım tutmaz dıyecek .bakın karalama yapmıyorum bu sılah cok kuvvetlı oldugundan dürbünle kullanılması biraz sıkıntılı benimde basımdan bu sorunlar gectı hobıden sogudum resmen .hocam magnum urun yatagun dampa ve darbeye dayanıklı durbun alıcan benım sahsı onerım bellı arkadaslar bu konuda cozum uretmısler dampasız durbun montajı dıye aratırsan formda detaylarıyla okuya bılırsın .emek harcamıslar bır goz at bence .

selam arkadaslar bır kurma kolu nerelere kadar uzanmıs hocam herkez fıkrını beyan edıyor burda ama fıkırler beyan edılırken ınsanların kafası cok karıstırılıyor bende sıparıs verdım mesala a bak bu sorunmu var neyapsamkı acaba kı gıbı dusuncelere ınsanları ıtılıyor hocam benım sahsı kanatım gercekten kullanıcılar soruluyor burda sorular kafan karısıyorsa formda hıc bedel almaksızın sıze yardımcı olacak bır suru arkadas var gsm nosunu ıstersın son noktayı koyarsın .armudun çöpü üzümün çöpü demekten gına geldı .hocam butcen musaıtse 6000 tl lık urun aldıgımız varsayalım bu urun sıfır hata sıfır arıza dıye bır garantı vermıyorkı .ALLAH yapısı degıl kul yapısı sonucta neden TÜRK markası secıyoruz servıs burda oldugundan . ben yıne soyluyorum önce gonlumuze yatan model urun olucak begenmeyerek aldıgın bır seyden taat alamayız zaten . resmen kılıclar cekılmıs formda taruz var . gerek yok bu kadar karalamalara .marka vermeden yorumumu yaptım kımse kımseyı kırmasın .mutavazı dılle paylasalım derdımız saygılarımla surcu lısan ettımse affola

hocam önce gölüne yatan modeli begensin beni şahsi kanaatim birkac model arasında bir karar kılsın sonra burdakı arkadaslar ben şu modeller arasında karar kıldım dedıgınızde size gercekten yardımcı olunur yoksa ortada daha net begenı yokken bu soruyu sorarsanız kafanız karısır kararsız kalırsınız
    bende pcp ye gececegım mesala formda okumadıgım yer kalmadı cok kararsız kaldım sonra kafaavcısı nıklı arkadasımızdan gereklı bılgıyı aldım şimdii kafam cok rahat .saygılarımla