bir sıkıntı olduğu belli sitelerinde bile resimler kaldırılmış.
ydegirmenci74 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
halen puncher one hakkından ne fiyat bilgisi ne teknik bilgi bulunuyor nisan da fuar sonrası açıklanacak denmişti ama sitede bile hiç bilgi yok. fotolar bile kaldırılmış
-
10 numara olmuş kaç metre acaba
-
şimdi takdir ettim helal lsun
-
hayırlı olsun şahane gözüküyor namluyu uzattınız mı aparat mı acaba
-
amor modelini hiç anlamadım pompalıya benziyor nozanın en büyük şikayeti ağırlığı dürbünle 6 kğ dediler bir vidoada ayakta atış imkansız bu model sanki 10 kğ gibi duruyor . miili tüfeklerimiz için üzülüyorum.
-
karamurat kardeşime katıyorum malesef beklentiler hayallerde kaldı . kısmet condor a benzeyeni baklicez artık.
-
halen bakıyorum jumbo adına kayda değer inceleme kayda değer mesafe atışları yok yoksa hobidaşlar tam olarak memnun kalmadımı anlamadım bu sayede kendimce çelişkim halen devam ediyor ve almak beklemeye devam edicem.
-
kaç zaman oldu jumbo çıkalı halen sağlıklı olumlu yazan pek yok inceleme videoları yok denecek kadar az . işlerim yoğun olmasa hemen alacaktım ama tereddüde düştüm.
-
kesinlikle şener çubukçu kardeşime katılıyorum 60 cm namlu ve agırlık azaltılırsa kesin alıcam .
-
namlu boyu 53.5 degilmi ? eğer öyleyse yine 58 cm de var demektir.
-
iyi güzel namlular kısa 48.5 namluda ne en 58 ideal 60 olursa kesin alacağım inşallah pitbulu
-
60 cm lw namlı regülatörlü modeli çıkınca hemen alıcam inşallah.
-
namluyu uzatsalar daha iyi olucak kanımca.